Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz t-motion #9170 üzenetére
"a LED tökéletes rajta"
Én meg ezt nem értem. Többen írják, hogy tökéletes a LED jelzés. Nekem sem a T-s sem a mostani független romnál nem működött rendesen (ha csak bekapcsolt kijelzőnél jelez, az nem rendeltetésszerű működés nálam) csak LEDfix patch után. 431-es és 587-es romnál sem. Rejtély. -
sebgutkopf
őstag
válasz t-motion #9170 üzenetére
Telefonkönyv ügyben én is tapasztaltam ezt. Mivel a gugli fiókból szinkronizáltam vissza ránéztem, hogy vajon hány kontaktot szinkronizált össze, mert sokáig is tartott. Ott bukott le a drága, ugyanis nemcsak a címjegyzéket, hanem az egyéb konktaktokat is átvette a telefon (minek???), akik attól lettek a gugliban egyebek, hogy válaszoltam valaha a levélre. Na így a címjegyzék mellett a telefonkönyvben még 700 bejegyzés ott figyelt, amit persze a megjelenítés szűrő eltüntetett, de a memóriát akkor is eszi. Fogtam magam és ezeket az egyebeket pár mozdulattal likvidáltam (a biztonság kedvéért a gugliban is nehogy visszatöltse őket), ezzel rendbe is jöttek a kapcsolatok sebesség ügyben.
Illetve a gyári ics launcher lassú volt a GB-hez képet, ezért azt rövid úton cseréltem.A gyári zenelejátszó számomra értékelhetetlen. Ahogy írod mindent betallóz, de ami engem még jobban kiidegel, hogy csak a tetvesz id tag-ekkel szórakozik, mappákat nem kezel. Én saját összeállítást szeretek hallgatni, gyorsan indítani és nem 5 percenként az id tag listát böngészgetni, hogy mi legyen a következő.
Ezek viszont alkalmazási sajátosságok, nem sok közük van az ics-hez, más progival ki kell őket váltani és kész. Egyébként a gyári galéria is tetű lassú, soká lesz éles vele a kép, bénán nagyít bele, helyette is érdemes más képnéző progit használni. -
tomy86
addikt
válasz t-motion #11789 üzenetére
1, Elmenteni elvileg lehet (nem próbáltam, hogy működik-e), de visszaállítani nem hiszem (a data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf fájlban vannak tárolva).
2, Ezt sem próbáltam, de az időjárás widgetet szinte biztosan nem. Legalábbis abból kiindulva, hogy nemhogy más telefonon, de más launcheren sem működik. Az "időjárás és hírek" widget lehet, hogy működik máshol, bár nagy téttel nem fogadnék rá (legalábbis az nem igényli a gyári launchert). Ki kell próbálni (GenieWidget.apk néven van a system/app mappában).(#11788) -HajTömeg-: már nem emlékszem a GB beállításaira, de szerintem mást nem kell állítani, úgyhogy lehet, hogy egy újabb hibát sikerült produkálnia a telefonodnak.
[ Szerkesztve ]
-
Gonz0
tag
válasz t-motion #11789 üzenetére
Hali!
Elvileg van egy carbon backup nevű cucc ami root nélkül el tudja menteni, viszont nekem nem igazán akart működni a rayemen. Mondjuk én elég sokat mókoltam a telefonomon, úgyhogy elképzelhető, hogy csak én voltam peches.
Időjárás widgetet tudod használni más telefonon is, viszont csak ezzel, vagy ezzel a launcherrel együtt. Az egyik az Xperia Z a másik az Xperia T gyári launchere, kibővitett beállítási lehetőségekkel. A launcher mellé fel kell tenni a módosított widgeteket is, mert a gyáriak ezekkel se mennek, csak azok amik a fórumban a launcher mellé linkelve vannak. Én az xperia T-st használom egy ideje, elég stabil és gyors is.
“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”
-
adabra
senior tag
válasz t-motion #11935 üzenetére
A feleségem Ray-ét kb másfél hónapja frissítettem GB-ről ICS -re. Azóta szinte minden nap újraindul. Leginkább telefonálás végén, de néha már a hívás felvételekor. Nem tudom, mi lehet az oka, de ez így nagyon gagyi.
Lehet, hogy visszateszem a GB romot. Vagy valami főzöttet. Super Jelly Bean -t v CM -t használ valaki napi rendszerességgel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest