Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolaf
addikt
válasz torreador22 #79846 üzenetére
Igen, nekem is T-s és csak a garilevél volt, cserélte a kijelzőt simán. (kerettel együtt)
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz torreador22 #79912 üzenetére
Play-ről töltsd le a Phone INFO ★Samsung★
Sokmindent megtudsz belőle.Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Gizmo94
veterán
válasz torreador22 #79915 üzenetére
Először is nyugodj meg és napold el. Más se tud. Nincs TMH-s modellkód a listában, így választani sem tudod.
-
Gizmo94
veterán
válasz torreador22 #79918 üzenetére
Dehogy dobták ki. Csak seggek.
-
laci0530
senior tag
válasz torreador22 #81175 üzenetére
Meg a Nokia 808 Pureview-t (ha jól emlékszem a nevére).
-
bobie
tag
válasz torreador22 #81324 üzenetére
Tudod a remény hal meg ... Személy szerint biztos vagyok benne, hogy nem lesz.
Mondjuk 4.3 al is szépen muzsikál most nálam.Nullán, szimplán ahogy ringat a membrán..
-
bobie
tag
válasz torreador22 #81326 üzenetére
Aham de az ígéret óta jó pár visszakozás is elhangzott. Szóval ne készülj rá nagyon.
Nullán, szimplán ahogy ringat a membrán..
-
eengir
tag
válasz torreador22 #81326 üzenetére
Nem volt igéret soha. Söt, egyelöre semmi hivatalos állásfoglalás nincs sem arrol, hogy lesz, sem arrol, hogy nem. Csak kétes forrásokra hivatkozo, önmaguknak ellentmondó pletykák innen-onnan.
Ha lesz is az sem most. Egyelöre S5 release, S4, Note3, Note2 update roll-out van folyamatban. Az S3 kb a legutolso lesz amivel foglalkoznak.
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz torreador22 #82079 üzenetére
Ha egy éven belül van a telefonod a garanciaidőben, akkor simán cserélik, ha már nem, akkor a szervizesen múlik, aki éppen hozzád megy. Általában ki szokták cserélni.
-
Gizmo94
veterán
válasz torreador22 #82081 üzenetére
Persze, írd bele, kicserélik.
-
szunyi777
őstag
válasz torreador22 #82100 üzenetére
Szia
A I9300-ban még nincs KNOX !
Kikapcsolt állapotban Hangerő le + Power + Home nyomni egyszerre, amig be nem jön a Download mód.
Itt hangerő fel, és a Custom binary-t megnézni, és az eszköz állapota OFFICAL-e...
Kilépés : Hosszan a Powert[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Gizmo94
veterán
válasz torreador22 #82104 üzenetére
Több mindent nézz, No, Official Officialnak kell lennie. De nem jelent semmit, mert agyonbasztatott telefon esetén két perc alatt visszaállítható gyárira.
-
snow2014
aktív tag
-
Gizmo94
veterán
válasz torreador22 #83073 üzenetére
Nem elég. Ha nincs garanciajegy, garancia sincs. Ráadásul nem is pótolható. Keresd meg, vagy csak volt garanciád.
-
Gizmo94
veterán
válasz torreador22 #83075 üzenetére
Nekem magyarázhatod, húsz éve van legalább T-s telefon nekem is és a környezetemben is, legalább egy rakás. Amióta van Samsung Galaxy széria, az is.T-s Telenoros és független szintén, jó pár. Ismerem mindkét garanciajegyet. A T egy papír garanciajegyet ad, ami ha nincs meg, akkor k.o. Másrészről miért kérdezel, ha te úgy is jobban tudod. Majd írd már be légy szíves, ide a topikba, hogy garanciapapír nélkül megjavította-e a Samsung a prémium garancia keretén belül. Thx.
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz torreador22 #83077 üzenetére
Szerintem te nem értesz semmit abból amit írtam, de ne vitázzunk, nincs értelme. Sok a felkiáltójel is, feleslegesen. Hogy mi van és mi nincs, arra majd rájössz. Biztosan hozzá fognak szólni mások is. Béke veled.
-
Gizmo94
veterán
válasz torreador22 #83079 üzenetére
Egyébként a T oldaláról másoltam ide neked. Csak segítségképpen:"Őrizd meg jótállási jegyed és eredeti számládat!
Jótállási igényed a vásárolt termékhez mellékelt jótállási jeggyel érvényesítheted a jótállási jegyen rögzített feltételek szerint, ezért kérjük, hogy ezen iratokat gondosan őrizd meg. Elveszett jótállási jegyet nem áll módunkban pótolni. A jótállási jegyen történő bármilyen, utólagos javítás, törlés vagy átírás, valótlan adatok bejegyzése a jótállási jegy érvénytelenségét vonja maga után. "[ Szerkesztve ]
-
bobie
tag
válasz torreador22 #83081 üzenetére
Nem akarok beleugatni de a következő a helyzet.A prémium gari ugrott,mert nekik valóban a garancia jegy kell.
A T szervizénél viszont él még a garancia és ők javítják is.Nullán, szimplán ahogy ringat a membrán..
-
Gizmo94
veterán
válasz torreador22 #83088 üzenetére
A kérdésed az volt, hogy elég-e a Samsung prémium garanciához a számla garanciajegy nélkül. Erre írtam, hogy nem. Hol volt a probléma? A T garanciája pedig nem sokat ér, alig többet, mintha nem lenne.
Te valamit nagyon félreértettél. Nem bizonygatok én neked semmit, mi érdekem lenne? Nem az én problémám ez, csak a tiéd -
laci020
csendes tag
válasz torreador22 #86965 üzenetére
Én tudok S/N number alapján keresni ( kiadja hogy mi volt a gyári rom, abból le lehet szűrni, hogy factory unlocked, vagy nem)
-
zotyola
csendes tag
válasz torreador22 #86965 üzenetére
Sajnos már júniustól nem jár !
"A gonoszok gyalázkodása dicséretnek számít"
-
Gergosz2
veterán
válasz torreador22 #86985 üzenetére
az még érvényes, amennyiben nem járt le a garid.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Gergosz2
veterán
válasz torreador22 #86987 üzenetére
akkor már csak a telefonra van kiszállós gari, az akksira és a fülhallgatóra nem.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cegléd és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tippmix
- Óvodások homokozója
- Hobby elektronika
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.