Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
válasz szabeska #47029 üzenetére
FR-t neki azonnal. Nekem a novemberi update óta óránként 2-3 %-ot merült idle-ben. Tegnap megcsináltam az FR-t, azóta ilyen a készenléti fogyasztás:
A meredek első szakasznál még a programokat frissítettem, beállítottam a telót.
Visszatért a normál kerékvágásba. Már csak azt bánom, h eddig vártam vele.
És most 4G-n van ráadásul a teló (Vodafone!).
[ Szerkesztve ]
-
vohanyi
senior tag
válasz szabeska #48190 üzenetére
Tessék, nemrég raktam be [link]
AOD, s-health van csak tiltva lényegében, meg felesleges marhaságok.. kamera felélesztése, kéz huzással,ilyen apróságok.. 2-3 napig símán elmegy, pedig éjszaka kivételével wifi,vagy mobilnet él, nincs semmi energia tak., max. felbontás..stb..stb alap nougat van rajta, rootolva, tehát twrp-n keresztül xposed is,és hozzá tartozó okosságok...[ Szerkesztve ]
-
bci22
csendes tag
válasz szabeska #48190 üzenetére
Nem tudom mi lehet a gond nálad, de nekem meg pont ma éjjel volt egy nagyon jó tapasztalatom a készenléttel kapcsolatban. 63%-kal tettem le éjszakára, majd reggel 7,5 órával később 62%-kal vettem elő. Minden be van kapcsolva, nem használom energiatakarékos módban. A készenléti fogyasztásom sokkal job lett Oreo alatt, igaz FR után tettem fel, de Nougat alatt mintha újkorában sem bírta volna ilyen jól. Persze azért az iPhone 7 Plus még így is jobb készenlét szempontjából, de ha az S7 Edge mindig hozná ezt a mai értéket nagyon boldog lennék. Annyit még mondanék, hogy Always On most nem ment, mert a párna alatt volt a telefon.
@sbalu1: Tonnaszámra találhatsz jó minőségű black témákat teljesen ingyen.
-
gerner1
nagyúr
válasz szabeska #48677 üzenetére
A legtöbb esetben pont "user error" az, ahová a probléma gyökere visszavezethető. Ebbe beletartozik az is, hogy elég sokan csak képzelik, hogy tudják mit csinálnak. Egy példa: ... - belassulás ellenszere is csak a legvégső esetben FR, mert az esetek túlnyomó részében a gyorsítótár törlése (kellő gyakorisággal) + a legnagyobb szemét termelő programok használatának a mellőzése/vagy használatuknak jelentős leredukálása az, ami stabil eredményt biztosít (nem csak ennél a készüléknél) ..
[ Szerkesztve ]
-
kissati66
tag
válasz szabeska #48677 üzenetére
A "mezei user" a Beállítások menüből csinál gyári visszaállítást, ebben az esetben nincs szükség OEM feloldásra, csak a recoveryből (amiről a legtöbben nem is tudják, hogy létezik) indított Factory Reset-hez. De lehet rosszul tudom.
Samsung Galaxy S 1, 2, 3, (LG Nexus 5), 7 EDGE, 20 FE 5G, GW 4 Classic
-
alcapone386
őstag
válasz szabeska #50382 üzenetére
Én azt sohasem írtam, hogy valós. Becammogtam a samsungba és bemérettem. Illetve vettem usb-t kapacitás mérőt is. (Hozzávetőleges érteket mutat).
Phone info appra azért írtam, hogy érdekes, mert nemrég még 67% ra saccolta....és érdekes, hogy egy cp és bl frissítéssel máris mást mutat. Ennyi. Nem kell ebbe többet belegondolni.
Off: azért kíváncsi lennék ki az aki azt hiszi, hogy egy appal az akkumlátort lehet regenerálni? Bízom még azért annyira a helyi fórumozókban, hogy kevesen lennének akik elhiszik.
Még egy észrevetel. Ha bíznék a szoftverek helyes statisztikai adataiban, elég szomoru lennék. Akkumlátor fogyasztásnál mah-kat összedva kb 1000-1200mah szokott összejönni. Beméréssel samsungban 2eves akksira 90%os kapacitást saccoltak.
[ Szerkesztve ]
-
Alonso69
senior tag
válasz szabeska #50382 üzenetére
Szia
Jogos amit írtál,ezt csak műszerrel lehet bemérni.....
Csak egy észrevétel volt ami telepítés után nagyon szembetűnő ,ezt írtam már akkor is; az aksi élettartama majdnem 100% ,a számok változtak majd kiderül
Ma az infinity rom-mal már ezt mutatja [kép]
Később remélem kiderül, hogy miért van ez a "csalás", mindenképpen van javulás,de ezt csak az tudhatja aki felrakta ,kipróbálta,remélem idővel többen leszünk és lessz saját topic,ami nem fogja zavarni a Gyári Rom-al rendelkező fórumtársak "olvasni "valóját.Xiaomi 14
-
törölt tag
-
Jack Oneill
veterán
válasz szabeska #51686 üzenetére
Igen, ertesitesek ugyanugy jonnek. Egy probat meger szerintem ezzel vacakolni. Nem minden alkalmazastol lehet megvonni az engedelyt!
Beallitasok, alkalmazasok, ott katt pl messenger, azon belul akkumulatorhasznalat, azon belul pedig mutatja az aktiv es hatterbeli hasznalatot. Na ott van egy csuszka, hogy hatterben futas engedelyezese.
Az a vicc, hogy meg igy is 18 ora a hatterbem futas idotartama[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik