Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
teratti
senior tag
No akkor itt van egy szerény személyemben...... 6. éve járunk ugyan oda Balatonlellén. Valószínű a Napfény strand homokos partja vonzott minket míg a gyerkőcök nem nőttek meg annyira, hogy most már fel tudják mérni a Balaton és a tenger közötti különbséget, meg nem dagonyáznak az iszapban. Nekem a "Balaton a riviéra" ahogy a dal is szól, de lehet próbaként jövőre megnézünk valami más lehetőséget...
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
RyanGiggs
őstag
Ez munka is, és nyaralás is!
Először nyaralni jöttünk, csak aztán annyira megtetszett a hely, hogy
munkát is kerestünk (találtunk), és így maradtunk is.
Ezen okokból kifolyólag minden évben visszatérünk!
Mostanság napközben "csak" 50fok van napon.... nem vészes! Pici kánikula!
A tenger hőmérséklete közelebb van a 30 fokhoz, mint a 20hoz!
(Mondjuk Sarti beach-en több mint 30 fokos a víz, oda nem szoktunk lesétálni.)
Az egyébként azoknak jó, akik pici gyerekekkel jönnek, olyan mint a Balcsi,
nagyon sokára mélyül a víz. Nem kell félni, hogy ott valaki belefullad.[ Szerkesztve ]
-
RyanGiggs
őstag
Hohóó ismerek én itt olyan turistákat akik 10 éve csak ide jönnek!!
Sőt, olyat is ismerek aki egy évben kétszer is jön ide! (egy postás)
Hogy miért? Én nem értem meg a lényegét, de ők azt mondják, hogy azért mert,
már mindenkit ismernek, szeretnek visszajönni az éttermekben megismert
emberek/barátok miatt. A parton tényleg viszonylag kevesen vannak,
nincs az a heringérzet egyáltalán. Normálisan lehet pancsolni.
Részemről/részünkről ha már nem lenne itt melónk, (5 év után)
már lehet nem ide jönnék. Mondjuk most tervben van egy őszi New York...!
Kizárólag csak nyaralás szempontjából. De aztán hogy abból mi lesz...
Na az még a jövő zenéje!
(Egyébként engem az ilyen hegyvidékek nem annyira izgatnak, inkább
tengerpart, nagyvárosok! Milánó, Hong-Kong, New York, Sydney...)[ Szerkesztve ]
-
Balage21
tag
Én pont most jöttem haza Dubrovnikból, pontosabban Montenegro, Bar városából csak Dubrovnik fele. Ez kb. 850 Km egyhuzamban, és nem autópályán (mivel nincs). Azért én azt mondom hogyha nem autópályán mész akkor napi 1000-1200km felett inkább pihenjen egy éjszakát az ember.
Azért Lisszabonba nem szabad egyhuzamban, végig a francia riviérán, elmenni Monaco felett azért megállásra késztető látvány, legalábbis én mindig megálltam kamionnal is... -
Balage21
tag
Így Udvar-Eszék-Doboj-Zenica-Szarajevó-Foca-Niksic-Podgorica-Bar.Hazafele pedig végig a riviérán a 8-as úton Bar-Sutomore-Petrovac-Canj-Sveti Stefan-Milocer-Budva-Kotor-i öböl - Herceg Novi-Dubrovnik-Metkovic-Mostar-innentől már ahogy jöttünk.
Egyébként nagyon megy a tervezgetés mert szeretnék a pályát lehozni a Dubrovnikig, csak éppen az a 20-30-km-es bosnyák partdarab miatt nem egyszerű a mutatvány...Egyébként a bosnyákok is szépen lassan de haladnak már a pályával Zenica és Szarajevó között már majdnem végig kész van 5év és sztem Mostarig pálya lesz. -
Balage21
tag
Nagyon olcsó.Szállások már vannak 7-8 eur/fő/éj-től.1euro 5L víz.Amit viszont nem árt tudni hogy ott még annyit sem ebszélnek angolul mint a horvátok, ellenben vannak olcsó szupermarketeik (Voli, Franca, Maxi) ahol nem kell beszélni semmit. 3hete 396 Ft volt 1L benzin lent, míg boszniában 325 (OMW).
Amit fontos tanácsként javaslok mindnekinek aki boszninai kalandra adja a fejét. Vigyen magával bosnyák márkát mert az eurot és a kunát borzasztóan váltják, és az autópálya díj (Zenica-Sarajevo) 4,2 márka, és a pályát nem lehet elkerülni észre sem veszed és már fent is vagy rajta.Most már legalább van rajta fizető kapu befelé is, 2 éve még az sem volt azt hittük ingyenes és a végén várt a kapu. Mondanom sem kell ciki volt, 30 kunáért engedett át...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ukrajnai háború
- Politika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest