Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doriro
tag
Üdv.
A beállítások- telefonfrissítésnél már hosszú ideje azt írja ki hogy frissítések telepítése és semmit nem csinál a telefon. Rendesen letöltötte, előkészült a telepítésre, kiírta hogy telepítés csak akkor gondolom magától újraindult volna a telefon, de véletlen kikapcsoltam. Akkor bekapcsoltam és azóta a telefonfrissítésnél ezt írja ki hogy telepítés folyamatban de nem csinál semmit. Fel lehet még tenni valahogy a telefonra az Ambert? -
Doriro
tag
válasz old rocker #10447 üzenetére
Sikerült, de nem ìrja ki hogy Lumia Amber a névjegy + infonál,de lett rádió és data sens. Másnál se írja ki az Ambert?
-
Doriro
tag
A piros hátlap melyik témaszínhez hasonlít? A piroshoz vagy ahhoz a sötétebb, azt hiszem karmazsinvöröshöz? Nagyon gondolkodok egy piros hátlaphoz, csak nem tudom hogy az a szép piros színű, vagy sötétebb bordósabb?
-
Doriro
tag
A sárga hátlap melyik témaszínhez illik? A sárgászöldhöz vagy a sárgához? Ha a sima sárgához, akkor nem veszek, de ha sárgászöld, akkor azon gondolkodok.
-
Doriro
tag
A Bing milyen időközönként változtatja meg a zárolási képernyőn a háttérképet? Nekem kb. 4 napja ugyanaz. Eddig naponta, legfeljebb 2 naponta változtatta.
-
Doriro
tag
Akiknek független a telefonja, nálatok is ezt írja az extrák+infónál?: Szolgáltató: SW Variant CEE (ez a névjegyben van).
Manufacturer name: RM-914-eu-hungary-422. -
Doriro
tag
Ha már csengőhang volt, akkor Jöjjön a témaszin. Melyik témaszint használjátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- RAM topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Videós, mozgóképes topik
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest