Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edi77
őstag
Tapasztalta már vki azt a hibát, amit én, hogy hívás közben tolnám feljebb a hangerőt, erre restartol a telefon?
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
csanady97
tag
Olyan problémám lenne, hogy a hangszóró teljes hangerőn torzít (teljesen érthetetlenül szól). Mit kezdjek vele?
-
Edi77
őstag
Középkategóriás Sony mobilok Lollipop frissítése indult meg
Bubus: Azmiaz? Már nyomtam neki egy gyárit, de nem tudom az eredményt, nem kellett telefonálnom ma
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
balzs12
tag
Sziasztok...
Több napja keresgélek arra megoldást hogy a zenelejátszás közbe ha a hangerő gombokat hosszan nyomva tartása zeneváltást eredményezzen..
De eddig csak valami fájl átírással menne amit meg nem igen merek megkockáztatni..
Nincs egyéb megoldás rá? -
Jumbozorz
senior tag
válasz balzs12 #5610 üzenetére
Szia,
Ez a zenelejátszó tudja a hardveres hangerő gombokat használni zeneszám léptetésére.
-
bubus66
nagyúr
(#5615) Edi77
Igen jobb is, hogy te törölted......
Még jó hogy nem láttam a warez az warez a moddi topikban a helye..................
Ha egyesek egy szóért lökve vannak akkor mások is.
Edi77 nem akarlak meg sérteni de te tudod miért írtam ezt. Mákja volt, hogy nem voltam itt mert landolt volna a moddi topikba.................. Tetszik nem teszik egyes usereknek akkor is így fog működni sajnos.......
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
balzs12
tag
válasz bubus66 #5618 üzenetére
Babus .... írtam is az Én saram. Privátva akartam írni ,de ide ment. Annyi dolgom van nem tudok mindenre figyelni ,de nyugodtan szankcionáld akkor a dolgot . Csak ne legyen ekkora problem számodra , hogy kedves Edi77 moderálta ... Mert mind emberek vagyunk akik hibázhatnak.. !!! :@
-
szenczi3
újonc
Sziasztok! Kezdő M2 használó ként olyan kérdésem lenne,hogy hogyan lehet az alkalmazás frissítést törölni,frissítette az fb-t de a régi jobban tetszett. Előre is köszi.....
-
Edi77
őstag
válasz szenczi3 #5621 üzenetére
Azt csak akkor, ha volt a korábbi appról mentésed. De nézd meg egy apk kezelővel (én az android assistant-ot használom), hogy melyik verzió van most a telódon, és keress vissza a neten korábbi apk-ra és amelyik az igényeidnek megfelel, azt telepítsd a telóra. A Play áruházban meg a beállításokon belül vedd ki a pipát az automatikus frissítés mellől.
[ Szerkesztve ]
-
szenczi3
újonc
Ok. Köszi szépen.....
-
bubus66
nagyúr
válasz szenczi3 #5621 üzenetére
Szia vagy az alkalmazáson belül tiltsd le az automatikus frissítés de azt hiszem a Play áruházban is letudod tiltani. Akkor a régi marad és nem frissíti vagy is akkor megkérdezi, hogy frissítsen-e..
Én viszont az FB használatát böngészőn keresztül javasolnám.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz sutyesz96 #5627 üzenetére
Oké én csak ajánlottam. ha neked bejön és jó akkor termesztésen használni kell.
Nézd meg akkor légyszíves, hogy az app beállításában lelehet-e tiltani a frissítést? Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Taoharcos
aktív tag
Sziasztok!
M2-t szeretnék vásárolni, miylen véleményeket mondanátok róla? Telefonálni, facebookozni, néha netezni, egyszerűbb képeket csinálni kéne. -
sutyesz96
őstag
válasz Taoharcos #5637 üzenetére
Mint immár megtudtuk Bubus a főtanácsadó, de ha nem haragszik meg megosztok én is 1-2 véleményt.
Számomra tökéletes az M2 mióta megvásároltam, árkategóriájában szerintem egyértelműen viszi a prímet. Gyönyörű kivitelezés, látszik hogy ugyanakkora hangsúlyt helyeztek a külsőre mint a prémium kategóriás készülékeire is. Hétköznapi használatra bőven elég a hardver, még 1-2 komolyabb játék is zökkenésmentes. ( Lost Within pl).
Viszont: Ha fontos szempont a kamerázás, akkor egyértelműen ne ezt a készüléket válaszd. Aki számára fontos pont egy telefonnál, az M2 egyértelműen megbukik. Az első kamera meg inkább ne is lenne.No matter what, you keep finding something to fight for.
-
balzs12
tag
válasz Taoharcos #5637 üzenetére
Szia..
Hát telefonálásra mint minden telefon sztem alkalmas , hangszórója elég hangos és tisztán érthető minden.
A mikrofonja is sztem jó bár van mikor zavaros a másik félnek ( van aki azt állította furcsa sistergés hallatszott) de ez ritka jelenség.
Facebook-ozni teljesen korrekt módon lehet értem ezt a massanger és a sima böngészön keresztül való beszélgetés köszben is .
Simán böngészni is jól lehet szép a kijelző és jól olvashatóak a weboldalak nagyitás után is..
Kamera az meg ... Van rá több másik program amivel lehet javítani a minőségén, de csodát ne várj . Átlagos felhasználás mellett elég a kamera..[ Szerkesztve ]
-
H2o-pok
senior tag
Üdv
Folyamatosan olvasom a topikot, igaz a telefonommal semmi gond. De lehet lemaradtam 1-2 oldalról,ezért egy kérdésem lenne. Van e már valami egyszerü root megoldás 4.4.4 (2303) -re?
Köszi -
Sil_ver
tag
Sziasztok!
Használ valaki ankidroid programot M2-n Jelly Bean-el?
A legújabb verzió (ankidroid 2.4) megy-e megfelelően? Ha hang lejátszás van, akkor nekem elsötétedik a kijelző, amit az ankidroid 2.3-nál nem tapasztaltam.
-
bubus66
nagyúr
válasz sutyesz96 #5638 üzenetére
Köszönjük a véleményt..
A Kamera az egyik telefonnál sem a profi képek készítésere van. Viszont tényleg, nem a legjobb de arra amire kell egy kis állítgatással lehet jó képeket lőni vele.
Viszont érdekes a Sony a Huawei P7-ben pl Sony kamera van és nem is akármilyen képeket készít.
a topikgazda rosszul írta én csak segéd vagyok
Itt vannak M2-vel készített képek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest