Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
Hello!
A Telenor-ban vásárolt S4-ek simlock-osak, vagy esetleg függetlenek?
Illetve szolgáltatós szoftver fut rajtuk, vagy sima gyári? -
ImI87
őstag
Sziasztok!
Kicsit off kérdés, de itt sokan mozognak.....
Egy S4 mini telefonnal hogyan lehet megcsinálni, hogy win7-es PC-re kötve a teló belső saját memóriája úgy látszódjon, mint egy sima pendrive ? A lényeg, hogy legyen meghajtóbetűjele !
Történt ugyanis, hogy egy ismerősöm kitörölt egy mappányi képet, amik a belső memóriában voltak tárolva. Ezeket szeretném visszaállítani pl GetDataBack progival. De ehhez úgy kellene látszódnia, mint egy vinyónak vagy pendrive-nak, és kelene neki külön meghajtóbetűjel. Ha rádugom a gépre kábellel, akár Médialejátszó (MTP), akár Fényképező (PTP) módban, akkor a Sajátgépben megjelenik a teló, de semmilyen más fájlkezelő progiban nem lehet elérni.
Előre is köszi.....
-
ImI87
őstag
Köszi, ezentúl már lesz dropbox szinkronizálás.
Az említett módszer nem jó, mert az ajánlostt USB MAss Storage Enabler App csak az sd kártyát teszi "pendrive módba", a belső memóriát nem
Érdekes de valamit az android verzió is közrejátszik.
A saját S2-mön 4.1.2 fut, és azon van ilyen opció az usb kapcsolat beállításánál, hogy tár csatlakoztatása, meg belső tár csatlakoztatása. Ennél rendesen megjelennek külön meghajtóként a kárty is és a belső mem is.Az S! Mini-n 4.2.2 fut, ott nincs is ilyen opció.
Amúgy bekapcsoltam az USB debug módot, az sem segít.
Nekem pedig nagyon kéne, hogy külön meghajtóként lehessen kezelni.Van v.kinek bármi egyéb ötlete ?
[ Szerkesztve ]
-
ImI87
őstag
Hello!
Beléptem a klubba egy9515-tel, gyári független.
Most megy rá a lollipopp, normál gyári frissítéssel.Egy S2-ről váltottam, lesz jó sok újdonság.
Találok valahol egy friss verziójú "new user guide"-ot ?
Mit érdemes felrakni rá, letiltani, kell-e v.mi appkiller progi, stb....Előre is köszi
Mi történik akkor, ha az új telón is beállítom a google fiókomat, miközben még megy a régi telón is? Nem fog összeakadni a kettő?
Azért van ez a baromság, mert a sim kártyámat még nem tudom átrakni, csak hétfőn.[ Szerkesztve ]
-
ImI87
őstag
Hello!
Én felraktam egyből a lollipop-ot, és eddig 2 nap alatt semmi anomáliát nem tapasztaltam.
Miért ellenzi mindenki, vagy mi a baja? Mit kéne tapasztalnom?Más:
Tud valaki ajánlani itthoni (BP-i) boltban elérhető jó minőségű (finom puha anyagú, de jól illeszkedő) szilikon tokot ? Nagyon fontos lenne. Amiket az ismert shop-okban kapni lehet az mind egy kemény szar.
Tudom a válasz ebay, de nem szeretnék heteket várni.A gyári fólia, ami a kijelzőn van, az megfelelő minőségű, vagy érdemes lecserélni komolyabbra?
[ Szerkesztve ]
-
ImI87
őstag
Gyári magyar független i9515, hivatalos 5.0.1-gyel.
várható még ehhez hivatalos sw frissítés, vagy ennyi volt a támogatás ? -
ImI87
őstag
Sziasztok !
Tudnátok ajánlani valami jóféle "strapa" tokot az S4-hez ?
Olyasmit szeretnék, mint pl az S6-hoz a spigen neohybrid [link], ami elég védelmet nyújt, mégis nem lesz tőle bunkó a telefon. Sajnos az S4-hez nem gyártanak ilyen tokot.Más márkából tudtok javasolni hasonló megoldást?
Lehet ebay-ről is vagy bárhonnan.Köszi
-
ImI87
őstag
Sziasztok !
i9515 S4-em van.
Szeretném használni a vezeték nélküli töltést, ehhez ugye kell külön hátlap.
Az eredeti S4 (i9500 / i9505) gyári hátlapja jó lesz az enyémhez, kompatibilis?Pontosan erről a termékről van szó: [link]
[ Szerkesztve ]
-
ImI87
őstag
válasz #61600768 #65757 üzenetére
Sziasztok !
Igazatok volt, Qi töltős hátlappal persze nem mennek rá az eddigi tokjaim.
Nincs nagy igény, csak legyen egy egszerű szilikon vagy TPU tok, ami megvédi a telót egy leejtésnél.Amit linkeltél, azt miből tudod, hogy biztosan jó rá? A kommentekben egyesek azt mondják, hogy nem jó, mások meg azt, hogy igen........
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest