Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
válasz Kikike #15183 üzenetére
Egyszer össze kéne vetni, hogy az új(abb) androidokban pozitív vagy negatív megítélésű lett inkább ez a nagy fene biztonságosdi.
Mert hogy a Google védi a saját ülepét ezzel, az nyilvánvaló.
De hogy egy egyszerű user (nem a fórumozó, hanem aki tényleg csak bekapcsolja és használni akarja a készüléket) veszi-e hasznát ennek, az kérdéses...TUDOM, ott az Apple, az mindenben gondolkozik a user helyett...
-
Tibko8
senior tag
válasz Kikike #25297 üzenetére
Nem rég írtam hogy TV-vel nem megy a tükrözés béta Oreo alatt.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
-
szpali
addikt
válasz Kikike #28192 üzenetére
Oneplus 5 topokban volt róla szó az indulás napján, ügyfélszolgálat bekapcsolja, ha felhívod őket bekapcsolják, csak azt kell mondani, hogy az ő általul listázott készülékkel rendelkezel, illetve OP5-ön így lehetett root nélkül elővarázsolni a menüt:
"w/o root--> open the dialer: *#800# --> oneplus Logkit --> Function Switch --> enable VoLTE + VoWifi switch"
OP3-nál most nem tudom ezt kipróbálni, de te megteheted és beszámolhatsz róla, hogy nekem ne kelljen
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
ToniSlow
senior tag
-
Winner_hun
titán
-
ToniSlow
senior tag
válasz Kikike #28242 üzenetére
Ha céges előfizetésed van akkor kérd meg a kapcsolattartót hogy intézze ezt el neked, mert hiába mész be a Telenorba nem fogják megcsinálni hiszen céges előfizetés.
VoLTE aktivált simet most még hiába teszel be a készülékbe nem fog működni. Ahhoz neked is el kell végezned néhány módosítást. -
ToniSlow
senior tag
válasz Kikike #28246 üzenetére
2 féle módszer van. A PDC-s módszer a legegyszerűbb, az a hátránya hogy restart után újra meg kell csinálni. Továbbá ennél a módszernél többen panaszkodtak sms és/vagy mms küldési/fogadási problémára. Ezért javasoltam az EFS-es felmásolós módszert. Igaz ez pici módosítást igényel majd a telenor miatt a fájlok tekintetében de szerintem ezt meg lehet ugrani. Nagy különdbség nem lehet, mivel annó a telekom és a telenor együtt nyerték a frekvencia tendert, a 4G hálózatot közösen építették ki, gyanítom a VoLTE mögött lévő technológia sem különbözhet túlságosan.
[ Szerkesztve ]
-
ilyr
tag
válasz Kikike #28664 üzenetére
Én nem trükköztem...
Letöltöttem a teljes image-et a netről és nulláról felhúztam vele a telót. Valahogy jobban bízok az ilyesmiben mint hogy a meglevő belakott oprendszert frissítsem egy teljesen új verzióval.
Egyelőre roppant szimpatikus a Pie, amit nagyon utáltam az a vízszintes Recents, de szerencsére azt vissza lehetett mókolni az eredetire. -
flegga92
senior tag
válasz Kikike #29485 üzenetére
Az accountot kell átadni, amivel vásárolva lett a telefon. De szerintem már gyári gari nincs, 2 éve biztosan nem lehet kapni a telefont a hivatalos oldalról. Az OP5 megjelenése után már csak pár hétig volt 3T, ha sima 3 azt pedig a 3T megjelenése előtt már alig lehetett rendelni, én is az utólsók között rendeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Androidos tablet topic
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sweet.tv - internetes TV
- Bestbuy játékok
- Tippmix
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs