Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
The-Mechanic
csendes tag
Sziasztok 520 tulajok. Pár hét és közétek állok. Elolvastam a cikkeket, a topik tájékoztatóját, megnéztem a videotesztet és nem találtam olyan hátrányt, ami nekem tényleg az lenne.
Én nem is egy olcsó, de nem is egy drága droidos készülék tulaja vagyok. Egy Samsung Galaxy S Advance-em van, ami általában jól teszi a dolgát, de biztosan a legfontosabb hívást nem tudom felvenni vele, vagy a legrosszabbkor egyszerűen semmilyen wifire nem hajlandó felcsatlakozni, unom már a gyári visszaállítgatásokat, hogy megbízható legyen és nem vagyok hajlandó ilyen-olyan romokkal mókolni. T-s voltam és ezután is T-s leszek, amikor pedig megláttam, hogy az 520 most náluk kártyásan 35k, akkor eldöntöttem lumiás leszek. Nem érdekel a szegényesebb testreszabhatóság, egy megbízható telefont akarok és az ismerőseimbe, a videotesztben Bogra és sok már fórumon postolóban bízva remélem ez tényleg egy ilyen készülék.
Szóval 2-3 hét és lesz még egy ember, aki zaklat titeket a kérdéseivel.
-
The-Mechanic
csendes tag
válasz westcoastog #7604 üzenetére
Jó hogy mondod, ha már esedékes ránézek majd a weboldalukra is.
Eleinte fájt, hogy nincs rajta vaku, de belegondolva emlékeztem hogy 2x csináltam vakuval képet és abból csak egyszer szándékosan. Egy alkalommal automatikusan volt és magától nyomta.
Kicsit nyomorúságos, hogy 2013-ban a legnagyobb igényem az egy telefonnal szember, hogy bármikor fel tudjam venni és ne fagyjon meg...[ Szerkesztve ]
-
The-Mechanic
csendes tag
Szerintetek érdemes elkezdeni foglalkozni wp alkalmazásfejlesztéssel, készítéssel? Lesz erre nagyobb kereslet a jövőben?
-
The-Mechanic
csendes tag
válasz The-Mechanic #7856 üzenetére
Köszönöm a válaszokat és a biztató privátokat. Jó tudni, hogy helyes úton jár az ember és jól látja a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
The-Mechanic
csendes tag
Nektek van fólia a kijelzőn? Karcolódik?
-
The-Mechanic
csendes tag
Van valamilyen karcálló bevonata a kijelzőnek?
-
The-Mechanic
csendes tag
Sziasztok!
Ma vettem a telefont és egy idő után a naptárban és a lezáró képernyő kínai vagy valamilyen más krisz-krasz szöveg jelenik meg. Hogyan állíthatnám vissza magyarra?
Ti levettétek a kijelzőről a fóliát?[ Szerkesztve ]
-
The-Mechanic
csendes tag
Honnan tudhatom meg, hogy fent van-e az amber frissítés? Kéztől vettem a telót.
-
The-Mechanic
csendes tag
Végül a Nokia oldala szerint fent van az amber a telefonon. Csak azért kérdeztem meg honnan tudhatom, mert írt ott nekem verziószámot, de van alatta ilyen rádiókapcsolati szoftver verziószáma is. Így akkor már tuti van és a verziószám is stimmel a nokia oldala szerinti legfrissebbel.
Azzal kapcsolatban van ötletetek, hogy miért áll be a naptáram nyelve valami kínaira vagy ahhoz hasonló krisz-krasz nyelvre? A kezdőképernyőn a napot is így írja ki meg a dátumot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest