Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gloob
addikt
válasz Tdizsolt #454 üzenetére
Sziasztok
Az oké, hogy gyári, de melyik? Van több is belőlük. Általában itt mindenkinek gyári ROM van fent, mivel mókolt ROM nem nagyon készült ehhez a telefonhoz. Egy CM romot láttam Needromon, aztán semmi mást jelenleg.
Egyébként meg szívesen![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
jFox
addikt
válasz Tdizsolt #454 üzenetére
Amikor rádugod a gépre, megjelenik egy kis USB ikon az értesítési sávban a telefonon. Húzd le az értesítési függönyt és nyomj rá erre az USB mód vásztás vagy minek nevezi. Ekkor előjön egy választó képernyő itt lehet választani, hogy milyen protokollon menjen az USB kapcsolat. Azt hiszem alap esetben ez Csak töltés-en van.
Itt próbáld a MTP módot.
Ha xp-d van akkor driver kellesz, vagy Média Player 9. Win 7, 8, 10 felismeri automatikusan, kivéve ha N veverzió. Ha felismerte, akkor ne a meghajtók közt keresd, hanem média lejátszó-ként ismeri fel. Ha megnyitod ezt a média lejátszót akkor ott kell legyen benne a Belső tárhely és az SD kártya is amenyiben van behelyezve.Ha így sem megy akkor ott valami nem kafa.
Más: V12-es ROM-hoz van valakinek linkje?
[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
válasz Tdizsolt #457 üzenetére
Nekem is V9 van és működik ahogy leírtam. Korábban a 32bites V8 volt rajta és nekem azzal csinâlt hasonló anomáliákat.
Akkor az Asus féle ShareLink nevű app-ot használtam adatok mozgatására.Ilyen senkinek nem fordult még elő?
[ Szerkesztve ]
-
-
jFox
addikt
válasz Tdizsolt #494 üzenetére
Akkor meg már az első javaslatomnál vagyunk. Rádásul nem kell az óra sem.
-
Angulo
tag
válasz Tdizsolt #524 üzenetére
Én 44 ezerért a Tinydealről, 5nap alatt megjött,és ennyiért bőven jó telefon,sőt...
Egyébként az lett volna a korrekt,ha a tesztet úgy írta volna meg a kedves szerkesztő,hogy itthon 60ért van ennyiért sok,de hozzá lehet jutni 45ért,amiért viszont egy jó ajánlat. Talán nem indított volna el ekkora lavinát,ha ezt az információt beleírja a cikkbe.[ Szerkesztve ]
-
Gloob
addikt
válasz Tdizsolt #524 üzenetére
No nekem még abból a kanyarból lett meg. Szerencsére idejében láttam meg, és nem sokat vaciláltam rajt.
Ildi!
Ebben teljesen igazad van. Még meg is akartam kérdezni, hogy ugye az az 55, az ugye nem magyar webshopos ár. Aztán elmaradt a kérdés.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
IldiH
tag
-
jFox
addikt
válasz Tdizsolt #543 üzenetére
Azért lehet, mert nem tartja olyan sokáig a fókuszt. Befókuszál és pár másodperc múlva már el is engedi.
Bár nekem fotózáskor is fókuszál egyet, de néha előfordul homályos kép. (V9 64bit van rajta)
Ezt a gyorsabb merülést eddig nem tapasztaltam. Szerencsére.
Viszont a DND megint szarakodik. És az ébresztő is kikapcsol néha magától.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
IldiH
tag
válasz Tdizsolt #553 üzenetére
Az a kérdés, hogy mivel és honnan töltöd? A saját kábel és töltő alapban gyorsan tölt. Ha olyat használsz, amelyik nem tudja a gyorsat, akkor nyilván nem működik. Illetve nekem pl a szgép előlapi usb-jén keresztül lassabban tölt.
Illetve még az is kérdés, hogy mindig ilyen lassan töltött gyári cuccal is? Mert ebben az esetben valami hibás (ahhoz nem értek, hogy ez csak hw vagy lehet sw hiba is). -
Angulo
tag
A 10 óra az biztosan nem jó,az nagyon sok. Az enyémet sima hálózati 2 Amperes töltővel töltöm,amit a telefonhoz kaptam a kábellel együtt.ezzel kb 3-4 óra alatt feltölt teljesen.Ha töltés közben lelövöm a wifit és a mobilnetet,akkor ez még gyorsabb. A gyorstöltés funkciót csak kompatibilis töltőfejjel lehet kihasználni,olyan töltővel ami tudja ezt a szabványt,de úgy tudom gyárilag nem olyat adnak hozzá. A 10 órás töltési idő nagyon sok, szerintem próbáld meg másik töltővel/kábellel, szerencsés esetben csak azzal van a probléma.
-
Gloob
addikt
A telefon tudja a gyorstöltést, tehát nem opcionális. Viszont én is, és sokan csak sima 2A-es töltőt kaptunk. Én vettem egy hozzá való gyorstöltőt. A tapasztalataimat leírtam az egyik posztban. Keress rá s nickemre, és meglesz. A nagyon fontos dolog, hogy az MTK procikhoz való gyorstöltővel működik, a másikkal nem. Azt használva sima töltőként működik csak.
Samsung Galaxy A52S
-
SJaika
tag
válasz Tdizsolt #559 üzenetére
Hát ha a töltő tényleg tudja a 2 ampert akkor a kábel lehet a ludas.
Próbáld ki másik kábellel.
Jártam már én is így, hogy xar volt a kábel.https://m.aliexpress.com/item/32691437839.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32691437839&productSubject=32691437839&shortkey=mAFfIBJ7&addresstype=600
Ez elvileg jó, tudja a gyorstöltést.
Mindig terveztem, hogy megveszem, csak valami mindig közbejön. Bocsi a linkért, mobilról vagyok.[ Szerkesztve ]
Poco F5
-
Gloob
addikt
válasz Tdizsolt #559 üzenetére
Én inkább a töltőre gyanakszom. Biztosan kiadja azt a 2A-t? Persze lehet a kábel is, de szerintem töltő lesz. A 2A-s töltő elvileg 3 óra alatt fel kell, hogy töltse. Még egyszer, elvileg, durván számolva! Nekem az eredetileg hozzá adott NEM gyorstöltő fel is tölti akörül. A gyortöltőről írtakat meg olvasd el.
Hogy miért nem adnak hozzá gyorstöltőt, arra csak tippem van. Lehet, hogy az EU szabványú töltőfej az oka. Nem foglalkoznak vele, tesznek bele egy sima töltőt, és meg van oldva. Aztán van aki meg gyorstöltőt kap, mert éppen van olyan is náluk, és az kerül bele. Ebből a szempontból a kínaiak nem szívbajosak.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
Gloob
addikt
válasz Tdizsolt #585 üzenetére
Ma felraktam én is, de semmi különöset nem láttam én sem. A log szerint az akkumulátor problémát volt hivatott megszüntetni. Ahhoz képest elég combos frissítés volt a maga 64 megájával. A rendszer 52 elemét frissítette. Állítólag valami új háttérképet adott még hozzá, csak nem tudom mit, mivel én nem a rendszerben lévők közül használok.
Samsung Galaxy A52S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- PayPal
- PlayStation 5 Pro teszt
- Windows 11
- További aktív témák...
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest