Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Fapuma77624 #4800 üzenetére
4 db van jelenleg a hardveraprón, abból egy garis.
-
Fapuma77624
tag
válasz Fapuma77624 #4802 üzenetére
Ha vki hallana vagy látna egyet jelezze lécci. Thx
-
kpal
nagyúr
válasz Fapuma77624 #4803 üzenetére
Figyeld OLX, Jófogás ott is néha akad 1-2db ami talán megéri az árát
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Ezt pár napja még hirdették Debrecenben 30e -ért, most az új tulaj nyerni szeretne rajta .
[ Szerkesztve ]
-
sharplaninac
tag
-
sharplaninac
tag
De van itt bontatlan is .. [link]
A hegyek lovagja : a sarplaninai juhászkutya.
-
sszemtelen
őstag
válasz sharplaninac #4806 üzenetére
"..Hát nem. Ezeket egyben cserélik 50000-ért.."
Szakszervizben igen, ám megoldható a két panel külön-külön cseréje is. Nem egy leányálom szétmelegíteni a két részt, de megoldható. Épp ezért árulják külön-külön is a két réteget. -
sharplaninac
tag
válasz sszemtelen #4808 üzenetére
Kérdés hogy egy mezei felhasználó nekiállna-e? De jó hogy mondod, eddig úgy tudtam csak egyben cserélhető.
-
Fapuma77624
tag
válasz sharplaninac #4807 üzenetére
Az h bontatlan és telefonszám az nincs a hirdetésnél az elég hiteles. Gondolom előreutalasos. Egyre több a csaló az OLX-én es a jófosásos....
-
MODERÁTOR
válasz Fapuma77624 #4810 üzenetére
Nekem a fólia is hiányzik róla...akkor tényleg bontatlan...
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
kpal
nagyúr
Amennyit rá kell költeni egy ilyen rendbetételére , max 10e érhet a telefon ilyen állapotba.
#4807) sharplaninac: Kifutott modellből bontatlan, nehéz elhinni.
[ Szerkesztve ]
-
tag
Minap kerdeztem a belvarosi Nokia Care-t. 67200ft a kijelzocsere. Egy ora alatt kesz.
LG:GT540,P990,G2,G3,G4 Nokia Lumia 900,920,1520,930 Samsung: S1,S2,S3,S5,S8 Huawei: Mate 8,9,10,P8,P9P iPhone: 3gs,4s,5s,6s,6sp,7,7p,8p,X,11,12 mini, 12 Pro MAX, 12 Pro MAX, 13 Pro MAX, 15 Pro MAX
-
sharplaninac
tag
Nem tudom érdekel-e valakit rajtam kívűl, de a Telekom shopban még akad Lumia 1520 -hoz Wireless Fatboy töltő 7190-ért. A Fehérvári Nokiánál ez 20000, az olx -en jellemzően 15-17 000 körül mozog, bár most láttam egyet egy szegedi hirdetőnél 7500-ért .
-
MODERÁTOR
válasz sharplaninac #4815 üzenetére
Az jó ár, de még mindig nem értem mire jó a vezeték nélküli töltés...
-
MODERÁTOR
válasz sharplaninac #4817 üzenetére
más nem jut eszembe
-
sharplaninac
tag
Most rendeltem egy sárgát, szerintem jó, bár az tény hogy a hagyományos töltőnél lényegesen lassabban tölti a készüléket.
-
Fapuma77624
tag
válasz sharplaninac #4815 üzenetére
lumia 1520 beszerezve egy itteni forumtarsnak köszönhetően.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
FreedomHUN
senior tag
Sziasztok.
Elköszönök tőletek részben, készüléket váltok, de a lumcsi a családban marad. A feleségem örömére 20MPX kattintgathat.
Az ujaknak meg sok sikert a telohoz, nagyon jo kis ketyere.
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz FreedomHUN #4823 üzenetére
Te mire váltasz?
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
MODERÁTOR
válasz FreedomHUN #4825 üzenetére
sírva fogsz könyörögni
-
FreedomHUN
senior tag
Viszont ha elkap az ideg akko lepi**lom, baja ugysem lesz. majd meglátjuk, ez most viszonylag kényszercsere, sogornak kifingott a defyje, megkapja a feleségem 1320-át én meg oddadom neki a 1520-at, venni meg nem akarok ugyan ilyet, majd azujabbat kb. Egy év múlva addigra a 10-es is kiforrja magát. Viszont a viz alatti videó jol fog jonni, mindig tekerős gépett kellett venni snorihoz.
-
MODERÁTOR
válasz FreedomHUN #4827 üzenetére
én legyűrtem a váltási kényszert... sokat segített, hogy beiratkoztam A kategóriára.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz FreedomHUN #4827 üzenetére
Volt Sony csúcs androidom, nagyot csalódtam benne.
Vigyázz, azt nézd meg hogy sós vízbe lehet-e vinni. -
Rob700
senior tag
-
Vegitaa
senior tag
Vettem egy Plantronics m165-ös BT headsetet a 1520-hoz, s így nagyon kényelmes használni.
Meg valszeg fogok még mellé egy Fonepad 7-et is venni, mert a folyamatos GPS használatra még a 1520 is kicsi nekem. Kár hogy nem találok megfelelő Windowsos tabletet/fabletet... Még a 2520 talán, de kicsit drága nekem, meg a WinRT...
Most már csak egy megfelelő méretű tok kellene, mert január óta nem lelek...!
[ Szerkesztve ]
-
-
Rob700
senior tag
Nem sajnos, bár én nagyon igyekszem...
Nicu71: Nem tudom ki volt az aki ott integet (nem nekem szólt). A legidegesítőbb mikor meglátod ki járkál azzal a fekete R8-al... (20éves 30kilós srác akinek az öltözködése alapján még szíved szerint Adnál pénz kiflire...)
iPhone 12 128GB Black
-
Yoretto
tag
sokan igy gondoljak igen, tobb izben vallalkozok pl itt is osztrakba, es ezek kozott van konyveles is, es latom sok ember fizeteset es termeszetesen mellette az arakat is ismerem, rengeteg osztrak iskolazatlan, idegen nyelvet nem beszel stb stb. es hat hadnemondjam, plusz az a rengeteg hitel amiket itt felhalmoznak, hitelbol hitelbe, lehetne sorolni, tobbi izbe pedig alkalmazok osztrakokat, mar egeszen fiatalokat is akiknek az ikolaba lenne a helyuk hogy legyen beloluk valami, de nem... media rengeteget elferdit ezekrol az orszagokrol, nemetbe meg talan jobb a helyzet...
de abba igazad van ha nincs csaladod nincs veszteni valod, es ha megdolgozol erte idovel meghozza gyumolcset, foleg ha van egy jo szakmad es melle nyelvtudasod
en pl nem vagyok magyar, csak magyarba jartam iskolakba, nem veletlenul
[ Szerkesztve ]
BlackBerry Passport silver, Iphone 6S 128Gb, Surface pro 3 i7, Apple MacBook Pro, Sony Alpha SLT-A77VQ
-
kpal
nagyúr
válasz Yoretto #4847 üzenetére
Azt olvastam Osztráknál nem divat a tanulás. Nekem idősebbik bátyám melózik Osztrákba előtte Németbe volt , de nincs szinte kiadása szállodába melózik. Ő már idősen ment ki 40 után. kb 2 éve van külföldön. Én is addig maradnék míg össze nem jön amit szeretnék vagy az élet máshogy nem hozza. És nem vettem meg a kétkezű munkát , de vannak diplomás ismerősök is akik mosogatni mentek ki.
Nem vagy magyar,akkor perfekt vagy németből ??
[ Szerkesztve ]
-
Yoretto
tag
igen persze az mas, ha hotelba szallodaba ilyesmibe gondolkozik az ember, akkor itt tenyleg szinte semmi kiadas nincs, de amikor pl egy ember dolgozik a billaba 1100 nettoert es egy lakas pl itt nalunk 40 nm es 5-600 plusz rezsi, bemesz a sparba es akciosan latod a csirkemellet 22 euroert kg-jat, vagy billaba 14 euroert kg-jat akkor gondolhatod
amugy azt nem ertem miert nem kepzik magukat, meg kerdeztem par emberemtol miert nem, akar tanulmanyi szerzodest is kotnek vagy valami, de a valasz, a nem, ez igy jo, ha hat baratom ha neked ugy jo akkor egs
[ Szerkesztve ]
BlackBerry Passport silver, Iphone 6S 128Gb, Surface pro 3 i7, Apple MacBook Pro, Sony Alpha SLT-A77VQ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mozilla Thunderbird
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.