Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Őszinte leszek, egyáltalán nem érdekel.
Tegnap poénból a note 3-al vettem össze, nem sokkal marad el, ahhoz képest, hogy több mint 2 éves készülék. egy bajom van az edgével. Nekem kicsi.
Próbálom szokni.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
polyszi
csendes tag
Szerintem nem reveláns az összehasonlítás, mert az ios ez pedig android, ahol teljesen más maga multitasking is. IOS befagyasztja az appokat még azok androidon valósidőben futnak. Plussz az ios nem hasonlítható az androidhoz, mert itt ugye nem gyári appokat futtatnak, amik hardver specifikusak. i-nél nem sok mindenre kell őket optimalizálni, az új snapira és exan-ra meg nagyon-nagyon sok alkalmazás nincs optimalizálva. Nem venni észre, mert a hardver elviszi... De nem vitatom, hogy alma nagyon gyors, mert bizony az és ez tény. De vannak érvek azon az oldalon és ezen is.
Ami engem nagyon érdekelne, hogy miért nincs androidra olyan billentyűzet, mint ami az ios-en van alapból? Első pillantásra ugyanaz, de ha az ember használja kicsit az ios-en basszus ott végtelenül gyorsan és pontosan lehet pötyögni, még a droidon nem... rengeteget kipróbáltam már.. a stock droid áll a legközelebb hozzá, de valahogy az sem olyan.. (svype fele megoldás nekem nagyon nem áll kézre )
-
veterán
Csúnyán kontár oldal az, ami ilyen teszteket futtat és utána ilyen-olyan következtetéseket von le.
"első körben a telefonon lévő összes alkalmazást megnyitni, majd a másik körben leellenőrizni a működésüket és bezárni azokat."
Amellett, hogy életszerűtlen, két szöges ellentétebn álló memória menedzsment rendszert akar összehasonlítani. Nagyszerű.
Az S7 topikban is femerült egy hasonló, nekem ez a véleményem: Link
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
Almát körtével? Szó szerint? Semmi értelme.
Viszont a 41mp-ert cserébe van sd kartyam meg ip68 vedettsegem meg 3600mah akksim átlag 6-7 oras kijelzoidovel. A package disablerrel azt lövök ki amit akarok. Es meg nekem jobban is tetszik. Szóval who's care?Megjött a spigen tokom amazonrol: [link]
A [Verus]tok sem volt rossz de a spigen azert messze jobb. Nagyon faxan all a telonak.
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
szimike79
őstag
Két androidot futtató készüléket van értelme összehasonlítani valamelyest, bár a hardveres különbségek ott is akkor jönnének elő igazán ha mindkettőn stock android futna. Még esetleg egy kamera összehasonlítás elmegy két különböző rendszer között vagy battery test, de azok is csak abból a szempontból, hogy kinek melyik nyújt jobb felhasználói élményt.
MartOOn: mennyire vastagítja a telót, mert én is egy ilyen spiegen toķkal szemezgetek?
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik