Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
hát én bevállalnám ezt a tepsit..bár a 920-ammal is elégedett vagyok,csak pár nagyobb telcsit megfogdosva már kicsinek tűnik
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
hát ,amit az újak először kérdeznek:-Hol a fájlkezelő?/nincs,mert nem is kell,ha lenne se menne vele sokra.
-hangerőszabályzó all in one/8.1 orvosolja majd
-media playerbe nem lehet beletaccsolva pörgetni
-nem tölt /nem ébreszt kikapcsolva /bár ez lehet droidnál is így van
-nem rezeg meg csörög egyszerre/de csak a Lumiák
-notification/lehúzható nincs/majd lesz állitólag
-hdmi vel nem lehet tvre kötni/helyette van DLNA
-stb ennyi jut most eszembe hirtelen
ilyenek...facebook értesítések néha nem jönnek,de ez egyénenként változó,és majd javítják/mindenre van igéret[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
direkt nem akartam beta programokkal fárasztani tudom,hogy már jól megy a fejlesztői változat/sőt túl jól/ pont ezért nem is telepitem..jajj mi lesz ha a hivatalos is majd mindenről értesít
Mr.Silkó a nagy szabadságnak is megvan az ára...ugye nem kell ecseteljem?
nem mellesleg nagyon sokat tértek át droidról,és fellélegeztek....persze ellenpélda is akad[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
válasz sz.balazs.95 #366 üzenetére
a kommentek rendesen odavernek.Elképesztő,ha valami nagyon durvára vágyik az ember ebben a csodálatos karácsonyi nyáladzásban...helyrebillenti a csillámporos,bejgliszagú révületből !
[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
válasz Cooley18 #613 üzenetére
szerintem most elég jó az ms féle is nekem jönnek az értesítések.Sokan a facebook beta-t használják,az még jobb.Mást nem ajánlok igazából,kismillió van,de minek?
Csak kérdeztem,jellemzően a GSM boltok adnak kinai,arab nyelvű telefonokat.
-
nicu71
addikt
válasz Vassili_Zait #724 üzenetére
érdekes eset ...pedig nagyon türelmes,ha kell százszor is belinkel mindent,kérni sem kell...
-
nicu71
addikt
az első link gazdájának írtam is, Németországból szerzi be az árut-állitása szerint,azért ilyen olcsó /78 ezer/,mert az ÁFÁ-t nem tartalmazza,és gyári garanciás.Létezik ez? Nagyon csábító,de vajon hihető?...
-
nicu71
addikt
beléptem én is a klubba,szert tettem egy használt készülékre,természetesen hongkongi illetőségű szoftverrel.Namost érdemes lenne lecserélni egy eu konform verzióra ,vagy ne agyaljak ezen,jó lesz ez így?
-
nicu71
addikt
Tökéletesen egyetértek én is így szoktam.Viszont érzésem szerint az övtáska enyhén kiment már a divatból ezért idén váltottam egy ilyen kis vállon hordós homártatyóra
Gyűlölöm ha tele van a zsebem.Nem is értem azokat akik kistáska nélkül mennek ki az utcára.Hova rakják a kulcsot,cigit,bukszát,intimbetétet"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
válasz Ati1979 #3332 üzenetére
akkor nem a telefonról hallgatod a zenét?vagy miért nem hallod a csörgést? Egyébként most sikerült teljesen belaknom az 1520at,és teljesen el vagyok ájulva a hangzástól.A 920 se volt rossz, de ez valami orgazmikus /fülessel és hifi-re kapcsolva is/
-
nicu71
addikt
válasz Ati1979 #3336 üzenetére
Szóval szerintem a Sansa egy kicsivel jobban szólt mint a 920 /fülessel/ kihangosítva egyik sem tetszett,valahogy hiányoztak bizonyos frekvenciák akárhogy álligattam,/ eq nélkül is/.Se a kocsiban sem a pioneer erősitóvel nem szóltak jól.Nem szárnyalt a hang,hanem beragadt valahova egy része ,ezt nem tudom jobban leírrni.
Az 1520 ezek felett áll egyértelműen.Nagyon tetszik.Valahol olvastam,hogy a 2013-as okostelók között benne van hangügyileg a top 10-ben.Szifon5s ,meg HTC M8 ,xperia z2, LgG3 után van valahol."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
válasz Ati1979 #3358 üzenetére
Azt hiszem a music folder nevű támogatja,de majd valaki kijavit.
Nem ,nem kényelmetlen-mint fentebb irtam állandóan a homártatyóban van és a fülessel gombjaival léptetek ha kell.Ja és sokkal simább ügy /nyilván az erő van vele/ az alap zenelejátszót működtetni,mint a 920
szerk. Folder play a neve és nem támogatja a flac-ot ,ellentétben mappából is lejátszik.Sorry.a memóriám már nem a régi[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
Kicsit sokallom ezt a kb 3.5 óra töltési időt 0 ról 100 %ig.Ez normális,vagy felmerül itt valami rendellenesség?
Más.A kijelző egy kicsit túlérzékeny/NORMÁL érzékelés van beállitva/.Olvastam hogy ilyenkor az a megoldás hogy finoman lefelé kell hajlitani mindkét végét a telónak,megcsináltam, mintha most jó lenne.Ilyet tapasztaltatok?"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
nekem egy kicsit túlérzékeny a kijelző,gyakran síma görgetésnél is szeret megnyílni az adott tartalom,de igazából nem drámai a dolog/nekem is távolkeleti modell.
Viszont tényleg sokallom a 3-4 órás töltési időt ,másnak is ilyen sokáig töltődik fel 100 %-ra ?"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
válasz FRENK1988 #3427 üzenetére
értem.Elméletileg az eredeti töltője,viszont adapterrel van ellátva mert nem eu-s szabványú a csatlakozója/igy vettem-használt hongkongi teló lehet,majd beruházok egy menő vezeték nélküli töltőre...
szerk.A töltőre rá van írva hogy 1.3 A.
[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
Én is levettem normálra,és igy is sokkal érzékenyebb mint a 920amnak volt.De ugy érzem tudom kezelni,ha igy marad,ez legyen a legnagyobb bajom.
Rob700 : hát..remélem neked sem lesz rosszabb ,hála istennek én nem érzékelek semmilyen foltot,
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
-
nicu71
addikt
Engem is ez riasztott el ettől a színtől,nem elég hogy batár nagy hanem még rikító sárga is ráadásul.Pedig gyönyörű,imádom,920am is sárga volt de az egy csöppség volt ehhez képest ,ott még belefért.
-
nicu71
addikt
a tuneln rádió tudja igaz az nem zenelejátszó,valamint a sonicxbeat-nál is láttam hogy van időkapcsolója.
DE! Van rá app,és nagyon fajintosan.Stop the music ,és időzitóvel állit le mindenféle zenét.
Plazmacucci nekem csak az van ,hogy restartnál alapra állitja az EQ-t
Valamint nálam már Denim van és azt vettem észre hogy immár kikapcsolhatatlan a takarékos üzemmód,és az áruházat se mutatja a háttérben futásnál-,alán az élő csempe kikapcsolása segít ezen,magyar acc-al amugy se élő ,nem mutatja az aznapi ajánlatokat.[ Szerkesztve ]
-
-
nicu71
addikt
válasz Vegitaa #3549 üzenetére
nem szükséges azonnal kihúzni,el vannak ezek a modern eszközök mindenféle védelemmel,én mindig egész éjszaka fennthagyom a töltőn a telefonjaimat évek óta,semmi gond ebből nem származott.
Egyébként meg gratula a telóhoz,én is jó sokat hezitáltam ,töprengtem KINLÓDTAM,mire beszereztem a sajátomat"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
válasz Vegitaa #3553 üzenetére
A MS fiók az ,ami nélkül nem tudsz az áruházból telepiteni ,nem lesznek névjegyeid szinkronizálva és a felhőbe mentve, stb stb szóval röviden egy nagyonis szükséges dolog.Tessék csinálni egyet és belépni.
ugyanaz mint a google fiók,hogy használhasd a szolgáltatásokat ,rendelkezni kell vele.
[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
válasz Plazmacucci #3703 üzenetére
Szia,igen két hete megtettem ,átváltottam a finnekhez és csere után azonnal jött le a Denim.
Kamera eddig is jó volt,így is remek,sokkal gyorsabban indul,valamint egykét apróbb változás./pl a takarékos üzemmód immár nem tehető a a tiltólistára stb/
De szerintem a jövő héten már be kéne indulnia minden régióban."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
válasz FRENK1988 #3739 üzenetére
Természetesen nem mondtam komolyan ,a 930 is igencsak bejön/bár amiket olvasok a topikjában... /
DE ,a lényeg az hogy egy hét alatt úgy megszoktam az 1520 méretét hogy a kisebb telefonok gagyi kis izének tűnnek.
Egyszerűen ez lett az etalon,erre akartam célozni-amiben pariban van, az pl a Huawei ascend mate 2.
Az LG g3 pedig /terveztem az erre való váltást egyébiránt/ egyáltalán nem tetszik.Akárhogy álligattam a fényerőt nem volt képes felérni/ QHD ide vagy oda /az 1520hoz.Ennyi."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
Veled egyet kell értsek.Főleg Denim után ,a takarékos üzemmód szépen kiírja csempén az aktuális töltöttséget,plusz app ehhez nekem felesleges.Ha valamit meg lehet oldani házon belül ,akkor én sem telepitek még külön valami mást..
-
nicu71
addikt
válasz Daffchy #4300 üzenetére
alacsony fényerőnél ha teljesen leveszik csuszkán is, állitólag+automata beállitás.De ahhoz már tényleg mazochizmus kell,ugyhogy én nem próbáltam.Lassulásról,meg szaggató billentyűzetről én még nem is hallottam .
Nálam egy probléma van, kissé tul érzékeny a kijelző.
Másnál éppen hogy nem elég érzékeny.De ezekkel simán együtt lehet élni,véleményem szerint.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs