Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz vidékiürge #19743 üzenetére
Nem jól érted. Swype is és skype is lesz.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Varszegig
veterán
válasz vidékiürge #19743 üzenetére
mielőtt kiderül, hogy moszkvában merciket osztogatnak
A samfirmware.com szerint (akik elsőként jelentették be azt is, hog ylesz swype, és úgy lett) a samu és a skype közösen dolgozik a skype kliensen badára. Elég sok a bizánytalanság még, nincs release dátum, de menni fog a videótelefonálás, menni fog wifin és 3g-n is. Ami nekem a cikkben zavaros, hogy azt írják, letölthető lesz az apps-ból, meg azt is, hogy a későbbi bada releasekbe integrálva lesz. nekem ez kicsit ellentmondás, mert ami az appsban van, az nincs integrálva, és fordítva. Ami még biztos, hogy az 1.2-ben egészen biztosan nem lesz benne még.
Magánvélemény: szerintem integrálva lesz, mivel Karma többször leírta, az API nem támogatja a VOIP-t, így nem hiszem, hogy 3rd party appal megoldható lenne. Másrészt ha integrált lesz, akkor full multitaskot élvez. Ezt igazán lájkolnám
Karma: Szerintem épp ez a lényeg, hogy közösen írják, azaz többet engednek meg nekik rendszerszinten, mint másnak.
swype: korrekt, de szerintem itt mindenki egyre gondolt, csak rosszul fogalmazva[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest