Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
Ahogy Joe bácsi is írta, az azért már különbség. Olvasási élményt azért szerintem ne várj egy telefontól, bár egy ismerős X10-én (a Nagy Testvéren) már egészen tűrhető a dolog. Képletes dolgokat nem szokott olvasni, csak egyszerű betűket szorosan egymás után írva Én X10 Minin elég gyakran olvasok, és semmi bajom nincs vele.
-
aggleány
addikt
Az a könyvolvasó, amit én használok, csak "epub" kiterjesztésű könyvet tud olvasni. Mivel maga a könyvolvasó progi nagyon tetszett, kerestem hozzá egy konvertálót.
Menj fel a www.android.se-portal.hu oldalra, most lettem kész a könyvolvasós oldallal. A "Szórakozás" menüpontban találod "Aldiko book reader" néven. Egy elég részletes magyarázat van magáról a könyvolvasóról és a használatáról is. A cikk végén megemlítettem a konveráló progit is, de részletesen nerm írtam le a konvertálás menetét, mivel elfogyott a tárhely. Remélem, pár nap múlva már fel tudom tenni a konvertálóhoz is a képeket, és akkor egyértelműbb lesz, hogy mennyire egyszerű. Egy könyv borítóval kb. két perc alatt készen van. Nekem már van párszáz könyv a farmerem zsebében
Tud konverálni txt-t, doc-ot, pdf-et, sőt, prc-t is. Szerintem nagyon klassz, ráadásul, ha nem akarsz fejezetcímeket látni (szerintem tök fölösleges), akkor tényleg nagyon egyszerű is.
-
Zugi
aktív tag
Mit értesz "átlag android app-ok" alatt?
Jelenleg a marketen lévő alkalmazások közül az megy a minin is, amik egyrészt 1.6-os Androidon, valamint 240x320-on is mennek. Hogy ez az össz alkalmazások hány százaléka lehet azt nem tudom, de csak 1-2 esetben kerültem olyan helyzetbe, amikor az 1.6 miatt nem tudtam egy alkalmazást leszedni. A képernyőméret nem szokott gondot okozni, de van néhány progi ami nincs rá optimalizálva. Egyes navigációknál jön ez ki legélesebben, de pár közülük még akkor is elindul rajta. Szerintem az "átlag app"-ok mind simán elmennek vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Hálózati / IP kamera
- Okos Otthon / Smart Home
- Dell notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Samsung LCD és LED TV-k
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Horgász topik