Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz ferrari1 #56099 üzenetére
Sose tudtam mi az a push.
Ha jól értem, az, hogy ha háttérben fut az app, és ha kapsz egy üzenetet, akkor megjelenik a kijelzőn?
Mert nálam ez jó rég óta nem működik Gmail kliensben. Ha megnyitom, ott az új levél, de se értesítés, se semmi... Gtalk-al jó.[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Köszi az infót!
havri
-
havri1
félisten
válasz adammkaa #56155 üzenetére
Wazzeg, fejezd már be a kibaszott okoskodásod. Egyszerűen fájdalmas olvasni, hogy mekkora suta ember vagy.
Naponta leégeted magad, szembesítenk vele, de arra is kevés vagy, hogy észrevedd, és meghúzd magad...Nem, te okoskodsz tovább.
Egy kibaszott telefont nem tudsz megvenni a prohardver nélkül, még ott is atbasznak a hatalmas tudásod miatt, aztán itt próbálod osztani az észt?
Ez nem chat.hu FOGD MÁR FEL!! SZAKMAI TOPIC!
bocsánat a többiektől..[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz BigBlackDog #56226 üzenetére
Én a HD widgets-et használom, abban van ilyen widget kapcsoló.
havri
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
Van olyan kijelző, ami teljesen foltmentes? (ragasztás)
Köszihavri
-
havri1
félisten
Oké, kösz!
havri
-
havri1
félisten
válasz gyuri81 #56383 üzenetére
Nem, egyáltalán észre sem venni, csak ha nulla fénynél, min fenyeron nézi az ember a full fekete hátteret.
Mivel hosszú távra tervezem az S3-al,így megprobalom minél tovább kihuzni ezzel a kijelzővel, és gari lejárat előtt cserélni. Tudom, nem szép dolog, de hát ez van.havri
-
havri1
félisten
válasz Leonardo91 #56394 üzenetére
De mindezek előtt nem ártana tisztázni milyen telefonod is van pontosan?
I9300 vagy I9305?havri
-
havri1
félisten
válasz Leonardo91 #56397 üzenetére
Nekem sosem téglásított még a rom manager nevű app, ha van root, azzal felmegy a cwm. Ha van cwm, van boldogság.
Megkérdezhetem, hogy hol vetted a telefont? Tuti tiszta forrás?
Mert egy nagyon régi alfa verzióban lévő rommal eladni... Valószínűleg amúgy a rom a rossz. Legalábbis szerintem, csak keress rá Google..egy bughalmaz[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz Leonardo91 #56403 üzenetére
Nggabi-t vagy fagyalllo-t keresd, ha valóban cserélni kell .Halkan hjegyzem meg, hogy minap autós töltőm kábeljével akartam másolni, és nem jött össze. USB töltést kiírta, de a gép nem ismerte fel.
Saját kábele megvan?
Bocs, ha már írtad, de csak atfutottan a hsz-eket, meg mobilról is vagyok.havri
-
havri1
félisten
válasz mgTerminator #56445 üzenetére
Ja lehet nem fordítva kellene bedugni?
4.2.2 Leaked hivatalos a gari miatt? Nulláztam a countert meg ilyenek, de annyira jól belaktam..nem gyalulnám le ha nem muszáj
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
10-kor igényeltem a futárt, most hívtak, holnap jönne. ;-)
havri
-
havri1
félisten
Mit rontok el?
4.2.2 leaked volt fent, root-al, gyári kernellel, cwm-el.
Nulláztam a countert Tringle Away-el.
Tesztelve, download módban 0 a számláló, és offical minden.
Restart cwm, factory reset, + wipe.
Restart download módban, számláló 1-en, és surent binary : custom.
Hogyan lesz gyári recoverym?
?!?havri
-
-
havri1
félisten
válasz Dzsimmy #56513 üzenetére
Igen, szűkült a kör, mostmár sejtettem mi a baj.
Első alkalommal TA után bementem cwmbe, formázni ugye. Na ez volt a baj. Most második alkalommal a TA művelet után hangerő fel restart, hanegrő le download mode, na most ezt nyomtam, és odin..de így elmaradt a full wipe..mindjárt lesem a countert.És bingo, full gyári minden, jöhet a szervizes kolléga
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz apaszka #56515 üzenetére
Én az új TA-val próbáltam, és ha megérezte a rendszer a CWM-et, máris 1-re ugrott a counter.
3.0 amivel próbáltam. De így, hogy TA után egyből downloadba tettem, nem számolta be, hisz nem volt mit.Ha töltést jelentettem be, akkor csak azt cseréli ugye? Vagy ha észrevesz ezt azt, van esély rá? Akksi mondjuk, hátlap..
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz roberto211 #56562 üzenetére
Ez semmi. Valaki a napokban bemasolt egy privit tőle, érdeklődött, hogy az agárdi nyaraló milyen településen van, és van e közelben víz :-D
De szerintem fake a reg. Ennyire sötét user mint ő vagy az itteni észlény nem létezik.
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Futár jött, cserélt kábelt, és ment is
3 perces művelet. És máris 1000-el tölt a gyári töltő is.
Kíváncsi vagyok, hogy meddig lesz jó.havri
-
havri1
félisten
válasz mgTerminator #56577 üzenetére
Persze, egy szóval nem szándékoztam lehurrogni, csak megemlítettem, hogy nem minden futárnál van valszeg jó minőségű fólia Nem rakom rá, mivel vannak rajta mikrokarcok. Majd ha cseréltetem, egyszer, akkor az újra már rá fogok egyet tenni.
havri
-
havri1
félisten
válasz trobi28 #56599 üzenetére
S2-n használtam ilyen scriptet, és egyszer pontosan végignéztem, mit is csinál.
Wipeol cachet, dalvik cachet, és a beállításokat teszi alapra. Szépen végigfuttatja az ismert tweak programok default beállításait.
Én egyebet nem láttam, legalábbis olyat nem, amit kézzel ne lehetne megcsinálni.havri
-
havri1
félisten
válasz roberto211 #56611 üzenetére
Prémium kategória alatt azt értettem, amit itt linkelt valamelyik fórumtárs, és állítólag futártól kapta (linkelve volt, jó drágának tűnt). Mert így ránézésre is látszik, hogy a 2 között van különbség. Ez marha gagyi.
Én nem vagyok nagy fóliás, az az igazság, mindig beleválasztottam a legszarabba állandóan
Brando fóliám volt talán a legjobb, meg egyszer egy kínai darab a 10-es csomagolásból, mert nem volt mind egyforma! Volt, amelyik az ujjhúzástól karcolódott, volt, ami fél évig is bírta, se karc, se ujjlenyomat..
De Az S3-on nem volt amikor vettem (használtan, fél éves kb), és mivel van pár mikrokarc rajta, így már nem láttam értelmét rárakni fóliát, és azt kell mondjam, sokkal jobb a használata fólia nélkül.
GG2 ide vagy oda, a por ha van a kijelzőn, és úgy húzod az ujjad, összekarcolja a kijelzőt.[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz adammkaa #56641 üzenetére
A CM-et ne hasonlítsd egy AOSP stock romhoz, ennyi.
A kettő csak kinézetben hasonlít, kb semmi másban!
Ettől függetlenül, sztem jó csere lenne az N4, ne hagyd magad lebeszélni róla.
Hidd el, kurva sokan drukkolnak, hogy összejöjjön!
Viccen kívül, havernak az van, és sokat nyomkodtam. Gyors, és az övé még teljesen stock is, nincs buzerálva.
2gb ram ugye...havri
-
havri1
félisten
válasz mgTerminator #56707 üzenetére
Érdekes amúgy, mert nekem tegnap a szervizes azt mondta önmagában ez nem elég..
Hogy adja le a javítási igényt az ember weben törödt kerettel?
Beírod, hogy el van törve? Gariban kicsit necces ez sztem
Melléírja az ember, hogy be van égve, vagy foltos a ragasztás, az csak dob rajta, nem?[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz bandi0000 #56710 üzenetére
2G-3G ugyanolyan rossz?
(#56712) zlatan77: Galaxy Charging Current Lite tedd fel ezt, és lesd meg milyen értékeket produkál a töltőd.
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest