Hirdetés

2024. április 17., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7) dqdb


dqdb
nagyúr

Alacsonyabb árfekvésben az AliExpressen érdemes rákeresni ilyen pénztárcákra, én például egy ilyet használok másodlagos darabként, amikor a hagyományos pénztárcámnál kisebb méret kellene. Személyi, lakcímkártya, két bankkártya vagy egyéb kártya, tízes gyűjtőjegy elfér egyszerre a központi részben (az alsó mechanika a jegyet is simán kitolja), az első elasztikus zsebbe pedig mehet a papírpénz és némi apró.

Magasabb árfekvésben érdemes lehet a Kickstarter még futó vagy már lezárult projektjeit is végignézni (hetente akad általában egy-egy új pénztárcaprojekt), hátha találsz olyan neked megfelelőt, amely azután rendes piaci termékké vált; vagy egyszerűen csak egy-egy jó ötletért (vagy szörnyülködni egy-egy minimalista money clip kategóriába sorolható vadhajtáson és az árazásán :) ).

Kíváncsian várom én is a javaslatokat, mert egy ideje keresem a tökéletes elsődleges pénztárcát, azonban a legtöbb slim tárca ott szokott elbukni nálam, hogy jó lenne a slim jelleggel ellentmondó módon némi aprót is eltenni (vagy találni egy kiegészítő, hasonlóan kis méretű fémpénztartót).

[ Szerkesztve ]

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.