Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnwillow
tag
válasz freddirty #147 üzenetére
Köszi a válaszokat. Úgy megnyugtattatok, hogy már itthon is van a gép. A karcosodás később elválik, de nagyon szép ez a gyöngyház fehér. Összerakási minősége tipikus Samu. Semmi panasz. Bár szépen fut, de néhol elkelne a JB vajazása. Már várom!
Más: A MM-ban valóban árulják. Én is ott néztem meg először a hátulját... annak sem volt semmi baja...
-
besko65
tag
válasz freddirty #397 üzenetére
Biztos, hogy lesz, csak ugye, hogy mikor? Bár én 4.0.4-el is tökéletesen elvagyok, és a multi windows sem tudott még lázba hozni. Nekem nagyon szépen muzsikál a gyári szofttal, és az S2 -n már kiéltem a romolási kényszeremet, kb. mindent kipróbáltam rajta amit akartam. Most a note 2-n, és a tabon is minden gyári.
Bár, ha őszinte akarok lenni sokszor viszket a tenyerem, ha egy szépen témázott MIUI-t látok, hogy kipróbáljam. Mindíg a kedvencem volt, de el kell ismerjem, hogy koránt sem volt tökéletes, de hát ugye a testre szabhatósága az tényleg valami fantasztikus. Na majd meglátom mit hoz az új év -
pusihusi
addikt
válasz freddirty #2513 üzenetére
Sokan örömmel fogadták a hírt, hogy a Samsung felhagy a KNOX-szal, de reálisan gondolkozva egyből felmerült a kérdés: – akkor ezzel most jól járunk, vagy még rosszabbul? Elvégre, ha a Google fog beépíteni már az alap rendszerbe egy hasonlóan szigorú biztonsági opciót, az már minden gyártó, minden készülékére ki fog hatni és megszűnik a nyulka-piszka. -A végét is olvasd
Üdv. Feri!!
-
oncsi
őstag
válasz freddirty #2738 üzenetére
Szia.
Köszi, kicsit félre érthetően írtam. Van PC itt is, csak a megszokott gép amin szoktam a mobilokat bütykölni az nincs itt.
Otthoni gépen van minden info mentve, könyvjelzőzve, ami kellene, és mobil Net miatt nem szívesen kutakodnék felesleges letöltögetéssel.
Ha volna egy komplett link csomag, vagy egy tuti egybe minden szűkséges program, az nagyon megkönnyitené a dolgom.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
Dikri
tag
válasz freddirty #3052 üzenetére
Szia!
A cache wipe nem segített
Valószínű nekem is újra kell raknom a rendszert. Viszont tegnap beszart a Hdd a laptopomban, most rakom éppen arra a rendszert...
Szóval amiben kérném a segítséged, mert kicsit hulla vagyok. Milyen rendszert raktál fel?
Maradt a 4.1? És csak annyit csináltál, hogy androidból a beállításoknál csináltál egy gyári adatok visszaállítását?
Sajnos elvesztek a rootoláshoz a szükséges fájljaim a Hdd megdöglése miatt, és gyanítom erre a régi rendszerre meg már nem találnám meg a szükséges programokat. De azt írod megmaradt a root. -
Dikri
tag
válasz freddirty #3054 üzenetére
Bocsi, hogy ennyire hülyének tűnők, de mit értesz gyári recovery alatt? Az android rendszerből csináljak egy gyári resetet? Tehát "mentés és visszaállítás/gyári adatok visszaállítása"? Csak mert angulul írtad és ez kicsit megzavar vagy angolul használod a rendszert? Esetleg KIESből gondolod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest