Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani993
senior tag
Hónap elején mindig hamar lejár az adatforgalmam, ezért sokkal gyorsabb ha az ingyenes facebookot használom. A messaging tile nekem is kint van, csak kicsit lejjebb, onnan gyorsan el tudom érni a chatet. A flashlight appok nekem mindig legfelül vannak, ne kérdezd hogy miért
-
dani993
senior tag
válasz blackmajesty #15 üzenetére
Igazad van ezt eddig nem vettem észre. Ha gépnél leszek javítom.
-
dani993
senior tag
válasz hibavissza #30 üzenetére
infectedmann: Csak unlockolt telefonoknál van lehetőség screenshot készítésére.
Psytech,gzbotii: Nincs tethering, majd egy későbbi frissítéssel fog érkezni.
hibavissza: Köszönöm! Pedig próbáltam kiegészíteni néhány plusz információval, de úgy látszik hogy akkor nem sikerült...megyek lehúzom magam a vécén...
[ Szerkesztve ]
-
dani993
senior tag
válasz Vasinger! #35 üzenetére
Abszolút nem értem hogy mit szeretnél ezzel mondani..ha neked nincs okostelód, akkor miért számít neked az hogy a Lumia 710-ben van-e fájlküldés?
Amúgy egyetértek azzal hogy egy telefonba KELL bluetooth fájlküldés. Nem is értem hogy a sok WP7 user miért mondja hogy felesleges. Bármikor jól jöhet szerintem.
Ez kb ilyen :
Android user : mér nincs benne blutut?? de gagyi
WP7 user : mert nem is kell tök elavultsenkinek nincs igaza, csak a szokásos flame megy...
[ Szerkesztve ]
-
dani993
senior tag
válasz superecneB #51 üzenetére
Kanadában alapból szigorúbbak a SAR értékre vonatkozó szabályzások már régóta. Ha jól tudom akkor a Lumia 710 nem felel meg a kanadai normáknak.
De mégiscsak megfelel, mert kanadában 1,6 a felső határérték.
[ Szerkesztve ]
-
dani993
senior tag
** ******* ****** ** ********** ***********!
Köszönöm az építő hozzászólást.
1.: Elolvastad a cikket vagy csak trollkodni jöttél? "a Windows Phone telefonok között csúcskategória". Hát igen, nagyon sajnálom, de a cikk írásakor még nem jelent meg a HTC Titan II, ami kemény 0,1 Ghz-el gyorsabb mint ez a teló. Mutass légyszíves gyorsabb WP7-es telefont.
2. Nem 2 éves, mert 2011-ben jelent meg, gratulálok, megint okos voltál.
3. 800Mhzen, és 256MB RAM-mal mutass olyan droidos telefont, ami gyorsabb mint a Lumia 610. Nincs. Köszönöm.
4. Lehet kritizálni a fogalmazásomat, lehet hogy rossz szót használtam. Frissesség alatt azt értettem, hogy biztosan tovább lesz frissítve mint egy droid. Onnan veszem, hogy az első WP7-es telefonok most is a legújabb rendszert futtatják.
[ Szerkesztve ]
-
dani993
senior tag
válasz Brutális eb #76 üzenetére
*Lumia
-
dani993
senior tag
Sajnálom, ez az én cikkemből is kimaradt, azonnal pótolom.
Tehát a Lumia 710-ben egy 1,4 gigahertzes órajelen működő MSM8255T processzor van.Amúgy nekem volt Wave-m, azon kívül két SXG540-es androidos, és egy Adreno 205 ös androidos telóm is, szóval ha videochipről szeretnél kérdezni, akkor állok rendelkezésedre.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest