Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz zed juron #19028 üzenetére
nem mindenki számára ezek az elsődleges szempontok, amennyi előnye meg van egyiknek a másik ellénében, más tekintetben annyi hátránya is, bár nem komoly eltérésekről van szó, de mindenki eldöntheti maga, hogy mit preferál.
a 64 bit előnye egyelőre nem is igazán/teljesen érvényesül, ráadásul az is kérdéses, hogy a későbbiekben változtatnak ezen és lesz 64 bit képes oprendszer, vagy eztán sem.Colani; szia, nyilván ellenőrzik valamilyen formában.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
F_Gergely
őstag
válasz zed juron #19028 üzenetére
viszont akksiban és kamerában az F-es verziót jobban dicsérik.
Nem sürgős telefont vennem csak kicsúszni sem akarok, hogy eltűnjön a kínálatból, mert ha szeptembertől kapható is lesz a note 5, és mondjuk azt venném semmiképp sem az első gyártási szériát mert azzal már jártam pórul szóval ott is várnom kéne egy pár hónapot mire kiforr a gyártás. Egyedül a bővíthetőség ami kérdés számomra de ha minden igaz 13.-án lehull a lepel, aztán kiderül -
veterán
válasz zed juron #19448 üzenetére
A volt S6-om és a mostani Note 4-em kamerája között annyi különbséget tapasztaltam,hogy az S6 rosszabb fényviszonyok között világosabb képeket lő,világosabb videókat csinál,de ez nem meglepő az S6 f1.9,a Note f2.2.
Na meg egy hangyaf@sznyival gyorsabb az S6 fókusza videónál.
Nappal semmi különbséget nem vettem észre a képekben és videókban,ugyebár mind a két telóban IMX240 szenzor dolgozik. -
Szpisti
addikt
válasz zed juron #19470 üzenetére
Nekem az S6 az üveg hátlap, a kivehetetlen aksi, és a bővíthetetlenség miatt nem jön be... és sajna a Note széria is ebbe az irányba halad... HTC One X és One M7 után váltottam Note 4-re, pont ezen hiányosságok miatt is... Az M7-ből csak az előlapi sztereo hangszórók hiányoznak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest