- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzatzikiii
tag
Csak egy tipp: en a backupolt file-oknak a helyreallitasanal az address book, messages, calendar entries, bookmarks, files opciokat jeloltem eddig mindig be, mint helyreallitando elemek. A settingset direkt nem, mert az mar a korabbi okostelefonomon is gondot okozott, ha helyreallitottam, igy tudtam, hogy nyilvan az i8910 sem szeretne.
De! Nekem a V7, oszinten szolva, nem jott be, de tudtam, hogy nem a rom miatt, mert olyan bugjaim voltak, amikrol Taylor soha nem is hallott. Pl. volt egy oriasi gondom: nem tudtam e-mailt kuldeni. Viszont mivel hittem Taylornak, es tudtam, hogy nem a rom hibaja, gondolkoztam, hogy mit cseszhettem en el, es rajottem: a backup helyreallitasanal hard reset utan nem szabad bejelolni a files-t, mint helyreallitando elemet. Atmasolt csomo szir-szart a korabbi romrol a C:-re, ami megzavarta a rendszeremet, es sok megmagyarazhatatlan bug jelentkezett a V7 alatt.
Osszessegeben azt tanacsolom, hogy ha eddig HR/flash utani helyreallitasnal a files opciot is helyreallitottad, akkor most csinalj egy HR-t, es utana csak a messages, contacts, calendar entries, bookmarks elemeket allitsd helyre, abbol baj nem lehet. Nekem minden gondomat megoldotta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest