Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TJLavin
tag
Sziasztok, adott egy Xperia M2. A probléma az hogy alapvetően halk a telefon ha hangfalra dugom ha Bluetooth hangfalra csatlakoztatom. Vagyis jóval halkabb mint más telefonok, főleg a legfrissebb Zene alkalmazással. Van bármi mód felhangosítani a telefont vagy ennyit tud? Munkatársam kis nyomógombos samsungja is sokkal hangosabban, torzítás nélkül szól ugyan azokon az eszközökön.
-
Edi77
őstag
válasz TJLavin #6302 üzenetére
Szerintem M2 alapból iszonyat hangos, legalábbis én eleinte frászt kaptam, ha megcsörrent, amíg be nem laktam a telót. Csinálj egy gyári visszát, de előtte ments le mindent, s ha nem jó, irány a szerviz.
[ Szerkesztve ]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
bubus66
nagyúr
Értelek én de csodákat ne várj ha úgy fog rá jönni a frissítés Lollitól.. Talán javítanak valamit.. Én nem vagyok elragadtatva Lollitól (de ez csak az én véleményem)
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
topszlixx
csendes tag
Az uj firmware(18.3.1.c.1.15) mukodik OTA frissitessel is, vagy csak szamitogeprol? Mert nekem hetek ota, a frissitest felkinalta de csak ha szamitogepre csatlakoztatom... vagy az OTA-ra meg kell varni?
-
Edi77
őstag
válasz erik0319 #6322 üzenetére
Hibát hibával javítanak, mint mindent a nagyvilágban. Sosem értettem, ha van egy jó valami, a hülye fejlesztésekel miért kell elrontani? (pl FB app és Messenger, minden javítással egyre rosszabb)
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
bubus66
nagyúr
Az FB app az alapból sz@rul van meg írva az arra való a frisstéséktől meg még sz@rabb lett, hogy az elsők közt kerüljön a kukába
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
törölt tag
Nem újkeletű a dolog, de még nem találtam rá megoldást. Gondoltam kérdezek, hátha van valakinek értelmes ötlete.
Kikapcsoltam a beállításokban a zárképernyőt és feltettem egy másikat a Play-ből. De akármelyiket dobom fel, nekem mind késik. Kikapcsolom a kijelzőt, majd rögtön vissza, akkor nem a zárképernyő jön fel rögtön, hanem a home, csak 1-2 másodperccel később teszi rá a zárat.
Ez a teló ilyen és törődjek bele vagy csak nálam ilyen? Lehet ezzel valamit kezdeni?
hokins: Van az új rom-ban Böngésző app? A stock-ra gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
grafika95
tag
Üdv !
Nem rég vásároltam az M2 -es telefonomat.
Kicsit csalódott vagyok:
-Kicsit lehetne nagyobb a felbontása
-Iszonyatosan karcolódik és gyűjti a lenyomatot, mind a hátulja mind a kijelző.
-Az első kamera tökéletes fényviszonyok mellet éppen csak az elfogadható határát súrolja, sötétebb szobába meg kb élvezhetetlen-
-Hátlapi kamera 8MP -hez képest zajos, csúnya képeket lő. minimálisan javított egy másik app használata rajta, de ilyen minőségű képet lőhettem az előző 5MP-el Huawei-el is...Csekély Pozitívum:
+Hardverileg úgy tűnik rendben van, kellően gyorsnak tűnik.
+Az akku idő egész jó
+Fényerő számomra kielégítő, bár -lassan reagál az állításraValakinek tanács arra, hogy hogyan hozható ki belőle több ?
Gondolok itt kamerára, hasznos appokra, esetleg más rom vagy root ?Sony M2 D2303
Andoid 4.4.4 -
törölt tag
válasz grafika95 #6328 üzenetére
Először is! Nem igazán értem a hibák listáját. Ez egy olcsó telefon. Nyilván nem lesz olyan szép a kijelző, se a kamera, se az anyagminőség, mint egy 200.000Ft-os Z3+ -on. Ahogy tanult kollegám mondani szokta, az ár tükrözi a minőséget.
Olcsó telefon=kompromisszumok
A kamerán egyébként segít egy jól beállított Snap Camera HDR alkalmazás.
[ Szerkesztve ]
-
-
Edi77
őstag
válasz grafika95 #6328 üzenetére
Nem szoktál utánaolvasni egy telefon tulajdonságainak, mielőtt megveszed?
Ismerd ki jobban a telót, és aztán fogod tudni bővíteni a csekély pozitívum listádat, mert igencsak jó és szerethető telefon, a kamera meg, mint mondták a többiek s, elég jól korrigálható. Itt a topikban linkeltek a fiúk pár olyan képet, hogy el sem hinnéd, hogy M2-vel készültek. Ha ennyire elégedetlen vagy, el is adhatod.
Javaslom a témaösszefoglaló tanulmányozását a többi kérdéseddel kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
-
Tomtotom
senior tag
Várunk minden Sony telefon használót [link]
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
törölt tag
Legutóbbi képem az M2-vel. Tanulok a fotós kollégáktól a másik fórumban.
-
-
törölt tag
Ezt lőttem a gyári kamera app-al.
-
grafika95
tag
válasz #01993216 #6329 üzenetére
December -ben trémobiltól vettem, akkor még nem 40ezerért vágták az emberhez, hanem olyan 65 a vége. De MOST 40-ért se venném meg. Egy olcsóbb! huawei g620 -as sokkal többet tud, valamivel olcsóbban. Márka ide vagy oda, ez rossz vétel volt...
-Edi77 de utána szoktam, de akkor sehol nem találtam panaszt arra hogy hiperérzékeny és karcolódik még 1 porszemtől is, Az előlapi persze tudtam h "gagyi" de azért várná az ember hogy egy sony-ba legalább ha előlapira váltasz fotózáskor lő egy fehér full-fényerős képet, hogy látszjon is valami, ha már ennyire gyenge sötétben.Fele ennyiért kínai telefonba gyárilag megoldották nem kell 20 appot kipróbálni míg találsz ilyet.
Azért jöttem ide a fórumra, hogy hátha kapok hasznos tanácsot, hogy hogyan tehetem jobbá (mint pl a linkelt képek, hogy olyat lőhessek akár én is. Mert most a gyárival olyan mintha hangyafoci lenne....) nem azért h leoltsanak, h én vagyok a hülye h megvettem.
Hát akkor nekiállok a 6000+ hsz-nek , köszönöm a segítséget, és a segítő hangnemet
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
-
erik0319
tag
válasz grafika95 #6344 üzenetére
Nem kérdeztél csak elmondtam h mennyire szar telefon. Nem kell hatezret elolvasni. Van összefoglaló. Gugliba rakeresel h karcolódik e a hátlap megkapod a választ. A kijelzőn az van ami majdnem minden mostani telefonon nehezen hiszem h ez jobban karcolódik mint a többi. Itt pedig valasztassz egy tetszőleges oldalt elolvasod és majdnem biztos h találsz rajta olyat ahol leirják h a kamera nem jó mit lehet vele csinálni. (6500ból 5000 erről szól.)
-
bubus66
nagyúr
(#6344) grafika95
Volt G620S-ed, hogy ilyen biztos vagy benne????? Akkor inkább P8 Lite vagy P7 kategóriákkal feljebb van mint a G620S... Telefon vásárlás előtt általában rászoktam keresni a kiválasztott készülékre. A Kamerán kívül (saját tapasztalatból) mondja valamit a G620S-ről és az M2-ről, nem a netről szed össze.. Ha volt a kezedben mnd kettő akkor tudsz véleményt alkotni..
(#6346) erik0319
Így van össze hasonlítja a Huawei Ascend G620S mikor szerinetm még nem is volt a kezébe, kíváncsi lennék, arról milyen véleménye lenne.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#6344) grafika95
(mint pl a linkelt képek, hogy olyat lőhessek akár én is. Mert most a gyárival olyan mintha hangyafoci lenne
Egy nem kellene háborogni, kettő senki nem fogja neked meg keresni.. Leírták az app nevét a Google Play áruházból lelehet tölteni. A kolléga a #6341 Leírta a kamera app névét. Itt jön az amit az Edi77 irt olvasni kellene, azt nem mondta senki, hogy 6000 hsz-t el kell olvasni, de a Téma Összefoglalót legalább illő lenne..
Várom az összehasonlításod az M2 & G620S
De azért segítek
erik0319
Nem tudom ez miért akkora gond fillérekért lehet fóliát kapni azt rá tenni és meg van oldva.
[ Szerkesztve ]
-
Marci79
senior tag
válasz #01993216 #6329 üzenetére
Olcsó telefon??? 54-ért vettem és ez volt a legolcsóbb előfizetéssel, tavaly. Egy majdnem minimálbérnek megfelelő összegű telefont nem neveznék olcsónak. Bár... Kinek mi az olcsó. Még mostani viszonylatban sem olyan olcsó. Ha egy Beex-re, Alcatelt-re vagy valami más "hokiphone"-ra mondanád, helyeselnék is.
Viszont a kijelző felbontása nem rossz. Kicsit sem zavaró.
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest