Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
mandala72
csendes tag
válasz leslieke #3878 üzenetére
Akkor csak,hogy tiszta legyen a kép... Ha visszaolvasod ,hogy pontosan mit is írtam akkor talán rájössz,hogy annak minden szava igaz és fedi a valóságot! Azt írtam,hogy a jövő csúcskategóriás telóihoz képest középkategóriás! Ez minden mai telóra igaz! Ebben volt némi irónia is,de úgy látom ez elkerülte a figyelmedet!
I8910HD + HTC HD2
-
Deeday
senior tag
válasz leslieke #3881 üzenetére
ÁCSI EGY PILLANATRA! cimborámnak Galaxy van nagyobb kijelz viszont szét van húzva nincs ilyen szép képe mint a Wave nek ! Ezt ő is mondta! Android meg Android! kinek a pap kinek a papné amúgy erre az Android vs. Bada témára novemberben térjünk vissza mikor erre is lesz 5 féle navigáció ... Jah és Galaxy S I9000 be nincs vaku sem és mégis 150.000 Ft és mint mondtam ugyan az a kijelző felbontás csak szét van húzva tehát pixelesebb a képe Erről ennyit Iphone 4 meg egy kaka annyi pénzért amennyibe fog kerülni ... Iphone -ba gyárilag túl sok a korlátozás a bugyuta amcsi törvények miatt...
[ Szerkesztve ]
LG G4
-
mandala72
csendes tag
válasz leslieke #3952 üzenetére
Természetesen első dolgom volt a beállításokat megcsinálni úgy ahogy azt megszoktam a többi telómnál! Ne érts félre én messzemenőkig nem vagyok elégedett a HD-m fotózási képességeivel sem,de ennél egy picivel jobb! A videója a saját kijelzőjén visszanézve kifogástalan,laptopon visszanézve már nem az igazi,de jobb mint a HD videója! A felbontás miatt kellett gyorsan átkonvertálnom hisz az a HD kijelzőjére volt optimalizálva,tehát 640x360-as volt!
I8910HD + HTC HD2
-
-
Kapanyél
őstag
válasz leslieke #4004 üzenetére
A vicc az, hogy nekem először föl sem tűnt, hogy nincs benne a szürke sáv, ami leginkább tetszett a képeken...
Szóval ha valaki a feketére van ráizgulva, az a 220Voltnál vegye.Más:
Valaki próbálta már az NDrive-ot? Vajon PNA-ra szánt verzióhoz való Magyarország térképet megeszi?[ Szerkesztve ]
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
-
zack
nagyúr
válasz leslieke #4088 üzenetére
Hát...Omnia2-nél TouchWizz 2.0 volt, de ez cseppet se emlékeztet rá.
janes1976:
Engem 5 nyomós ok tántorított el a Galaxy S-től:
1. Gondok vannak a magyarítással. Félig magyar, félig nem.
2. Nincs a kamerájának még LED villantója se, és néha azért mindenkképpen jól jönne.
3. Túl nagy a 4 col, egy kézzel kényelmetlen használni és közben nincs stabil fogása.
4. Az elhelyezése, cipelése (főleg így nyáron szellős ruházatban) kényelmetlen.
5. Nem tv-nek vettem, telefonnál meg bőven elég a 3-3,5 col. Az Omnia2 3,7 colját is sokszor feleslegesnek éreztem.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
peterk
senior tag
válasz leslieke #4088 üzenetére
Azért látni a Bada-ból is sok mindent, hiszen a szolgáltatások, funkciók az oprendszer részei. (Bár a Samsung nem szereti oprendszernek nevezni, hanem inkább platformnak, ami a cserélhető kernel miatt tulajdonképpen érthető.)
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
Durcmurc
csendes tag
válasz leslieke #4704 üzenetére
Köszi, ha hazaérek kipróbálom (azt hittem vacak és így nem hoztam magammal a fülest). Viszont a töltöttségjelzésre két alkalmazás is van a Samsung Apps-ban, amik mutatják százalékosan, igaz hogy a menűből. Az a bajotok vele, hogy csak "alkalmazás" és nem widget? Bocs ha marhaságot kérdezek de nem vagyok profi a spec kifejezésekben.
-
Durcmurc
csendes tag
válasz leslieke #4714 üzenetére
Na hazaértem, és tényleg működik a füles ha teljesen benyomom, nagyon köszike a tanácsot!
Az aksi telítettségjelző alkalmazások viszont tényleg nem azt mutatják, mint a telefon maga, ezt eddig észre sem vettem. Én mindkét alkalmazást letöltöttem, és egymással mindig megegyeznek, viszont 5-re kerekítik a végeredményt. De most pl mindkettő 45%-ot mutat, a telefonon meg 33% van, szal ez sehogy sem egyezik. Ráadásul ha teljesen feltöltöm, akkor sosem mutatnak 100%-ot (az alk-ok), hanem rögtön 85%-ot. De majd megnézem a telefonon, ott lehet hogy marad a 100% egy darabig.
Még egy kérdésem van: a navigációnál letöltöttem a térképeket, viszont a gps nem találja meg a pozíciót. Evvel mit lehet csinálni? Van valakinek ilyen tapasztalata? -
zack
nagyúr
válasz leslieke #4797 üzenetére
Szerintem nem hiba, mivel bármikor akarva-akaratlanul ki tudod venni mellőle a pipát. így viszont hogy menteni kell mindig, nincs félrenyomás. Értelmezés kérdése. Nekem nincs bajom vele.
badacsony:
Tök jó, hogy a Jabra BT3030-at azért vittem vissza mert nem volt jó a W995 telóhoz. Nem volt támogatott, holott papíron meg igen. Akkor vettem a mostanit ami lényegesen komolyabb cucc, és jobban szólt, amit most nem érzek a Wave-vel. Isteni, hogy a BT egy szabvány elvileg, gyakorlatilag meg úgyanúgy fennáll az inkompatibilitás mint minden másnál.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
-
peterk
senior tag
válasz leslieke #4786 üzenetére
"peterk: mennyi ideig tart a kettévágás? Mert leszedni egy divx-et se tart sokból és továbbra is több fér rá a memóriakártyára. De persze kinek a pap, papné vagy épp a sekrestyés."
Pár percig. Mondjuk 5. A leszedéssel az a gond, hogy azt tudod leszedni, ami éppen fent van. Nem biztos, hogy mondjuk a Die Hard négy részét hirtelen elő tudod keríteni torrenten. És akkor a kevésbé népszerű filmekről nem is beszéltünk.
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
zack
nagyúr
válasz leslieke #4888 üzenetére
Nálam semmi gond sincs, amikkel szívtok mostanában. Csak azt nem tudom, hogy én vagyok szerencsés, vagy ti vagytok pechesek, és kifogtátok a rosszat.
-
scyllarus
veterán
válasz leslieke #4029 üzenetére
Se a Wave-t, se a Badát nem ismerem, de ha a fülhallgatón szól más, mint a beállított, az valószínűleg profilbeállítás lesz. Magyarán: a normál profilhoz állítottad be a csengőhangot, de ha bedugod a fülest, a telefon átvált magától headset profilba.
Amennyiben nincs ilyen (bár nehezen hiszem), akkor passz."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
F-ECT$
titán
válasz leslieke #4911 üzenetére
Na ezzel várnom kell, míg hazaérek, pedig azt hittem, hogy ez az email csatolásos móka menni fog
(Átneveztem a letöltött zip-et wgt-re - összesen 1 db wgt és 1 db html van benne egyébként-, elküldtem magamnak, neten keresztül beléptem a postafiókomba, és a melléklet letöltése nem megy.)
Dive ever, work never.
-
Kobe
veterán
válasz leslieke #4995 üzenetére
ezen azért röhögtem egy jót
nem hibás, csak nem működik....
majd leírom mi lett a végeredmény, de ha többen vannak így, akkor tán érdemes bevinni a szervízbe addig, amíg engedékenyebbek (egy 1-2 hetes cuccot azért könnyebben cserélnek pl mint egy fél év után bevittet)
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest