Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jókat szoktam mosolyogni, amikor a szolgáltató vagy a hatóságok előadják, hogy itt meg ott vannak nyilvántartva különböző azonosítók és hogy ne lopjunk, meg a talált cuccokat is szolgáltassuk be, mert simán lenyomozható. Érdekes mód, ha valakinek ellopják mondjuk a telefonját, hiába tesz feljelentést, valahogy sose lesz meg az eszköz vagy aki ellopta.
-
Edi77
őstag
válasz #01993216 #6804 üzenetére
Ez csak a szövegezés, mossák a kezeiket, de nem szabad gondolnom, hogy pont az én telefonomat fogják megkeresni (pláne egy melóhelyen). Nem is fűztem a dologhoz nagy reményeket, de nem is csalódtam
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
törölt tag
Nekem anno összetörték a kocsim egy zárt parkolóban. Még fényképet is vittem arról a kocsiról, ami megnyomta az enyém. Ritka jármű is volt ráadásul. A fotón csak a rendszáma nem látszott. Szerinted előkerült a tettes?
Ezek után be se mennék, ha ellopnák valamim.
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
válasz #01993216 #6806 üzenetére
Én is csak azért tettem meg az állmpolgári "kötelességemet", mert a cég kihívta a rendőröket, egyébként nem tettem volna. Szerencse, h melóhelyen kívüli egyéb időt nem kellett a rendőrségen eltöltenem.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Riccio91
csendes tag
hangszórórács problémát mennyi idő alatt sikerült megoldania a szerviznek? két hétre csak ezért nem adnám be szervizbe...
-
cherockee
aktív tag
válasz Riccio91 #6808 üzenetére
rács:
nem adtam még be, holnap akarok érdeklődni náluk telefonon, mert hogy emailben nem válaszoltak a kérdésemre, hogy megoldható-e 15 nap helyett helyszínen, csak küldtek egy sablon emailtlollipop:
sony oldalán még az első típusokra sincs kiadva a frissítés, utána még ez még az, és a lista végén az m2, szóval az biztos, hogy nem holnap lesz kész, előbb meg fog jelenni még pár telefonhoz[ Szerkesztve ]
-
Vjankovics82
senior tag
sziasztok!
ez mit jelent: Az alsó részen egy több, méghozzá a a kijelzőnek megfelelő színben világító led teszi csábosabbá a masinát,
jó telefon megéri megvenni? miui rom van rá? értesítő led tényleg halvány és milyen színeket tud?
-
Ronam
addikt
válasz Vjankovics82 #6810 üzenetére
Erről az alsó led-ről van szó. MIUI-t itt találsz hozzá. Szerintem egyáltalán nem halvány az értesítő led. Piros, kék, zöld, fehér színeket tud.. Nekem eddig semmi bajom nem volt a telefonnal 1-2 apróbb hibát leszámítva, bár hamarosan le lesz cserélve Redmi Note 2-re .
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Vjankovics82 #6810 üzenetére
Van miui de csak nyitott bootladeres telóra tudod felrakni.
-
didros
senior tag
Sziasztok! Nálam a youtube lejátszás során időnként akad a hang. Eléggé bosszantó jelenség. Ez a telefon hibája vagy valami szoftveres gond? Hogyan lehetne javítani? Köszönöm!
-
janeszgol
félisten
válasz Vjankovics82 #6815 üzenetére
Kamatmentes részletre nem tudok. Az nagyon esetleges. (Vagy van vagy nincs.)
-
Edi77
őstag
válasz Vjankovics82 #6815 üzenetére
Ezt talán privátban, ha lehet kérni, nem a topic témája
-
Edi77
őstag
válasz Vjankovics82 #6818 üzenetére
Nem, nem független. Zárt bl nehezíti a teló mókolását (root, romolgatás, stb)
A teló szép, gyors, jó az akksiidő, csak a kamera okozhat elsőre csalódást, de appokkal, megfelelő beállításokkal szuper képeket lehet vele lőni. Eddig szinte senki sem bánta meg, aki egy pici kompromisszumkészséget mutatott."Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Edi77
őstag
válasz Vjankovics82 #6820 üzenetére
Ezek eleve zártak, bonyolult, garivesztéses lehet a nyitás. ez már nem az én asztalom, majd jön Bubus vagy Hokins és Szanitec, vagy más hozzáértő szaki, ők bővebben segítenek.
-
törölt tag
Gyári független telefonoknak lehet csak nyitni a bootloaderét. Xda-n van is hozzá leírás. Szolgáltatói telefonokat csak hálózati zár levetetése után tudod. De az nem olcsó mulatság. És igen ugrik a garancia nyitás után.
-
cherockee
aktív tag
válasz Vjankovics82 #6823 üzenetére
Kérlek keresd meg a megfelelő topic-ot a kérdéseidre, amit írsz az nem kapcsolódik a Sony M2-höz, és ráadásul alapvető kérdések, amikre nem is feltétlen forumban kell kérdést feltenni (cikkek szólnak erről, nem friss téma, nem új, nem kérdéses, találsz róla leírást).
-
bubus66
nagyúr
Szia ha BL akarsz nyitni akkor itt kell kérned a kódot MAjd kapsz egy e-mailt ami leírását követve Meg adod az IMEI-számodat stb. Ez nem biztos, de ha az emlékeim nem csalnak szolgáltatós BL-t nem lehet nyitni, legalább is én nem tudtam. Értesítési led nem csak a M2-ban van Hanem a Huawei P8-P8 Liteben is van.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Edi77
őstag
Nem, nem független, a rootolással elveszítheted a garit, ha nem jól csinálod
-
bubus66
nagyúr
A Telefon a szolgáltatónál nem Gyári független , hanem szolgáltató függő. Igen ha root-olod akkor ugrik a gari (persze csak akkor ha hiba esetén, root joggal viszed vissza).
(#6824) cherockee
Kérlek keresd meg a megfelelő topic-ot a kérdéseidre, amit írsz az nem kapcsolódik a Sony M2-höz, és ráadásul alapvető kérdések, amikre nem is feltétlen forumban kell kérdést feltenni (cikkek szólnak erről, nem friss téma, nem új, nem kérdéses, találsz róla leírást).
Én is szeretném tudni azt a megfelelő topikot??????? Minden egyes kérdése az M2-höz kapcsolódott...... Bocsi
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz Vjankovics82 #6829 üzenetére
Persze a függetlenbe meg a Telenor által forgalmazottba igen.
A másik kettőébe is beteheted csak éppenséggel nem fog működni.
Például olyan elő fordul a (szolgáltatónál is) hogy független telefont kapsz. Mint pl én Telekomnál vettem és gyárilag független, meg a 2. SIM csak szoftveresen van butítva úgy, hogy én jól jártam. az enyém nem Sony M2.
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
válasz Vjankovics82 #6827 üzenetére
Miért is nem mered megvenni? Mert pl a T-nél T függő telót kapsz? Vagy mert a rootolást is meg kell tanulni?? Nekem is volt, T-nél vettem, és root is került rá, nem bántott, nem harapott, megfelelően tájékozódtam a root-ról is. (csak ellopták)
-
erik0319
tag
Egy ideje függetlenül árulják. Legalábbis a honlapjuk szerint. De érdemes sztem rákérdezni.
-
bubus66
nagyúr
válasz erik0319 #6832 üzenetére
A Független akkor általában amikor új termék ként veszed meg. Én igy voltam az enyémmel az elsők között vettem, és így lett egy gyárilag független, nyitott BL-es egy single SIM-es (igaz szoftveresen butítót dual SIM-es) telefonom ( de kb 20 perc alatt csinálok belőle dual SIM-est) Azóta a T-nél mindegyik függő lett sőt jött Ki rá T-s rom is.
-
törölt tag
Hát nem tudom mikor lesz így lolli. Azt írja a júniusi cikk, hogy legelőször a Z1 kapja meg az 5.1-et, aztán a többi Z, csak a legvégén az M2. Múlt nap néztem, még a Z1-re sincs kiadva. Ahhoz képest, hogy júliusra ígérték az első frissítések kiadását, enyhén szólva is meg vannak csúszva.
-
-
-
-
Edi77
őstag
válasz bence_85 #6839 üzenetére
Hát, ne éld bele nagyon magad, mert ha a gyártó ki is adja, a szolgáltatók (pláne a T) előszeretettel ülnek rajta hónapokig... hacsak fel nem dobsz egy ROM-ot (vagy független a telód)
-
Vjankovics82
senior tag
Nem víz és porálló a teló?
-
törölt tag
válasz Vjankovics82 #6843 üzenetére
Csak az aqua!
-
sutyesz96
őstag
válasz Vjankovics82 #6843 üzenetére
Nem kellett volna m2-vel balcsiba menni?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
törölt tag
válasz Vjankovics82 #6846 üzenetére
Gyakorlatilag semmi különbség nincs a vízállóságot kivéve.
-
sutyesz96
őstag
válasz Vjankovics82 #6846 üzenetére
oké! jólvan! értem!
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Vjankovics82
senior tag
Na tegnap megjött a teló! Függetlent kellett volna küldeniük és nem az! már szóltam tegnap és azt mondták hogy igazam van tényleg függetlennek kéne lennie intézkednek egy napja de még semmi!
ja az első kamera tényleg ratyi sötétbe félhomályba! de napközbe fasza!
Ha független akkor tudom rootolni? vagy már így is lehet?
-
Vjankovics82
senior tag
olcsón szilikontokot hol lehet hozzá venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest