Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shifty!

    senior tag

    válasz bloomberg #3937 üzenetére

    Ha elég figyelmes az ember, akkor nem meríti le az ICS sem :))
    A következőben bemutatok nektek egy aranyos kis technikát amivel valóban érezhetően tovább tart majd az aksi :) Nekem bejött, nem placebo. A technika és a fájl az XDA fórumról származik, szóval nem én vagyok a feltaláló zseni :DDD :N

    Megjegyz.: Ez nem csak ICS-en és CM9-en működik, minden rootolt romon menni fog, Froyon át JB-ig.

    1. Letöltöd ezt itt!!!
    2. Mint minden rendes aranyos recoveryből benyomható .zip-et, ezt is bemásolod az sd kártyádra, és újraindítasz CWM Recoverybe(vagy bármi azzal egyenértékűbe ami elvégzi a feladatot.)
    3. Mounts and storage részben rányomsz a mount systemre - ettől majd az unmount system felirat fog megnyugtatni hogy valóban mountolta magát :D
    4. Most telepítheted az előbb felmásolt .zip-et (Battery life mod flashable v2.zip)
    5. Újraindítasz telepítés után, megvárod amíg szépen feláll a rendszer.
    6. Megnyitod a Terminal emulatort, és a következőt bepötyögöd:

    su

    Majd entert nyomsz. Ez egy linuxos parancs, teljes hozáférést biztosít a Terminalon keresztül neked a rendszerhez. Ha még nem Terminaloztál akkor biztosítsd a Terminal számára a root jogokat azáltal, hogy engedélyezed a SuperUser kérését.

    sysctl -a grep vm

    Tulajdonképpen itt van a lényeges rész, mivel az előbb egy sysctl nevű kernel szintű script gyűjteményt telepítettünk bele a rendszerbe.
    Látni fogod, amint a sok-sok beállítást alkalmazza a telefon, ez kb 2 mp. leforgása alatt végbe is megy. Amint befejeződött a script lefutása, bezárhatod a Terminal Emulatort.

    Készen vagyunk. Amire figyelni kell az az, hogy a 6. lépést minden újraindítás vagy bekapcsolás után végig kell csinálnod, ha futtatni akarod a scriptet.

    Remélem tudtam egy kicsit segíteni, próbáljátok ki, érdemes :)

    [ Szerkesztve ]

    Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés