Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpivw81
tag
Esetleg ezt a "veszekedést" abba lehetne hagyni? Elég értelmetlen és unalmas már...... köszi
-
sinick
senior tag
Sziasztok! S21 FE-n le lehet valahogy kérdezni, hogy első bekapcsolás óta összesen hány órát ment összesen a telefon? Vagy élettartamra az akkumulátort? (Veszek egy új telót és tudnom kéne, hogy nem volt-e bemutató darab.)
-
sinick
senior tag
válasz TODI1111 #5206 üzenetére
Láttam én már olyan bontatlan csomagolásút, hogy a visszacsomagolása hat nyelven beszélt és a termék is patika volt. Onnan derült ki, hogy bontott, hogy már be volt regisztrálva. (Szerintem az elállásba visszaküldötteket a forgalmazó simán visszacsomagolja és van hozzá eszköze is)
-
zseko
veterán
válasz SztiviVander #5200 üzenetére
#5201arpivw81 Részemről is ez az utolsó hsz ebben, hiszen a másik fél láthatóan nem is hajlandó semmiféle konszenzusra a saját igazán kívül
A fórumtól meg elnézést kérek (bár nekem kellett volna több eszemnek lenni, hogy ne üljek fel erre a vonatra).
Nyugodtan ugorjátok át, a továbbiakban az ezzel kapcsolatos bármi történést én is skippelem.Személyeskedésre pont a te hozzászólásaid a jobb példák, ez látható bárkinek aki veszi a fáradságot és pártatlanul végigolvassa (még ha én is odaszúrtam végül pár mondattal, az igaz). Minden egyes hsz-edben (nem is annyira) burkoltan lenézed a másikat. Mivel én eleve le is szögeztem már rögtön a legelején, hogy ez csak az én heppem (tehát nem is irányadó amit mondok), ám már rögtön ugrottál is rá. A ferdítés a másik, én nem hülyéztelek le, a ledurvább beszólásom a nagyarcú nagyzási hóbort volt. Ha valóban volt ahol hülyének neveztelek, azért bocsánatot kérek.
Harmadikként az, hogy elkezdted pontokba szedni, beidézni, és (sajnos rosszul) kielemezni miket írtam, majd belekötni, már a magasabb személyeskedési szintet jelenti. Úgyhogy ezt a részét én inkább kihagyom, csak szimplán válaszolok.
(Ja, egyet még is idézek: "A "nem tudod" részemről egy olyan állítás volt amit a tények nélküli hozzászólásod alapján feltételeztem."
Tehát volt egy állításod, amit a feltételezésed alapján állítottál. És mi a feltételezés?
1. A feltételezés egy olyan állítás, amely lehet igaz is és hamis is.
2. feltevés, hipotézis, elmélet, elképzelés, vélelem.
Tehát, nem tény, így az állításod, és az arra épülő összes többi, tények nélküli )Az első két pontnál: fizikát hagy ne én magyarázzam már el. Na de nem is tudnám, hiszen azt állítod hogy én nem értek hozzá. Te meg igen. (bár, ezt nem állítottad) Akkor meg minek. Hogy nem írtam tényeket? Valóban nem. Szándékosan. A témához ugyanis nem volt fontos, aki tudja az úgyis el tudja képzelni, és, ahogy írtam, aki meg szándékosan nem akarja megérteni, az úgy se akarja megérteni. Bele is kötöttél. Felesleges tovább magyaráznom.
Valós érvet viszont te sem hoztál az igazad alátámasztására azon kívül, hogy öt éve így csinálod és eddig nem volt semmi. Nálam meg volt. Na bumm.
De akár be is kérdezhetünk egy, a(z elektromos) témában sokkal kompetensebb topikba, mit gondolnak a varrótű/fogpiszkáló (vagy: fém/nem fém) dologról. Nem amiatt, hogy kinek van igaza, ezért történet nélkül, háttérsztori nélkül, csak szimplán mit gondolnak.
(Igaz, sem az Apple, sem más mobilgyártók/javítóműhelyek nagy többsége nem ajánlja a fémmel való belenyúlást a csatlakozókba (helyette műanyag(vagy fa -> fogpiszkáló), de ott biztosan hozzánemértők dolgoznak, nyilván.)Egy másodpercig nem éreztem magam sértve, mivel már az első hsz-edből látszott, hogy idáig fog fajulni a dolog (de végülis mégiscsak én voltam a hülye hogy mégis belementem, na mindegy. Naivan azt hittem, lesz valamiféle egyetértés).
A második két pontnál: Most milyen álláspontot vársz? A két dolog nem is egy síkon mozog, az első egy feltételezésről beszél (jó, oké, sokkal szerencsésebb lett volna ha nem felejtem el beleírni a feltételes módot - tönkrevághatja. Viszont ott van hogy 'szerencsétlen esetben', ezért ez valamennyit tompít a hiányán), a másik meg egy megtörtént dologról. Ez nem egy eldöntendő kérdés, nem lehet párhuzamot vonni közéjük. De leírom így is: ≠, esetleg így is: !=. Ezért aztán hogy megcáfoltam volna magam - .
Így na most vagy a szövegértés nem volt jó, vagy szándékosan nem akartad jól érteni, vagy csak szimplán nem olvastad el figyelmesen - feltételezem ez utóbbi. És ezzel valóban fejezzük is be itt.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
resist
tag
Megjött a havi szoftverfrissítés. Kíváncsi leszek a szemkímélő módra.
[ Szerkesztve ]
-
gabber01
addikt
Másnak is folyton bezáródik az Accubattery és GSAM Battery Monitor?
Akármit állítok, hogy fusson a háttérben, ne rakosgassa alvóba, meg ne zárja be ezeket az alkalmazásokat, csak eltűnnek időnként vagy újraindulnak. Van hogy napokig ok, aztán meg egy nap többször is ezt csinálják. Így meg nincs sok értelmük.Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
Usgyi
aktív tag
Ma reggelre az összes névjegyem eltűnt. Minden névjegy a Google fiókba van mentve, megnéztem az online felületen és a névjegyeim mind megvannak, de valamiért nem hajlandó a készülék szinkronizálni azokat, hiába nyomok rá kézzel.
Valainek van ötlete?Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
zseko
veterán
válasz direwolf #5214 üzenetére
Az S8+-ban még volt erre egy tök jó beállítási opció, ahol meg lehetett adni milyen napokon és milyen órában induljon újra a telefon. Nem értem miért kellett megszüntetni, ebben már csak olyan beállítást találtam, hogy majd a telefon eldönti mikor akar rebootolni.
HR24.hu
-
Vitaqo
senior tag
Sziasztok! Off téma, de még mindig vacak nálam az OTP fizetős appja. Ha a telefont feloldott, akkor is kell ujjlenyomatos azonosítás. Nem gond, de azért amikor sorbaáll az ember, gáz, hogy elsőre nem megy. Ez lehet a flip tok hibája? Mert néha mikor kinyitom egyből fel van oldva a telefon, de fizetni nem tudok, csak ha ujjlenyomat is be van olvasva. Régen nem volt ilyen.
-
Vitaqo
senior tag
Ez be is van állítva. Ujjlenyomattal lehet feloldani a telefont. De flippel felold egyből. Helyesbítek. Ha rajtam van a watch 4. Lehet ezért old fel, de a simple-nek kell a biometrikus azonosító? Most nincs rajtam az óra, és mindig kéri az oldást a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
Vitaqo
senior tag
Meglett a hiba. Biztonságos zárolás volt a gond.
-
Vitaqo
senior tag
Lehet valahogy az oldalsó gombot nfc fizetésre bírni?
-
Vitaqo
senior tag
Valahogyan ki lehet kapcsolni a Smart Lock-ot? Már mindent kikapcsoltam, néha mégis kiírja, hogy a telefont feloldotta a Smart Lock.
-
prime_adam
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy az üvegfóliánál ez a ragasztás hogy megy? Nem teszi tönkre a kijelzőt? Utána el lehet távolítani?Illetve szerintetek megéri a gyári Samsung sima fólia 5-6k körül? Igazából nem kéne semmi extra, csak valami vékony cucc a telefonra, ami nem torzítja a kijelző képét. Nagyon meglepődtem, amikor láttam, hogy nincs rajta gyárilag, mert az S20 FE-n még volt.
-
samu74
addikt
válasz prime_adam #5232 üzenetére
Azon se volt gyárilag fólia. Esetleg ha arra a matt nylon szarra gondolsz ami védi a csomagolás miatt,az nem az.
-----------
-
samu74
addikt
válasz Criminal017 #5234 üzenetére
Nem volt,nekem is az van megjelenés óta. Bontatlan csomagolásban volt,esetleg utólagosan tettek rá valakinek, de az biztosan bontott volt.
-----------
-
tutis
őstag
beléptem én is a táborba, 8/256ossal. A52-ről költöztem át. minden szuper, csak az akkuidő botrány. aod látom.sokat fogyaszt, igy azt csak az új ertesitesekre állitottam be. van valami trükk még amit érdemes bevetni?
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
gabber01
addikt
Sziasztok!
Kb. másfél hónapja vettem ezt 21FE-t használtan és eddig minden ok volt. Ma reggel kiírta, hogy a Sim1-nek valami baja van és nincs szolgáltatás. Repülő mód oda–vissza, restart, kiszedtem, visszaraktam a Sim-et, semmi. Ugyanúgy nincs szolgáltatás, csak segélyhívás. Tehát a kártyát látja, bekéri a kódot is, csak nem kap rendes hálózatot. A sim2-ben minden oké egyelőre.
Voltam Telekomban, semminek nem tudtak utánanézni, de hogy ha esetleg szolgáltatói tiltásról lenne szó, akkor mind a két simet egyszerre tiltanák. Szóval inkább hw-es hibának gondolják.
Volt valaminek esetleg hasonló vagy bármi ilyen jellegű tapasztalat?
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
n0is3es
aktív tag
válasz gabber01 #5237 üzenetére
Szia, elárulok egy titkot bár nem tudom hogy tudja-e itt a fórumon más is, ha dual simes egy készülék pl Samsung csak a Sim1-t tiltja a szolgáltató a Sim2-t nem, így ha valaki nem fizeti a havidíjat vagy stb még lehet használni a készüléket tiltás után is. Vettem már így telefont alkatrésznek aminek a Sim1 része tiltva volt a Sim2 nem. Ez nem HW hiba
iPhone 13 Pro Max Sierra Blue & Mi 11 Lite 4G & Alfa Romeo 147 1.6 Twin 120 LE 2006 ;)
-
gabber01
addikt
-
n0is3es
aktív tag
válasz gabber01 #5243 üzenetére
Facebook Marketplacen is találkoztam olyan S21 Ultrával aminek a Sim1 része nem ment és a srác is úgy hirdette hogy csak a Sim2 foglalatban működött a kártyája. És a pláne hogy mikor megírta neki egy szervízes hogy tiltva van, le is vette gyorsan a hírdetést az illető
iPhone 13 Pro Max Sierra Blue & Mi 11 Lite 4G & Alfa Romeo 147 1.6 Twin 120 LE 2006 ;)
-
eurolac
senior tag
Sziasztok! Akik Gboard-ot használtok billentyűzetnek ránéznétek, hogy a hang alapú diktálás működik e nálatok? Szoktam használni de nem ír be semmit se a Viberbe, se a messengerben. Miután rányomok jobb fent a kis mikrofon ikonra kiírja, hogy figyel. Érzékeli is a hangot, de nem íródik be semmi szöveg. A Samsung gyári billentyűzetével nincs gond. A páromnak S20 FE van, ott működik rendesen a Gboard. Vajon a teló havi frissítése, vagy a Gboard frissítése tett be neki?!
Eurolac
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest