Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tdizsolt
senior tag
Sziasztok!
Előre láthatóan jövő hét vége felé büszke tulaja leszek egy ilyen telefonnak. Már nagyon be vagyok sózva,remélem meg jön rendben,és birtokba vehetem én is mihamarabb....
Psn ID: Tdizsolt
-
Tdizsolt
senior tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne...a telefont össze kötöttem a gépemmel,első alkalommal látta a belső tárhelyet,az ezt követő csatlakozásnál viszont már nem volt meg,csak az SD karit hajlandó kezelni. Valahol láttam,hogy másnak is volt nyűgje vele,de az őszintét megvallva most hirtelen nem szeretném átnyálazni az egész topikot,ha nem muszáj...
Egy navit szeretnék felrakni rá,és azt a belső tárhelyre a gyökérkönyvárba kellene telepíteni...
[ Szerkesztve ]
-
Tdizsolt
senior tag
Szia!
V9-es verzio van a telón... ...
Köszönöm,a TC-s választás sikerre vitt...
JFox:
Ezek mind meg voltak,a lehetőségek közül bár melyiket választom,semmi reakció,egyedül arra reagál,amikor az SD kártya használatát választom(pontosan nem tudom melyik opcio)
(Win10-em van)
Kábelre gyanakodtam még,de van több adat kábelem is,mindegyiknél ezt produkáltaIgazából,így,hogy áthidalható a probléma,annyita nem zavat a dolog,csak na....
-
Tdizsolt
senior tag
Nálam nem volt ilyen probléma,mondjuk csak pár napja nyúzom a telót...
Viszont ki próbáltam 64Gb-os SD-vel(mint már korábban Maddionmax kolléga írta),és hibátlanul működik vele!
[ Szerkesztve ]
-
Tdizsolt
senior tag
Sziasztok!
Az ujjlenyomat beállításánál hol/hogyan lehet kiiktatni a másodlagos képernyőzárat? Így nem látom sok értelmét,ha mellé ugyanúgy kell pinkód/minta/jelszó....
-
Tdizsolt
senior tag
Szia!
Köszönöm a segítséget,kipróbálom!
IIdiH:
Köszi. Teljesen igazad van,én arra gondoltam,hogy mi van akkor,ha az ujjam sérül(munkámból kifolyólag gyakran vágom meg magam), viszont ebben a formában elveszíti a komfortérzetet az ember,illetve funkcióját veszti az ujjlegyomatolvasó,mert mellé még pötyögtetni is kell...
(szerk)
Sikerült,köszönöm! Rosszul volt beállítva valami,és az ujjlenyomat mellett kérte pluszba a telefon a mintát is...így már minden oké.
[ Szerkesztve ]
-
Tdizsolt
senior tag
Szia!
Az én gépem nagyon bevállt,ez a 6.0 hihetetlen jó...Egyszerűen imádom,az akku idő fenomenális,átlagos használat mellet simán visz 3 napot! A gps tökéletes,nekem az igo nextgen van fent,gyors,pontos.... Szeretem,hogy van súlya a készüléknek.
Az értesítési led hiánya könnyen megszokható.Az első telefonom,ahol beszélgetés közben simán hallom fél hangerőn is a másik felet,a hangszóró erőteljesen szól,nem torzít. A kijelző szép,fényereje pont jó. A 4g még vodás előfizetéssel is működik,és marha gyors!!! Nekem 64Gb-os SD kártya van benne,simán kezeli gond nélkül,és így már igen tetemes a tárhely!Szerintem tökéletes választás,ha az ember nem csak a név miatt akar telefont magának.
[ Szerkesztve ]
-
Tdizsolt
senior tag
A jófogáson van pl:ez, de még bőven találsz több féle-fajtát....Nyilván méd in csájná,de szerintem a funkcióját tekintve ennyit megér(többet nem),és nem 30-80K.... Én is gondolkodtam ilyenben,hogy melóban ne a telefont gyötörjem,de még nem szántam el magam rá,hogy vegyek egyet...
(Láttam olyat is,ami magyar menüs... )
[ Szerkesztve ]
-
Tdizsolt
senior tag
Szívemből szóltál
Én egy mondatocskát beszúrtam,bár jelenleg a helyesírás rejtelmeiről folyik a vita,mintsem a telefonról...szerintem a kommentelők zöme elkényeztetett,kockafejű,apuci kedvencei,akik zsebpénzből veszik az utolsó generációs luxustelókat.... Vagy nulla Huf beülővel szolgáltatótól!
[ Szerkesztve ]
-
Tdizsolt
senior tag
Nem is szeretnék több kommentet írni a topikhoz,mert ha eldurran az agyam,nem fogom vissza magam,és olyat írok,amit magam is megbánok...
A lényeget mi tudjuk,és annyi éppen elég...
(Én 46k-ért vettem,de éppen hogy csak lecsúsztam az előtte lévő kanyarról,akkor még 42k volt szállítással!)
[ Szerkesztve ]
-
Tdizsolt
senior tag
A cikk írók is csak arra jók(természetesen tisztelet a kivételnek!),hogy felkavarják az állóvizet,mert hogy pártatlan cikket azt nem tudnak írni,az tuti...illetve manapság már bárki lehet "író"....
Ildi:
Ez az utolsó hozzászólás ez meg mi ez?? (mármint odaát?)
[ Szerkesztve ]
-
-
Tdizsolt
senior tag
Láttam,jó hosszú...
Mindazonáltal sajnos igazuk van a srácoknak. Ezek egyet fújnak,mint a pereces...a normálisabbja úgysem ír,illetve a kellő hangnemet fogja megütni(ha van egyáltalán olyan,bár inteligensen is lel lehet valamit húzni a wc-n,csak ezek azt sem tudják mi fán terem a szó) , a többi meg egészen egyszerűen ipari hulladék...sajnos rá kell döbbennen/döbbennünk,hogy a tisztesség,és a józanész kihalóban van,és ez az arány rohamosan nő a hülyék javára. Amint írtam szót sem érdemel ez a csürhe,csak azért fújta össze a szél a szemetet erre a topikra,mert kurvára unatkoznak,a pöcsükkel nem tudnak játszani,a magánéletük és az értékrendjük egyenlő a nullával. Hagyni kell őket a ...csába. Sokkal jobban bassza a csőrüket majd,ha nincs reakció a részünkről...ha válaszolgatunk,csak a malmukra hajtjuk a vizet...
-
Tdizsolt
senior tag
Sziasztok!
Valakivel már előfordult olyasmi,hogy fotozásnál be fókuszál gyönyörűen,pengeélesre a teló,azután meg egy életlen képet készít?
Nekem ezt játsza egy ideje....
Vajon mi lehet a gond?
-
Tdizsolt
senior tag
Sziasztok!
Tudom,láma kérdés így hónapokkal később,de a gyors töltés hogyan működik? Valami opciós dolog?
Mert nekem a teljesen merült telóhoz kell vagy 10 óra,mire 100% lesz a szint...Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Tdizsolt
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
A gyárilag kapott kábel-töltő kombóval töltöttem eddig,az 2A-es, és azzal produkálja a cca 10 órát,kikapcsolt állapotban!
Nem is zavar,hogy nem 1-2 óra alatt tölt fel,de az bosszant kicsit,hogy este fél tízkor kikapcsolva felrakom tölteni,és másnap reggel 7-kor még mindig csak 87% a töltöttségi szint...
Másik töltő nem nagyon akad a családban,csak az alap 0.5A-osak, Azt furcsálom csak,hogy ha tudja a gyorstöltést,akkor miért nem adják hozzá való motyókkal.Vagy esetleg tényleg az én készülékemben van a hiba?
Gloob:
Köszönöm,utána keresek!
[ Szerkesztve ]
-
Tdizsolt
senior tag
Sziasztok!
Megjött a V11,én már frissítettem is....
-
Tdizsolt
senior tag
válasz Lajbymester #620 üzenetére
Szia!
ÉnTexasi kollégától vettem a telót is,és a fóliát is...Figyelemre méltó a pozitívak száma nála.
A fólia tök jó,de mivel a teló kijelző a szélein lefele kerekedik,így kb 3-3 mm-el kisebb oldalanként,pontosan felrakva éppen akkora,mint a kijelző szélessége. Enyhén zavaró,de meg szokható. Maga a fólia jó minőségű,a kamerát,a hangszórót és a szenzort igényesen "kikerüli".
Nekem már meg is mentette a kijelzőt,egyszer pofára esett,és lerepedt a széléből egy mini darab....
De inkább ez,mint a kijelző.
-
Tdizsolt
senior tag
Csatlakozom!
Minden kedves fórumlakónak B.Ú.É.K.!!!
-
Tdizsolt
senior tag
válasz maddionmax #637 üzenetére
Én már félek frissíteni...minden frissítés után valami rosszabb lesz...
-
Tdizsolt
senior tag
Sziasztok!
Jfox kolléga leírása alapján (ezúton is külön köszönet érte! ) elsőre sikerült felraknom a 7-est.
Megmondom őszintén,vegyes érzelmeket táplál bennem.
Pár dolog javult,újszerű lett,ugyanakkor több funkció eltűnt,ami nagyon hiányzik,főleg,hogy már megszokta az ember...
Elképzelhető,hogy vissza rakom a 6-ost,ha van rá lehetőség még....Psn ID: Tdizsolt
-
Tdizsolt
senior tag
Szia!
Miért nem a Plus-t választottad utódnak?
Mondjuk a Qubot is jó teló,nekem a k6000 előtt egy X10-em volt.
Nagyon szerettem,elvileg ip 67-es volt,csak gyakorlatilag nem... Beázott,és végleg oda lett,az összes adatot a sírba vitte magával. Néha még elő veszem és nyomkodom a gombjait,hátha....aztán vissza rakom a dobozába .Szóval jó fajta telók,de én jelenleg a Plus-t választanám,ha úgy adódna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videó stream letöltése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest