Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
vidékiürge
tag
válasz vidékiürge #12069 üzenetére
sziasztok!
Az előbb kérdeztem, hogy a szóközt hogyan lehetne előre varázsolni, senki nem válaszolt. Megkérdezem mégegyszer, hogy a ".", a "@" és a ".com" helyére hogyan lehet inkább a szóköz gombját berakni? Remélem válaszoltok!
Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore *** Köszönöm, hogy nem vagy megmondóember!
-
user137
őstag
válasz vidékiürge #12105 üzenetére
sehogy. bocs
-
leslieke
Jómunkásember
Szerintem sehogy! Ahhoz bele kellene nyúlni a rendszerbe.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
iua
csendes tag
Ha a kurzor a szöveg mezőben van, automatikusan kirakja, ill. cseréli. Tehát a "cimzett" részben lévő kurzornál "@", stb., megérinted a "szöveg hozzáadása" részt, és vált is.
-
válasz vidékiürge #15941 üzenetére
Lassú volt az uploading.to. Most megy a flashelés.
OXA régiójú CSC van benne, tehát angol, német, francia és tsa. nyelvek vannak benne, már most is biztos. Mivel kiszámíthatatlan, hogy hogy viselkedik a mi (OXD) CSC-nnkel, inkább nem kísérleteztem elsőre.
“All nothings are not equal.”
-
zack
nagyúr
válasz vidékiürge #19707 üzenetére
Egyértelmű, hogy a CRT ebben még mindig No1. Csak ugye vegyél monitornak egy 24"-32" colos CRT-t. A mostani 32" monitorom kissebb helyen elfér mint a 22" Sony CRT-m. A fogyasztásról nem is beszélve. Valamit valamiért. Hiába 3-400k az EIZO TFT, még mindig nincs és nem is lesz olyan szinten színhűség, utánhúzás, input lag, geometriában mint egy CRT.
Tökéletes TFT pedig egyelőre nincs, mert a jobb panelok is itt-ott hiányosak. Tehát ami jó grafikai munkára lehet hogy játékra kevésbé jó, és persze ez fordítva is igaz. IPS egyik hiányossága, hogy nem teljesen fekete a fekete, míg a PVA ebben még mindig veri. Viszont utánhúzásban, színhűségben jobb az IPS. Szóval kompromisszumnok a drágább paneloknál is akadnak. A Tn pedig szót se érdemel. Ami rossz és hulladék, az a Tn-ben mind megtalálható.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Rotor82
aktív tag
válasz vidékiürge #19709 üzenetére
Ezért nem is szoktam kikapcsolni éjszakára, ha megyek melóba. Csak néha ilyenkor hétvégén, amikor mindegy mikor kelek fel... Én sem tudom mitől lehet, de ez zavar csak a kis drágaságban.
-
gamek!ller
őstag
válasz vidékiürge #19707 üzenetére
En nemregen valtottam 10 ev utan egy fullhd lcd-re, gyonyoru szep eles kepet lattam. Ma hosszu ido utan ugy adodott, hogy pc-n neteztem es kicsit homalyosnak tunt. xD Durva a samoled az biztos, kene monitor is ilyenbe.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz vidékiürge #19743 üzenetére
Nem jól érted. Swype is és skype is lesz.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Varszegig
veterán
válasz vidékiürge #19743 üzenetére
mielőtt kiderül, hogy moszkvában merciket osztogatnak
A samfirmware.com szerint (akik elsőként jelentették be azt is, hog ylesz swype, és úgy lett) a samu és a skype közösen dolgozik a skype kliensen badára. Elég sok a bizánytalanság még, nincs release dátum, de menni fog a videótelefonálás, menni fog wifin és 3g-n is. Ami nekem a cikkben zavaros, hogy azt írják, letölthető lesz az apps-ból, meg azt is, hogy a későbbi bada releasekbe integrálva lesz. nekem ez kicsit ellentmondás, mert ami az appsban van, az nincs integrálva, és fordítva. Ami még biztos, hogy az 1.2-ben egészen biztosan nem lesz benne még.
Magánvélemény: szerintem integrálva lesz, mivel Karma többször leírta, az API nem támogatja a VOIP-t, így nem hiszem, hogy 3rd party appal megoldható lenne. Másrészt ha integrált lesz, akkor full multitaskot élvez. Ezt igazán lájkolnám
Karma: Szerintem épp ez a lényeg, hogy közösen írják, azaz többet engednek meg nekik rendszerszinten, mint másnak.
swype: korrekt, de szerintem itt mindenki egyre gondolt, csak rosszul fogalmazva[ Szerkesztve ]
-
válasz vidékiürge #20619 üzenetére
Egyik se.
A Kies nem tudom pontosan mit csinál, így erről nem mondanék semmit, valószínűleg egy SHP processz foglalkozik a flash-írással ilyenkor, de ez tényleg passz.
Ezzel szemben a Download Mode-ban kizárólag a bootloaderrel beszél a géped USB-n keresztül, ami a flash legelején található program. Ha a bootloadered megsérül, a telefonodnak lőttek (JTAG-gel vissza lehet hozni, de az interfész elég ritka; illetve volt már sikeres próbálkozás a garanciában cserélésre). Ha bármilyen más partíció sérülne meg (a Kies tud ilyet, illetve a Loader is, ha instabil a kapcsolatod a telefonnal, pl. kontaktos a kábel), akkor a Download móddal visszahozható.
Az "eredeti" mondjuk egy bonyolultabb kérdés. Mivel nem szivárgott ki teljes T-s firmware, a bootlogót nem lehet visszaállítani például. De életre lehet kelteni biztosan, legalább.
Mindenki, akinek T-s Wave-je van: Próbáltátok esetleg úgy flashelni, hogy az Rsrc1 és az Rsrc2 partíciókat NEM jelölitek be? Elméletileg ekkor maradna a T-s logó, hiszen nincs ami felülírja
-
válasz vidékiürge #20625 üzenetére
Nem tudom mit szívsz, de adhatnál belőle.
-
consono
nagyúr
válasz vidékiürge #20628 üzenetére
Az a baj, hogy ha jól tudom a bootloader szignózva van és az image amit betölt szintén szignózott... Azt meg senki nem tudja milyen kulccsal van aláírva, ezért nincs még Android a Wave-en, IMHO.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
válasz vidékiürge #20629 üzenetére
Anyám... Azért igen durva fogalmi zavarokban szenvedsz.
Ha ezt tényleg valami tudatmódosító szerrel éred el, komolyan, adj belőle.1) A bootloader nem egy "vezérlő IC", hanem programkód, ami a flashmemória első felében található. Amikor bekapcsolod a telefont, ez töltődik be, inicializálja a hardvert, majd elkezdi tölteni az SHP-t. Illetve ha nyomod a magic kombinációt, az USB-t éleszti fel, és megy Download Mode-ba. Ebből a szempontból tényleg olyan, mint a PC-k BIOS-a - de ami már az előbb is kavar volt, a BIOS nem a chip az alaplapodon , hanem a benne tárolt program.
2) Ezeket a partíciókat nem úgy kell érteni, hogy majd MBR és klasszikus PC-s partíciók figyelnek ott. Egyáltalán nem. Egyszerűen a teljes belső flash memória fix címzéssel határolt egyes területei, fix mérettel. Semmi köze nincs a PC-dhez.
3) Ha már itt tartunk, nem fogsz tudni egy x86 architektúrájú rendszert rátolni, hiszen a Cortex A8 egy ARM processzorcsalád Ajánlom, hogy ennek nézegess egy kicsit jobban utána. Innentől kezdve a sima desktop Ubuntura gondolni is marhaság.
4) Ott a gond, hogy fogalmad sincs miről beszélsz.
5) Nem kapcsolódik a Wave-hez, de olvasgasd ezt is egy kicsit, a Jetre portolnak Androidot. Természetesen nem arról van szó, hogy vakegér módjára beleflesselsz valamit a memóriába Amit egyébként nem is engedne a Loader.
Idáig bírtam egy szusszal, megyek lehűtöm a fejem.
-
válasz vidékiürge #20640 üzenetére
Én kérek elnézést a stílusért, a kialvatlanság mellékhatása
Polllen: Remek kérdés, pontos ismeretem nincs róla De ha megnyitod őket hexaeditorban, az egyikben (talán az Rsrc2) szépen látszik az induláskor megjelenő bada logó. A másik meg szvsz. a hullámos animáció és a hang.
[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
válasz vidékiürge #21762 üzenetére
Semmilyen stylus nincs amúgy ehhez a telefonhoz? -
Con Troll
senior tag
válasz vidékiürge #21762 üzenetére
ásványvizes palackkal is müködik. mármint ha van benne viz.
-
válasz vidékiürge #24656 üzenetére
Nem jött ki.
Belátásod szerint felflashelhetsz kiszivárgott 1.2-t.“All nothings are not equal.”
-
Varszegig
veterán
válasz vidékiürge #24658 üzenetére
na jó, de azért a JH3-nál frissebb hivatalos fw a JI5.
-
TomWexX
addikt
válasz vidékiürge #30353 üzenetére
Ez nem ilyen egyszerű, kell hozzá egy német wirecard virtuális bankkártya is.
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
TomWexX
addikt
válasz vidékiürge #30356 üzenetére
Azért német, mert a wirecard ott van. Elvileg van még a Moneybookers mastercard, arról nem tudok véleményt írni, keress rá guglival!
Wirecardról bővebben itt olvashatsz: [link]Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
peterk
senior tag
válasz vidékiürge #30356 üzenetére
Mert a wirecard német kiadású kártyát ad, és másik ilyen szolgáltatást nem ismerünk.
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz vidékiürge #30361 üzenetére
Saját fiókok alatt tudod kitörölni a Samsung regisztrációt. Ráböksz, bejelentkezik és törölheted.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz vidékiürge #30932 üzenetére
Beégett? Azt hittem hogy az csak plazmánál lehet.... Ezek szerint tévedtem. Csinálsz róla egy képet? A középső pont szerintem pixel hiba, vagy beégett pixel, de annak pirosnak kéne lennie. Szvsz, az egy pixelhiba lehet.
Szerk.: Hülye vagyok, kikapcsolt állapotban nem látszódik a pixelhiba Bocsi Akkor fogalmam sincs, lehet az üveg és a kijelző közé porszem került.
Én mindenképpen próbálkoznék egy garis szervízzel, már csak a beégett kijelző miatt is. Elvileg amolednek ezt nem kéne.
[ Szerkesztve ]
-
telefonbolt2
csendes tag
válasz vidékiürge #30932 üzenetére
nekem is ez van...:S:S beégett... a 3 ikon is lent :S .... nincs más mint a szervíz... ha van rajta gari akk kicserélik ingyen...legalábbis nekem kicserélték..
-
nagyúr
válasz vidékiürge #30937 üzenetére
Azért érdekelne, hogy napi hány órán keresztül nézted ehhez, hányas fényerőn a főképernyőt, és csak azt (és mit néztél rajta ilyen sokáig ), hogy az ikonok így be tudtak égni. Ehhez gondolom az automatikus kijelzőlekapcsolást is ki kellett iktatnod, máskülönben nem hiszem, hogy ilyen előfordulhat...
Én rengeteget netezem rajta, többnyire 4-es vagy 1-es fényerőn (ha eszembe jut lehúzni ), 10-esre csak akkor húzom fel, ha verőfényes napsütésben akarom nézni, máskülönben kiég a retinám, olyan fénye van.
Esténként néha percekig használom zseblámpának (mint tettem ezt a régi telefonjaimmal is) a flashlite progival, és ha nagyon akarom, láthatom kissé sárgásnak a fehéret, de nem vagyok róla meggyőződve, hogy új korában ennél fehérebb volt rajta a fehér (ezt okozhatja, a kék ledek gyengülése).
Egyébként már újonnan a dobozból kivéve tapasztaltam, hogy az egészen sötét, homogén szürke felületek (pl menükben) textúrásak (halvány sávok, csíkok látszódnak rajta), gondolom gyártási technológiai hiba (nem tökéletesen sík üvegre, nyomtatással felvitt oled réteg), erősebb színeknél nem látszik semmi. Van egy világosabb folt is, szintén csak a fent leírt körülmények közt látszik, de ezek a jelenségek nem változtak 5 hónap alatt.
-
bakospe
tag
válasz vidékiürge #31698 üzenetére
Menjetek a menüben az IM ikonra...
-
bakospe
tag
válasz vidékiürge #31698 üzenetére
Akkor ott valami nagy gubanc van, ha a Palringo jön be...
(mrhitoshi-nak akartam írni)[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz vidékiürge #34084 üzenetére
Én most indítottam el és update-et kér.
Lehet frissítened kell, állítsd át hogy wifi/3g-ről is frissítsen majd amin vagy próbálkozz.Mód: aha szóval megcsináltam accept a feltételekre és ugyanez.
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz vidékiürge #34089 üzenetére
Milyen sw-d van ?
Nekem 1.0 ji3 az apps meg most így 1.0.71-es lett.
A restart se segített nálam se.[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Nekem is ez lett...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Tompkins
tag
Én is kipróbáltam, előugrik az üres információs ablak és az OK lehetőség.
Egyelőre nem nyomtam meg, inkább kiléptem az egészből, de nekem sem indul az Apps... -
leslieke
Jómunkásember
válasz vidékiürge #34717 üzenetére
Ugyanígy néz ki regisztráció nélkül is.
-
ratam23
aktív tag
válasz vidékiürge #34717 üzenetére
nekem nem ilyen a saját oldal helyett csak letöltések menüpontom van.. még régebben regisztráltam a samsung fiókomat a telefonról és ha belépek a gépen engem is angolnak hisz de ez gondolom automatikus mert Magyarországot egyenlőre nem is lehet választani regisztrálásnál tudtommal.
-
gamek!ller
őstag
válasz vidékiürge #34843 üzenetére
Ennyire nem ert itt hozza sok ember szerintem...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz vidékiürge #34901 üzenetére
Telefoncsere esetén se vész el az licensz, a teendő a következő:
"Ha él mind a két telefon, tehát, lecseréled,akkor el kell nekik küldeni a régi,és az új telefon IMEI számát,és ők átrakják az új IMEI-re a licenszt. Abban az esetben, ha valamiért a meglévő telefon IMEI-je változik (javítás,stb.), akkor egy a szerviz által kiadott papírt kell küldeni róla, hogy a telefont hivatalos szervizben javították, és a beavatkozás miatt változott az IMEI szám. Ha az megvan, akkor onnan, simán átdobják újfent a licenszt."Forrás: [link]
-
the radish
senior tag
válasz vidékiürge #35384 üzenetére
Hányszor linkelitek be??? Tedd a zsebedbe egy kulcs mellé..... (3 percig és sétálj)
-
TomWexX
addikt
válasz vidékiürge #37210 üzenetére
Nem létezik egyforma pontosságú mérőszerkezet. Az autók km/h mutatója nagyrészt pár km-el többet mutat a valóságnál, a biciklis mérésnél meg szerintem a mérőd nem pontos, aztán az is lehet hogy a műholdak tévedtek egy kicsit. (vagy mindkettő).
No para, szerintem ez normális jelenség.Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
anrab
addikt
Én kidobnám az autót biciklistől!
-
leslieke
Jómunkásember
Az autók kilométer órája pontatlan, a GPS mér közelebb a valósághoz.
-
victorio79
tag
vidékiürge:
A GPS mindig pontosabb. Ahogy TomWexX is mondta az autók órája szerint mindig gyorsabb vagy. Ennek biztonsági okai vannak, ugyanis a megengedett felni- és gumiméret eltérésen belül sem szabad kevesebbet mutatnia mint a valódi sebességed. Általában egy 8-10% ráhagyás van az óráknál gyári gumival és felnivel.A biciklid meg azért csalhat mert ott is bejátszik a gumi felületi kiképzéséből adódó kerületkülönbség. Vagy egy fékezésnél, megállásnál a gumi fordulatát már nem számítja be. De lehet, hogy maga a kerékméret nincs jól beállítva. 26 és 29" között már 9% a differencia, plussz a felületi dolog amit imént leírtam.
Végezetül a GPS is tévedhet azért. Főleg kisebb sebességeknél, ahol a számított pozíciók között kevés a távolság a hiba jobban bejátszik. futásnál mondjuk a karra rögzített telefonon (Nem Wave volt) találkoztam némi hibával. Nem tudom a Wave GPS-e milyen gyorsan dob pozíciót. 1mp a minimum általában, vannak eszközök amik már 0.1s is számítanak. Aztán az is számít, hogy belső érzékelők mennyit segítenek (vagy rontanak ) a számításon és hogy ezeket a Bada API (vagy más op.rendszer ami nem enged közvetlen hozzáférést a GPs-hez) hogyan, milyen gyorsan adj tovább. És végül, hogy az adott program amivel mérted használ-e valamilyen szűrő, javító algoritmust még. Így tehát a GPS hibáját nem igazán lehet százalékban meghatározni, de ha tippelni kellene akkor 4%-ot mondanék (2% nagy >60kmph, 4% 20kmph-40kmph és 6% 20kmph alatt) csak GPS rendszer szórása miatt, de ez mondom nagyban függ a szoftvertől. Ezzel kapcsolatosan felületesek az ismereteim, hozzáértő hozzászólását várjuk a témában... Lehet Bada fejlesztő is.
Nekem elég pontos adatokat ad a Wave a karomra erősítve futás közben is. Ezt a régi Mio-m mindig elb@szt@, kb. 20% nagyobb távokat hozott ki rendszeresen. Kíváncsi vagyok, hogy a Wave a giroszkópja segítségével (vagy más módon) ezt, hogyan szűri.
Lehet futok majd egyet ki és bekapcsolt "segítő érzékelőkkel" is."Si vis pacem, para bellum."
-
Goldmen75
őstag
válasz vidékiürge #38604 üzenetére
Hm...hogy lehet beállítani, hogy így vegyen fel??
-
Teaway
veterán
válasz vidékiürge #38606 üzenetére
Ehhez képest viccesnek tűnik a Galaxy Ace a maga 320x240/15fps-ével
Nincs itthon csokid??
-
consono
nagyúr
válasz vidékiürge #39211 üzenetére
Az a normális A hivásindítás magában csak akkor jó, ha épp újraindul a teló. Az első boot elég lassú, akár 5 perc is lehet, de utána jóval gyorsabb! Amint tudod tedd át rezgőre, mert hang kiadásakor lefagyhat a cucc (nem jó az audio driver még)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz vidékiürge #41690 üzenetére
Az de jó lesz! Más nem is kell, csak AB legyen.
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest