- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem ihletésről, vagy hatásról beszélek, hanem konkrét másolásról.
Az Amazonia a Sepultura Roots albumát majmolja, de a refrén az régebbi. Sokat gondolkodtam, de még nem jöttem rá, hogy azt kitől szedték.
A The Gift Of Guilt elején a gitár (meg a végén) szerintem Dream Theatre, de a szám többi része egyértelmű Pantera.
A Shooting Star eleje szintén Dream Theatre, a többi meg Alice in Chains. -
shifty!
senior tag
válasz
Geri Bátyó #3 üzenetére
(#3) Geri Bátyó - Biztos hogy onnan jön vagy jött a zenei ihletés nekik, mert 2001-ben jött az első lemezük, az brutál nyers még, de szvsz azóta konzekvensek zeneileg, csak finomodott és hallgathatóbb lett.
(#2) doeeg - Remélem nem egy teljesen új album promózó koncert lesz a BP-i, bár ennek van nagy esélye, remélem be lesz szúrva jópár korábbi dal is, élőben meghallgatni az élményért megy az ember, remélem nagyot üt majd
(#1) fererencz89 - Köszi a visszajelzést. Nem terveztem időzítettre az írásokat, de ha épp kiadja időben és van ihletésem, biztos hogy egy-két kedvencemet azért ősszeírom személyes szösszenetekkel. A közös irodai zenehallgatásnál furább műfaj talán nincs, valakiről mindíg kiderül hogy "te ilyen zenéket hallgatsz? hogy nem is gondoltam volna hogy te ilyeneket hallgatsz"
-
Fura egy banda ez, mert annak ellenére, hogy a számaik régebbi zenékből ('90-es évek első fele-közepe) van összeollózva, egész jó.
-
updog
őstag
'13(?)-ban volt szerencsém hozzájuk az A38on, leszedték a fejünket
Art of dying nekem az örök kedvenc, azt is tolták ott, iszonyat élmény volt élőben. Idénre 5FDP van már beütemezve a 10 évente 1 koncert programba, úgyhogy Gojira most kimarad...
A zenei ízlésemmel szerintem szerintem pszichológusnak kéne foglalkozni, tavalyi spotify évösszesítőben valami 200 feletti stílust írt, mindemellett nettó 120 nap zenét hallgattam, és nem csak ímmelámmal, hetekig egy stílus (extrém metál, popmetál, chill house, drum and bass, country, Eminem, 90es évek retró...
)
-
fererencz89
őstag
Szerencsére van egy pár kollegám, barátom, akik hasonló zenei repertoárból válogatnak, ezért van input, én meg egyedileg leválogatom mi az ami megmarad és megragad.
Hát ez tényleg nagy szerencse!
Főleg a családomban számítok különcnek, a zenei ízlésem miatt. Elég sokszínű pedig. Szerencsére a jutyúb és szpotifáj logaritmusai segítettek sokat. Pár éve, mikor még új arc voltam a munkahelyemen, volt egy nap, amikor zenéket tettünk be. '90-es éve pop, klasszikus rock, enyhe metál, aztán mikor megalapozottnak éreztem a hangulatot, betettem egy Gojira számot. Hát, nehezen "fogadták be", pedig szerintem szuper.Várom, hogy miről fogunk még olvasni!
Találtam itt egy "kedvenc zene" topikot, de nincs meg az igazi ajánló jellege, nincs párbeszéd és visszajelzés sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged