Hirdetés
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bár csak három hónapja van meg a Ray, de még egyszer sem fagyott le. Ellentétben az iPhone-nal! Másfél évig volt egy 3G-m (Na jó, ez nem igaz. Az iPhone 3G három éve van meg, de másfél éve fiókban áll, nem használom) és az bizony többször is látványosat fagyott. Egyszer pl. a képek nézegetése közben. Természetesen éppen egy ismerősömnek mutattam a telefont (dicsekedtem vele ), és pár képváltás után akkorát fagyott, mint a ház.
Egyszer úgy fagyott meg a szifon, hogy alig sikerült visszakapcsolni. A 10 mp. bekapcsológomb nem segített. A power és a home gomb össze-vissza nyomkodása keltette csak életre (a kombinációra már nem emlékszem, ki kellett gugliznom). És akkor boot-oláskor karakteres szövegek szaladtak végig a kijelzőn, mint a Linux lindulásánálSzóval nálam a Ray százszor stabilabb az iPhone-tól. És ez személyes tapasztalat, nem ilyen "olvastam-hallottam valahol" sztori.
[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Joe.36
addikt
Nekem mát több mint egy hónapja megvan, az elsők közt raktam fel a 4.0.4 et, de még soha nem fagyott le... igaz 1 szer... 3-szór már újra indult egyszer egymás után...valamiért... bár ezt azóta nem produkálta... sztem valami felrakott program okozhatja ezeket...
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest