Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Értem én, hogy a sima és + verzió után már csak a különbségekre épít a teszt, de akkor is fura, hogy a csúcsragadozó csak egy ilyen nesze semmi fogd meg jól tesztet kap. Inkább ez a teszt kellett volna hamarabb, a sima verziók meg ráértek volna és ebben leírni mindent részletesen. A kamera okés, de sajnos egy telefon sincs a piacon, ami megadna mindent, bár egy része technikailag nem is lenne kivitelezhető, vagy csak nehezen. A sima és ultraszéles mindenben jelen van, a zoom kicsit katyvasz, hol csak 2, 2.5x van, hol csak 3, hol csak 5 hol csak 3 és 10, stb. Kéne egy jó af-es sima, af-es ultraszéles, meg egy jó 2x portré, meg 3-5-10x. Az előlapi kamerák meg minden esetben rosszabbak, erre lenne jó, az asus megoldása. De ennyi "szem" elrondítaná nagyon a telefont (sok zoom kamera). Ezért lenne jó, ha a beharangozott mindenre jó zoom kamera megjelenne, 10, de legalább 5x-ig. És akkor kevesebb kamera kellen. Mindez forgatható kivitelben. Persze ez csak álom. De 500k környékén már lehet álmodozni.
-
joey04
titán
válasz maximilian4 #126 üzenetére
Ezek a 100 wattok nem basszák szét az akksit?
Dehogynem. Külföldi oldalakon már volt is róla hír.
-
joey04
titán
Van gsmarena teszt.
-
joey04
titán
válasz Pythoncobra #230 üzenetére
Burkoltan, de lefizetésre gondolsz. Szerintem nem erről van szó, csak hasonló elfogultság van, mint abunál az amd felé. Személyes dolog ez szvsz, nincs itt semmi mögöttes.
-
joey04
titán
válasz karldergroße #286 üzenetére
Mondjuk a tech2 az tényleg megmosolyogtató minőség. Márkától, készüléktől függetlenül. Ne vegyük egy kalap alá a MA-val, aminek szintén lenne hova fejlődni, meg van pár nagyon elfogult írás, de a mai napig nincs értelmes ellenfele az egész országban szakmailag.
-
joey04
titán
a telefon 1 ora alatt feltoltheto a sajat toltojevel maximumra, es fel oraja barkinek lehet napkozben arra, hogy toltse.
Ezzel 2 gond van: egyrészt NINCS saját töltője De a komolyabbik része: Nem feltétlen van pont akkor időd és/vagy lehetőséged tölteni amikor kéne, hiába gyors, plusz macera is.
Szóval nagyon is fontos az üzemidő. A készülék jól szerepel ebben, ezzel nincs is gond.
-
joey04
titán
Általában van idő. De képzelj el egy nyaralást, ahol szikrázó napsütés van folyamatosan, használnád a telefont navigálásra, fotózásra, információk keresésére, mindezt az idő miatt 100% fényerőn. Jó kis 4k videók, meg a többi. Elfelejted bedobni a táskába a külső akksit. Egy szarabb üzemidős telefon "meg fog állni" allattad, egy jó üzemidős meg kibírja majd estig. Persze ez ritkán van, de mondjuk pont ilyen esetben, tehát külföldön, ismeretlen helyen fontos, hogy tudj a telefonon kommunikálni, keresni, navigálni, stb.
-
joey04
titán
válasz <Lacy85> #459 üzenetére
A többi tesztben tényleg nyer a samu. Az iPhone-ok kevesebbet fogyasztanak kb mióta világ a világ, ezért van az, hogy nem annyival szarabb a 12 pro max, mint amennyivel kisebb a telepe. Ha hasonló lenne a fogyasztás, akkor az iPhone 12 Pro Max a gsmarena teszten nem 95, hanem csak 84-85 órát tudna. Szóval takarékosabb, de nem annyira, hogy egy jól eltalált droidos rendszeren 26%-os telepméret lemaradást behozzon. Van olyan 4500 mah droid amit lever, van amitől picit kikap, szóval kb mondhatjuk hogy ez kb 3700 mah telep arra elég, amire droid alatt a 4500. Na most ebben 5000 van. Felesleges harcolni ellene, az s21 ultra jobban fogja bírni. Nem annyival mint amennyivel nagyobb a telepe nem is annyival amennyit a lemerítős tesztek mutatnak, mert az idle fogyasztása magasabb, de picivel tovább fogja bírni. Másik oldalról meg a 120hz-et nem kell nagyon emlegetni, mert adaptív, szóval nem eszik annyival többet, mint a régebbi modellek, ahogy csak on/off kapcsoló van. Lényegében a gsmarena számait alapul véve alapvetően kb 84%-át tudja a 12 pro max az s21 ultra üzemidejének, amit felnyomhatunk 90 fölé egy picit, ha nagyon tippelni kéne, akkor 92-93-ra, mert a többi lemerítős videón is olyan 9-12 % a lemaradás. Persze ha valami olyat csinálunk, ami kedvez egyik vagy másik készüléknek, akkor ezek a számok borulnak (Troll on- Vagy ha beragad valami androidon - Troll off ), de alapvetően egy olyan 7-8%-ot ver rá valós üzemidőben az s21 ultra.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz Sirandrish #481 üzenetére
Ez az üzemidő nagyon jó, nem hiszem, hogy sokan kifutnak belőle, ebben egyetértünk. Én csak azelvre reagáltam, hogy fölösleges ennyit rugózni az üzemidőn. Nagyon nem az. Fontos, hogy jó legyen, de itt szerencsére. A konkurenciával való méregetés meg csak a megszokott hobby itt a fórumon.
-
joey04
titán
az alapvető felvetés az volt, hogy túl van misztifikálva. Nincs. A top 3-ban benne van, ha fontossági listát álítunk. Erre világítottam rá, mire te hoztad az átlagos napot. Erre reagáltam én, hogy, de van nem átlagos nap is, és akkor hirtelen nagyon fontos lesz. btw van akinek a munkája is ilyen, az meg átlagos napon is szophat power bank nélkül. Szóval igenis fontos. Nagyon.
-
joey04
titán
válasz Sirandrish #487 üzenetére
Ez így van, itt most csak a faszméregetés megy egy ideje ezt jól látod. Én csak az elvet mondtam, hogy nagyon fontos az üzemidő. Más kérdés, hogy ha nincs a faszméregetés, akkor annyi lenne csak a téma, hogy hm, nagyon jó, ez biztos elég lesz. Vagyis nem, mert ebben a félresikerült tesztben eléggé sután és támadható módon írtak az üzemidőről, de a teszttel más baj is van, de ezen a témán már túlvagyunk
-
joey04
titán
Kezdesz átmenni lenézőbe, arra meg nem vagyok vevő, szóval az utolsó komment a témában. Ezt írtad: Kicsit tul van misztifikalva ez az akkuido, mintha egy olyan merce lenne, ahol a leghosszabb akkuido a legjobb, es semmi mas nem szamit. Mindezt ugy, hogy a telefon 1 ora alatt feltoltheto a sajat toltojevel maximumra, es fel oraja barkinek lehet napkozben arra, hogy toltse.
Eleve rosszkor írtad rossz helyre, mert egy ideje már csak a szokásos iphone vs samu flame kapcsán volt porondon az üzemidő, ez meg akkor is így lenne, ha az egyik 3 év 1 napot bírna, a másik meg 3 év 1 nap 1 percet. Ezen túllendülve jegyeztem meg, hogy ha eltekintünk a faszméregetéstől, és általánosan beszélünk a témában, akkor igenis nagyon-nagyon fontos dolog a jó üzemidő, nincs túlmisztifikálva a jelentősége. Ennyit jegyeztem meg. Ennek lehet oka 1-1 extrémebb nap is, vagy olyan user, aki erősebben terheli a készüléket. Általános beszélgetés lett volna ez, általános témáról. De te valamiért elvitted ezzel az agresszív, fölényeskedő stílussal egy teljesen más irányba, amivel pont te érted el, hogy vitát generáltál, nulla tanulság és információtartalom nélkül. Így semmi értelme. Mondjuk nekem így is volt, felkerültél a listára akikre nem szabad időt vesztegetni, mert csak értelmetlen kommunikáció sülhet ki a dologból. További kellemes fórumozást.
-
joey04
titán
Hali!
Szeretném kideríteni, hogy Xiaomi bug, vagy droid (esetleg simple). Van egy revolut és egy otp kártyám. Előbbi gpay utóbbi simple ugyebár. Ha nfc fizetésnél beállítom, hogy a gpay legyen az alapértelmezett, de ha meg van nyitva másik fizetős app, akkor azt használja, akkor is a revolutról von le pénzt a gpay-en keresztül, ha megnyitom a simple-t és rámegyek a kártyára és írja is, hogy érintsem. Szóval másnál is így van ez? Főleg samu érdekelne, ezért itt is megkérdezem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kulisszák mögötti videón a zenés Symphonia
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- PlayStation 5
- Óra topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 5G 128GB/8GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest