Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jani8787
tag
válasz legenda007 #2186 üzenetére
Sziasztok!
Az a "perem" egy nagyon jó minőségű és elég vastag gyári fólia pereme, én leszedtem innen tudom. Szerintem amíg az nem megy tönkre nem érdemes cserélni.Helló!
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy szedted le? Nem karcosodik a kijelző? Az tuti fólia?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
jani8787
tag
Sziasztok!
Nekem ilyen telóm van, és van egy két negatív tapasztalatom. Szeretnélek titeket (akinek van ilyen telója) kérdezni, hogy nektek hogy van ez.
1. kamerájával egy A4-es lapot, szöveggel, normál betűmérettel nem bírok élesen befotózni, ezt már a K750i-m is tudta! Nálatok? Tud valaki küldeni ilyen képet esetleg?
2. Ha be van kapcsolva a kamera, és kilépek, akkor vagy minden alkalommal, de legalább minden második alkalommal kattog a kamera egyet, elég jól hallani. valakinek hasonló?
3. a headset nagyon szar. ha azzal beszélek alig hallanak? lehet h hibás vagy ennyit tud?
4. kihangosításnál ugyan ez alig hallanak. nálatok?
Nekem ez már a harmadik, ilyen telóm. Vettem egyet annak a kijelzője alatt volt egy porszem. Kicserélték, annak meg volt egy piros pixel hibája. Azt is kicserélték, ez a 3. ilyen telóm, ezzel ezek a hibák vannak.
Köszönöm a válaszokat : Jani
-
jani8787
tag
válasz LEFTHORSE1 #2371 üzenetére
"a kijelző alatt volt egy porszem" ez hogyan lehetséges, mikor elvileg egymáshoz van ragasztva a kűlső üveg és a belső kijelző? Csudálatos...
Hát én sem értettem, gyárilag alatta volt, ki is cserélték, egy pixelhibásra. T-mobileban intéztem.
[ Szerkesztve ]
-
jani8787
tag
Sziasztok,
1. Az hogy lehet, hogy független Raybe van Dokumentum fotózási mód, nekem t-mobilos van, és ennél csak az auto scene van, az meg csak ha akarja akkor ismeri fel, hogy dokumentum. Nekem nem nagyon akar egy A4-es lapot lefotózni olvashatóan. A dokumentum mód számít valamit? Hihetetlenül zajos az enyém. Ha leszedek egy kamera progit az segíthet?
2. Már írtam, de nem nagyon jött válasz, hátha : Kihangosítva használta vki? Ha a telefontól 20 cm-re beszélek akkor is alig hallanak. Másé is ilyen szar? Az mér lehet?
3. A headtset amit adnak hozzá tök jól szól, csak beszélni nem lehet vele, ez így van mindenkinél? Nagyon rosszul hallanak ha abba beszélek. Másikkal tuti jobb lesz?
Köszönöm a válaszokat előre is : Jani
[ Szerkesztve ]
-
jani8787
tag
-
jani8787
tag
Helló!
Egy kérdés : Kedves telefonom kb a 4-5 csörgés után bárki hív kinyomja foglaltra! Ez mitől lehet? Nem tudok rájönni.
Köszi!
-
jani8787
tag
válasz Gaberking #2630 üzenetére
Sziasztok!
Találtam egy másik fórumon egy útmutatót, hogyan lehet jelentősen felgyorsítani a Ray -t.
Megcsináltam a sajátomon, ég és föld! 1 napja használom így, sokkal gyorsabb lett és eddig hibátlanul működik. Aki kedvet érez hozzá, hogy kipróbálja ITT megtalálja.Még mindig azt mondod, hogy jó? Mennyi idő megcsinálni? És tuti vissza lehet úgy csinálni, hogy garis legyen? Az hol van leírva? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
jani8787
tag
Mit jelent a nyitott bootloader? hogy kell nyitni? és bezárni? van köze a rootoláshoz? ha rootolva van a teló attól még ugyan úgy van rá gari? köszi!
-
jani8787
tag
Helló!
Két kérdésem lenne :
1. van-e olyan program, ami számolja a hívásaim költségeit, és be lehet írni, külön tarifát 20, 30, 70es számokra? ilyet nem találtam
2. T-mobilos ICS még odébb lesz jól gondolom?
köszi
-
jani8787
tag
Tomy86
a callmeter 3G-t Te állítottad be? mert nekem vmi nem kalppol!
-
jani8787
tag
amugy kinek mennyit bír az akksija? 1 napnál bír többet vkié ha használja rendesen?
vki próbált valamilyen nagyobb kapacitású akksit? -
jani8787
tag
erről vélemény?
http://ecellglobal.com/index.php?route=product/product&keyword=2430MAH+HIGH+CAPACITY+BA700&product_id=11301297 -
jani8787
tag
Igen sikerült. Bár egy kérdés neked a bejövő hívásokra be van állítva valami?
Setxperia progiról vélemény? Meg általában a proceszor órajelállítókról?
T-mobile ICS szerintetek már a kanyarban van? vagy kisiklott?
-
jani8787
tag
Valaki használ hívásrögzítőt, és meg van vele elégedve? Amiket én néztem a hívott felet, hát nem igen hallani. Köszi.
-
jani8787
tag
Létezik olyan program, amelyik óránként 5 percre bekapcsolja a mobilnetet, elintézi a telo a dolgát, majd kikapcsolja a mobilnetet?
-
jani8787
tag
Létezik olyan program, amelyik óránként 5 percre bekapcsolja a mobilnetet, elintézi a telo a dolgát, majd kikapcsolja a mobilnetet?
-
jani8787
tag
Valaki tud olyan email kliens progit, ha ingyenes még jobb, de nem muszáj, hogy be lehet állítaani, hogy ne tárolja az összes levelet ami az email fiókomba van, hanem csak mondjuk az utolsó hetit, ugyan úgy mint a gmail alkalmazás, de nekem freemailhez kellene. Esetleg az még jobb lenne ha ebben törlök levelet, azt törli a freemailból is!? Köszi.
-
jani8787
tag
valaki tud 4.0.2.a.0.62 buildhez működő rootot?
T-mobile ICS-ről vki vmit tud?
[ Szerkesztve ]
-
-
jani8787
tag
válasz energy4ever #6249 üzenetére
Elvileg ez lehet szolgáltatói beállítás, hívd fel a szolgáltatód.
-
jani8787
tag
4.0.4-es ICS, T-mobilos Rayemmel nem kellene, hogy működjön ez http://androidadvices.com/root-sony-xperia-ray-official-ics-404-firmware-tutorial/
mert nem teszi egyéb lehetőség? köszi. -
jani8787
tag
Nem teljesen értem a dolgot, szóval, ha nekem nem kell semmilyen rom semmi, csak egy "sima" root, de T-s 4.0.4-em van, akkor az legegyszerűbben hogy megoldható? A szolgáltatós telók a zárt bootloaderesek? köszi
-
jani8787
tag
Nem teljesen értem a dolgot, szóval, ha nekem nem kell semmilyen rom semmi, csak egy "sima" root, de T-s 4.0.4-em van, akkor az legegyszerűbben hogy megoldható? A szolgáltatós telók a zárt bootloaderesek? köszi
-
jani8787
tag
Syl ha megkérnélek leírnád, hogy kell csinálni? Ha van rá 5 perced. Sztem nem csak nekem kellene. Még nem használtam a flashtoolt, sőt egyik progit se azon a linken, amit küldtél, és így elsőre nem teljesen tiszta a dolog. A CWM letöltési linkje meg nem is működik, esetleg ha azt is fel tudnád tölteni, az jó lenne. KÖSZI!
-
jani8787
tag
Sikerült a root!!! köszönöm a leírást!!! Kellene nekem egy olyan program, ami óránként bekapcsolja nekem a netet 5 percre. Olyan, mint a tasker, de az nem működik, nem tudom miért?! Továbbá lécci írjátok le, hogy miért éri meg főzött romot tenni, egy mondatban! köszi
-
jani8787
tag
az lehet, hogy az ICS-n nem működik a netfilter? droidwall progi nem teszi a dolgát, nem tudok egyesével letiltani appokat netről!? a főzött rom az gyorsabb? most ics-sel van h rányomok h hívjon vkit és a rekordja az kb 20-25másodperc h fel is hívja ez elszomorító, van rá vmi megoldás? köszi...
-
jani8787
tag
Tudom, hogy megvannak az infók össze vissza de lécci vki szedje nekem össze. Szóval a leggyorsabban hogy tudok feltenni egy romot? Vki kipróbálta? Tehát hogy tudom leggyorsabban lementeni az adataim, appokat...és utána hogy kell a romot feltenni? Rootolt cwm-es a telom. köszi. rootolni, és cwm-t feltenni már tudok, de a többit nagyon nem
mmint írja le aki már profi benne, nem akarom végigolvasni a fórumot
[ Szerkesztve ]
-
jani8787
tag
Bocsi de nekem ez még kevés... én ezt http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1788672 szeretném felrakni
Ha cwm-be lementem a rendszert, akk az mit ment és mit nem? utána azt hogy rakom vissza és mikor? erről a linkről amit írtam, a downloadsoknál mind a 3mat le kell szedni?cwm-be h tudok belépni?
[ Szerkesztve ]
-
jani8787
tag
ha fenn az új ROM akkor lehet sdkártyát formázni vagy nem szabad? gondolom frissülni ez már utána csak hasonló módon fog nem? mmint csak én tudom frissíteni CWM-mel?
[ Szerkesztve ]
-
jani8787
tag
Gondolom nem véletlenül vannak a ROM-ban, de én nem ismerem ezeket, ezért szeretnék róla véleményt kapni, attól aki használja, hogy valóban hasznos-e, és hogy pontosan mire való.
1. Disable auto brightness ez az lenne, hogy magától állítja a fényerőt? mert nekem sose működött, ezt honnan tudom, hogy mikor van ki és bekapcsolva? mert nincs kezelőfelülete...
2. Rescan media root? ez mikor hasznos? ha eddig nem kellett, akkor gondolom ezután sem fog?
3. No-frills CPU control ezt tudom mire való, de ez valóban ér vmit? ezzel fel kellene tudnom húzni a procit? mert nem engedi 1GHz fölé...
4. Toggle ALS preferences?
5. xperia pureness with beats?
6. Terminál emulátor???
csak azért kérdezem, mert törlöm őket, ha nincs értelme, de lehet, hogy van csak nem ismertem eddig...köszi...
[ Szerkesztve ]
-
jani8787
tag
Az lehet, hogy a romba nincs beleépítve a CWM, csak a root?
-
jani8787
tag
Azt hogy tudom megcsinálni, hogy a 42-es végű GB-t teszem vissza, ami rootolható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Hardcore café
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Vezetékes FEJhallgatók
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Huawei P30 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kártyafüggetlen, újszerű Google Pixel 6a (6GB/126GB) eladó, 1 év garanciával!
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S24 128GB Fekete. TRU8149
- Eladó 2 hónapos garis Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB!
- Iphone SE 2022 Red 128gb csere Nintendo switch-re
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független megkímélt 2025.01.14. gyártói jótállás
- iPhone 15 Pro Black Titanium 128GB
- Samsung S24 Ultra 5G DS 512/12GB Titanium Fekete, Gyári független, 3 év gyártói garancia!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest