Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PACSA75
őstag
válasz balazsbereny #3812 üzenetére
Imádom ezt a kis telót, de a gps-e a legroszabb amivel valaha találkoztam. Sajnos segíteni nem tudok egyelőre csak társulni a problédhoz. Mostanában vettem, de csak most kerűlt sor a gps használatára. Kb 15-20 perc mire megtalál és a navigálás sem zökkenőmentes . Már kipróbáltam néhány apkt. Más telókkal herét használtam de ezzel egyszerűen használhatatlan. Visszatértem a jó öreg igo hoz. Holnap hoszabb útra megyek, remélem félútig bemér majd .
-
szemesi69
addikt
válasz balazsbereny #3831 üzenetére
A root, nem ajánlom, mert knox billenés lehet belőle, ha nem jól csinálod és ugrik a gari, de itt egy írás, mi is az a root: [link]
Az enyém is magyar vodafonos és tökéletes a gps, nálad nem tudom mi lehet a gond. Én az igo szülinapos verzióját használom, előtte volt másik igo is, mindegyikkel stabilan működik és gyorsan talál holdat. Esetleg próbáld ki ezt, nálad mit mutat: [link]Pár szó a knox-ról: [link]
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
bepe79
addikt
válasz balazsbereny #3831 üzenetére
Működik az A-GPS? Tehát van net-kapcsolat nálad navigálás közben? Mert ha nincs mobilnet alatta, akkor csak műholdak alapján sokkal lassabban fog jelet, mintha ha a mobil adat + GPS is be vannak kapcsolva egyszerre.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
kutga
nagyúr
válasz balazsbereny #3846 üzenetére
A-GPS aktív? A telefonokban lévő gps vevőktől szvsz nem szabad csodát várni, nekem is dobálta a jelet sűrűn az A3.
Let the Zone take me if I am.
-
törölt tag
Ahogy már többen is írták ez nem normális,valami nem jó annál a készüléknél. Az Ace4 telóm is szinte másodpercek alatt talált műholdat és pozicionálta magát,navi közben nem emlékszem hogy egyszer is eldobta volna a jelet.Munkám során használtam,Budapesten belvárosban,és pl Ausztriában Bécsben annak környékén,Linzben annak környékén stb. Az A3 szintén ugyan ilyen megbízhatóan működik,ja és külföldön nincs netem...
(#3848) asound
Nem vagyok egy gps szakértő,de használtam több wayteq autós navit,és hidd el,minimum hozza azt a szintet,sőt,sokkal pontosabb még az ace4 is amit a wayteq masinák. Sőt,Bp belvárosban többször hagyott majdnem cserben a kifejezetten autós gps,és ahogy írtam ace4 - A3 simán navigál. Igaz,nem egy 100.000HUF kategóriás autós navik voltak,de ugye kifejezetten arra a célra lettek kitalálva,és majdnem kidobtam az ablakon amikor több 10 méteres tévedéssel pozicionált be belvárosban,gondolhatod hogy navigált...
[ Szerkesztve ]
-
PACSA75
őstag
Az a teszt progi nekem sem sokat segített. Az én tanácsom (ami nekem működött) tegyél rá egy igo t és csak a gps t használva járkálj a városban vele. Az első kapcsolódást így erőszakoltam ki, azóta működik és kapcsolódik gyorsan. Azért tettem fel igót mert azon látszik a műhold keresés és kapcsolódás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Filmvilág
- Autós topik
- PlayStation 5
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest