Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gippazoid
senior tag
Szerintem mindenki nagyon jól tudja, hogy az "igazi" topic a teszt alatti. Teszt nyilván lesz, ez azért nem egy tizedrangú gyártó semmire való terméke.
Igazából ez a naaaaagy szabálykövetés, amely az ország lakosságának 0,1%-ra jellemző a valóságban, valahogy az ontopic vs. offtopic témában olyan magasságokba tör, mintha a legalábbis Svájc lennénk, ahol éjjel 1-kor a zuhogó esőben is megáll a gyalogos, ha piros a lámpa a zebránál, habár autó kilométeres körzetben nincs.
Én ezt egyszerű hisztinek tekintem, mert egyeseknek nincs jobb dolguk mint b.sztatni a másikat, kötekedni, és elégedetlenkedni (azt nem itt kellene).
Mert a GW4 számlapja, NFC-s funkciója, meg ki tudja mi minden szintén nem ide való egyesek szerint. Általában az, ami épp nem érdekli. Kivéve, ha az ő problémája. De azt még nem írta le senki, hogy akkor mi is való ide? Akinek nem tetszik, vállalja fel a topic gazdai szerepet, írjon egy összefoglalót amiben le van írva világosan és egyértelműen minden. Na, van jelentkező?
És azért se teszem ezt OFF-ba, legyen már kicsit kellemetlen a hisztiseknek is, nekem is kellemetlen a nyavajgásukat olvasni!
Gippazoid Novelties Inc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest