Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Just486
senior tag
válasz Lacopapi #4170 üzenetére
Az észrevételed helytáll, és szerintem azért van így - mint ahogy ezt előttem már többen is leírták - , mert általában azok írnak egy-egy témakörben, akiknek bajuk van az adott termékkel. Azt vedd alapul, hogy hányan vásárolhatták meg ezt a telefont, és azok közül mennyit láttál itt panaszkodni? Elenyészően kevés az ilyen. A többiek - tehát a nagy többség - elégedetten használja a telefonját. Nem tudom mihez volt hasonlítva ez a telefon, de szerintem nem nagyon érdemes egyik "konkurenséhez" sem viszonyítani, mivel egészen más irányba mutat ez a telefon. Nincsen tele idétlen korlátozásokkal, és nem kell állandó mobilinternet-kapcsolat a működéséhez, egyszóval nem egy börtön ez a telefon. Általánosságában véve gyors, de azért néha napján ráfér egy-egy újraindítás (én minden estére kikapcsolom így ez nem okoz problémát). Persze javítani még van mit rajta, de amennyire én észrevettem, ezek szoftverrel javíthatóak mind. (nokiát ismerve javítva is lesznek)
Szóval ha itt tartunk, nekem tetszik a telefon, és minden igényemet kielégíti.Megemlíteném még a számomra gyengén vizsgázott kamerát, de "nem merem" mert biztos vagyok benne, hogy többen is a nyakamnak ugranának. (Itt megjegyezném, hogy azóta cserélték a telefonomat, és szerintem ez is ugyan úgy fotóz.) Igazából meg kell nézni pár tesztképet, azok magukért beszélnek.
Lényeg a lényeg, vedd csak meg. Ha tudod, hogy nagyjából mire számíts (s^3 adottságai, korlátai), akkor nem fogsz csalódni, sőt elégedett leszel.
That unconquered country we call the future.
-
Fefe52
tag
Én E52-ről váltottam N8-ra. Elég sok kört futottam, amíg megvettem. Egyáltalán nem bántam meg. Igazándiból csak az első nap volt a szokatlan (nem voltak billentyűk), de a jót igen hamar meg lehet szokni sőt meg lehet szeretni. Így vagyok én is. Nem a konkurencia lesajnálása miatt: néztem az Iphon4-et, a Samu legújabb verzióját. az előbbi nem az európaiaknak van teremtve, az utóbbi taszított a műanyag szappantartó jellege.
Az N8 a maga kellemes küllemével, fogásával - talán nem megbotránkoztató - de férfias megjelenésével, nálam viszi a pálmát. Nem lötyög, zörög, nyikorog: ez a telefon.
Amúgy a kamerájával én maximálisan meg vagyok elégedve. Igen kiváló fotót készít, a videóról nem beszélve. Na persze ne várjon senki DSLR minőségű felvételeket. De a kategóriájában etalon.
Azt nem kívánom mondani, hogy vedd meg feltétlenül. De hogy én nem bántam meg, az tuti. És örülök, hogy nem dőltem be a "trendi" készülékeknek. -
-
gti16v
őstag
hát,ha tájékozódni szeretnél,akkor rossz oldalon jársz,javaslom a nokiaprogramok.hu/n8 topicját,ott nagy részt N8 felhasználok, vannak akik a tapasztalataikat osztják meg,és ha gondjuk van akkor a probléma megoldására törekednek,nem a fikázódás minél cifrább leírására, a topicját takarítják rendszeresen, és ne fedjük a sok probléma amit leírnak nagy részt (80-90 %) user hiba...és inkább maradniuk kellett volna egy s40 telefonnál...
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
Misály
addikt
válasz Lacopapi #4188 üzenetére
Csakhogy én is beleszóljak, ha win7 akkor live essentials, a mozilla féle szemeteket meg érdemes elfelejteni csak az erőforrást zabálják. Hozzátenném ha nokiáról nokiára migrálsz bluetoothon gond nélkül átvisz mindent. Én is így vittem át a névjegyzéket meg az üzeneteket, első indításkor felajánlja. ( érdekes ezeket az apróságokat a tesztelők soha nem említik, csak azt ha nem fésül össze magától facebookkal.... )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest