Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz sszemtelen #1873 üzenetére
Logout blogom?
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
MODERÁTOR
válasz sszemtelen #1908 üzenetére
Nem csak erről van szó. Ha nem tudják javítani és nincs csere, akkor meg vagy lőve. Vagy levásárlod vagy mákod van és kapsz ugyanolyat. Na ezért nem szeretem a bolti garit.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
pit450
aktív tag
válasz sszemtelen #1905 üzenetére
A kép alatti infóban van olyan hogy hálózat ha arra kattintva kijött hogy Vodafonos... De fel is hívtam őket
-
eladogeppc
veterán
válasz sszemtelen #1933 üzenetére
A Lumia 1320-assal például lehet akár 5-6cm-ről is ....
Volt, ezért tudom.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
zack
nagyúr
válasz sszemtelen #1984 üzenetére
Megéri. Korrektek.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Lecs@
addikt
válasz sszemtelen #2034 üzenetére
Nekem felül a kamera környékén. Nem megszokott meleg volt. Híváskor, illetve navi használatkor. Már gondolkodtam, kikapcsolom nehogy túlmelegedjen. Remélem nem lesz ilyen
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
zack
nagyúr
válasz sszemtelen #2057 üzenetére
Nem akarlak rábeszélni a feketére, de feketében is nagy és feltűnő, pedig a fekete kicsinyít. Sárgában nem elég hogy még nagyobbnak fog tűnni optikailag, de a kosz és a sérülések is jobban meg fognak látszani rajta, és mivel feltűnő leszel vele, még többen fogják kérdezgetni, hogy hová mész főzőversenyre (vágódeszka) vagy ping pong edzésre...(ping pong ütővel).
Végül pedig ha bármilyen okból meg akarsz majd válni tőle, a sárgát jóval nehezebb lesz eladni mint az univerzális feketét.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Rob700
senior tag
válasz sszemtelen #2057 üzenetére
Én még a fehéren is agyalnék... Tavasszal én is le akarom cserélni a 820-am 930 vagy 1520-ra... Teljesen tanácstalan vagyok... Az biztos, hogy piros 1520-at nem vennék...
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 128GB Black
-
kekkola
senior tag
-
zack
nagyúr
válasz sszemtelen #2082 üzenetére
Nálam 50 és 72 óra között.
-
jeni
félisten
válasz sszemtelen #2112 üzenetére
Hogyne! Ha nem akarod kivárni az OTA-n keresztüli frissítést.
-
Brutális
csendes tag
válasz sszemtelen #2122 üzenetére
Remélem a 100-as zsepit nem felejtetted el!
Egyébként valóban kedves kis darab.
-
Ati1979
veterán
válasz sszemtelen #2124 üzenetére
Az 1020 után hatalmas ugrás. Leszámítva a kamerát.
[ Szerkesztve ]
-
peterdeme
tag
-
zack
nagyúr
válasz sszemtelen #2137 üzenetére
Most telepítem én is. Changelog? Mi változott?
-
jeni
félisten
válasz sszemtelen #2145 üzenetére
Hello
Nem is találtam ilyet benne,hogy minden érintésre rezegjen,de ez szerintem zavaró is lenne,sőt folyamatosan fogyasztaná a telepet.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
jeni
félisten
válasz sszemtelen #2178 üzenetére
Már megint babrálod a Lumia 1520-t
-
Rob700
senior tag
-
jeni
félisten
válasz sszemtelen #2192 üzenetére
GSM ma már rizikós, de lehet,hogy megbízható a bolt,de szerintem 1+1 év náluk
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
válasz sszemtelen #2192 üzenetére
Köszi!
Ez biztos gyári garis? -
Ati1979
veterán
válasz sszemtelen #2195 üzenetére
-
jeni
félisten
válasz sszemtelen #2195 üzenetére
jó mert hivatalosan 2 év a gyártói garis és azok áraik nem 121000 Ft körül vannak
ha pedig 1+1 év akkor az csak bolti garis lehet. -
Vegitaa
senior tag
válasz sszemtelen #2200 üzenetére
Kössz.
Fájlkezelő progik, valami totalcommander-féle van rá? -Mert állítólag a WP annyira nem barát ezügyben, mint egy android...
-
Vegitaa
senior tag
válasz sszemtelen #2202 üzenetére
És mp3 csengőhangokkal mi a helyzet? A WP7-eseken elég macerás volt beállítani.
-
Vegitaa
senior tag
válasz sszemtelen #2218 üzenetére
Kössz, akkor majd ott érdeklődök.
Meg a másik, mostanában nem látok nagyon Nokia márkaboltokat, hol érdemes szerintetek venni? A sarki GSM boltokban nem bízok, mert már egy párszor megjártam velük, s nagyobb helyeken (pl. Media Markt) meg nincsen 1520...
-
Vegitaa
senior tag
válasz sszemtelen #2220 üzenetére
Hát a Geomobil elég drága...
Garanciát, te milyet kaptál? -Gondolom csak olyan érdemes venni, ami gyári garis. Én a legutolsó nokiámmal megjártam, mert kínai piacra való volt...
Szóval azért keresek hivatalos forgalmazót... -
Vegitaa
senior tag
válasz sszemtelen #2225 üzenetére
S mi a helyzet az IMEI számmal? Én csak egy márkaszervízben tudtam meg, hogy kínai piacra szánt a telóm...
Hogy lehet leellenőrizni? Mert ha egy szoftverfrissítés után kínai, vagy legjobb esetben angol lesz, akkor... -
Vegitaa
senior tag
válasz sszemtelen #2229 üzenetére
Nekem Nokia márkaszervízben nem voltak hajlandóak szoftvet frissíteni az X7-esre, mert kínai piacos...
-
jeni
félisten
válasz sszemtelen #2229 üzenetére
Sajnos nem igaz. Ázsiai telóra nincs Európai garancia!
-
hülyegyerek
addikt
válasz sszemtelen #2238 üzenetére
Kb. 27 millió hsz szól az összes Nokiás topikban arról, hogy az imeis garancia nem garancia. Lehet, hogy jófejségből megcsinálja neked a Nokia szervíz, de ha komolyabb gond lesz vele, ahhoz kelleni fog a lepecsételt garanciajegy. Kivételt képeznek a bolti varanciás (tehát behozott más régiós) telefonok, mivel azt imei alapján sem fogja a Nokia javítani, max. csak az a bolt, ahol vetted.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Vegitaa
senior tag
válasz sszemtelen #2249 üzenetére
Kössz.
Akkor ha bármely eu-s ország van beleírva, megnyugodhatok, s javítja itthon bármely márkaszervíz. -
DataTraveler
tag
Szia! És neked a gyártó függetlenítette vagy a bolt ahol vetted?
Mert nekem ez egy bontatlan új készülék volt.Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
jeni
félisten
De azért az,hogy bekapcsolásnál bejön a szolgáltató logója és fuggetlen a teló?
Azt hallottam,hogy a Telenor nem függősíti a telóját és mégis fuggetlen. Bár kérdés azokban milyen a 0bejelntkezési logó?
Szerinted utólagosan nem lehet rátenni matricát?[ Szerkesztve ]
-
Rob700
senior tag
válasz sszemtelen #2256 üzenetére
Nagyon gondolkozok rajta, hogy veszek az Edigital-tól... 149e ft... kimondani is fáj Ahogy elnéztem, náluk csak fekete van...
iPhone 12 128GB Black
-
Rob700
senior tag
válasz sszemtelen #2259 üzenetére
925 és 1520 közt gondolkozok... igazából szeretek fotózni is és a fényképező része nagyon fontos a telefonnak... (nincs külön fényképezőm és nem is szeretnék magammal cibálni a telefon mellett egy fényképezőt is)...
iPhone 12 128GB Black
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz sszemtelen #2274 üzenetére
5 napja cseréltem, nem fizettem egy kanyit se. És nem mondtam azt, hogy elromlott, csak annyit, hogy kell egy nano. Ennyire tré a rendszer...
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
MODERÁTOR
válasz sszemtelen #2282 üzenetére
Most komolyan? Egy GSM boltban ötszázért kivágják. Te meg 2 hetet vártál...
Sosem fizettem szolgáltatónak ezért...
-
MODERÁTOR
válasz sszemtelen #2284 üzenetére
jofffan na, ezt nem tudtam
szíííívás
-
Ati1979
veterán
válasz sszemtelen #2305 üzenetére
Ez kb mit jelent? Kéne valami támpont.
A kijelző csere mennyi lenne?
Így mennyit ér? -
Ati1979
veterán
válasz sszemtelen #2308 üzenetére
Akkor viszem szerintem. Csak addig mit fogok használni.
(#2309) Vegitaa
Kabátom kihúztam alóla. Fél métert esett. Rendes padlóra. Nem betonra. Kijelzőre pont. Még tok is volt rajta, de az ugye nem segített.
Semennyire kb. Esik - törik.
-
MODERÁTOR
válasz sszemtelen #2333 üzenetére
Honnan, milyet?
-
Ati1979
veterán
válasz sszemtelen #2333 üzenetére
Nagy kár.
Androidos meg nem kell nekem szerintem.Esetleg a passport ha jó a kamerája.
Igen csúszik. Valószínűleg minden héten előfordul kijelzőcsere a nokia szervízben...
-
Rob700
senior tag
válasz sszemtelen #2341 üzenetére
én is kivágtam, mert már egy hete agyalok, hogy mi legyen... nem kevés pénzről van szó... kicsit bűntudatom is van miatta Én is feketében veszem...
iPhone 12 128GB Black
-
Yoretto
tag
válasz sszemtelen #2370 üzenetére
engem nem erdekel milyen a hw, se kamera se semmi, aksi ami erdekel egyedul... nem azert cserelem a telefonjaim eszkozeim, mert hogy eroseb a cucc, de ezt mar egyszer leirtam...
[ Szerkesztve ]
BlackBerry Passport silver, Iphone 6S 128Gb, Surface pro 3 i7, Apple MacBook Pro, Sony Alpha SLT-A77VQ
-
Ati1979
veterán
válasz sszemtelen #2370 üzenetére
Azt a kamerát azért belerakhatnák ami az 1020-ban van.
-
Ati1979
veterán
válasz sszemtelen #2377 üzenetére
Remélem nem így lesz.
Kis 4,5" es vacak meg nem kell az biztos. -
btudos
nagyúr
válasz sszemtelen #2439 üzenetére
A Denim valodi ujdonsagait meg a Denimmel erkezo cuccok se kaptak meg, hova siessunk?
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
BobTail
őstag
válasz sszemtelen #2439 üzenetére
930-nál a kijelző lilásodását is javította a hivatalos Update1 kiadása, 1520-nál nincs olyan dolog, amiért 'halaszthatatlan' lenne kiszórni a frissítést.
-
BobTail
őstag
válasz sszemtelen #2443 üzenetére
.... hjaj, mindig csak a hiszti meg az elégedetlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.