Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seto
csendes tag
Ket napja boldog tulajdonosa vagyok egy fekete E52-nek!! Mar az uj szofttal erkezett, semmi fagyast, ujraindulast nem tapasztaltam (pedig nyuztam szegenyt rendesen ). A GPS is szuperul mukodik, en a Google Mapsel hasznalom, jobban bevalt mint az OVI Maps. Majd kiprobalom a Garmint is, bar ugy ertettem fagyogat.
Ket dolgot hianyolok a telobol: egy stoppert es egy visszaszamlalot. Tudtok valami megoldast?
[ Szerkesztve ]
-
Seto
csendes tag
válasz peugeotmate #5266 üzenetére
Csak siman, egypar java alaput
-
Seto
csendes tag
Probalt valaki sztereo bluetooth headsetet hasznalni a teloval? Milyen a hangminoseg vele?
Egyebkent milyen fulest ajanlotok hozza, mivel a gyari eleg gyatra.
-
Seto
csendes tag
En is feltettem az Opera Mobile 10 betajat, szepen lehozza az oldalakat egyszeruen kezelheto, de nem kezeli a flash tartalmakat, uh maradok a Skyfire-nel. A Handy Clock jo kis progi, de tul jo , a Best Timer megfelelobb arra amire nekem kell.
Charlie Gordon : Koszi a tippet, en se tudtam ezt a csengohang beallitast megoldani.
Fules temara valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Seto
csendes tag
Arra ertettem, h tul sokmindent tud, komplex progi, nekem egy kis egyszerure van szuksegem.
szamovar : Nagyon halas lennek ha lefuttatnal majd egy kis tesztet a teloval zenei teren. Foleg a sztereo bluetooth erdekelne nagyon. Kineztem a Nokia BH-214 modult, de nem tudom,h jo-e vele a zene minosege. Nem vagyok vajtfulu, de ha lehet a legjobbat valasztanam.
-
Seto
csendes tag
válasz szamovar #5307 üzenetére
Ez a baj h nem hataroztam el magam. Es online rendelnem a cuccot ezert gondoltam h elotte erdeklodok hatha van valakinek tapasztalata ezekkel a kutyukkel. De asszem a biztos minosegre megyek es veszek egy Sennheisert. De nem sietek, megvarom mig te is ki tudod probalni egy par fulessel.
-
Seto
csendes tag
Keresek valami jo zenelejatszot a telora. Feltettem a PowerMp3-at, az 1.17-es verziot, de amikor kivalasztanam a konyvtarat ahonnan lejatszon egyszeruen kilep a program. Kiprobaltam az LCG Jukeboxot is , de nem tetszik a hangzasa, olyan mintha kicsit rocogne a zene, a gyari szebben szol.
-
Seto
csendes tag
válasz old rocker #5407 üzenetére
Nem megy 1.16-al sem, egyszeruen kilep mikor kivalasztom a konyvtarat ahol a zeneim vannak.
-
Seto
csendes tag
válasz old rocker #5437 üzenetére
Hat, akkor ez van. Lenyegeben a gyari is nagyon jol szol, csak nincs sok beallitasi lehetoseg. Szerencsere minden mas progi jol megy amit feltettem. Meg a netradio is, a te utmutatasod alapjan.
Egzebkent ma toltottem fel masodjara amiota megvan. 4 napot birt ki az aksi, ugy h egesz nap nyomogatva es tesztelve volt a telo, 3G vegig bekapcsolva, ami azt jelenti h kb 6 - 7 napot is siman kibirhat normal hasznalat mellett.
-
Seto
csendes tag
Probald meg eloszor a laptopod sajat bluetooth alkalmazasan keresztul osszeparositani a telot a geppel, aztan a PC Suittal. En igy csinaltam es semmi passcode-ot nem kellett beussek. Es a PC Suitnal a csatlakozasi opcioknal ne a Microsoftos bluetooth jelod ki hanem a gyartodet (nekem pl Toshiba a bluetooth).
A toltesre tudtommal nincs opcio, ha bedugtad a gepbe automatikuan tolti is a telot.
[ Szerkesztve ]
-
Seto
csendes tag
válasz Gyuresz #7940 üzenetére
En az Imtoo Mobile Video Converter programot hasznalom. Sok bealitasi lehetoseg van megis egyszeru hasznalni. Ha a telefon lejatszojat akarod hasznalni akkor az .mp4 formatumot ajanlom es max. 320x240 -es felbontasu videokat tud lejatszni. Ha Coreplayert hasznalod akkor az lejatsza a divx filmeket konvertalas nelkul is.
-
Seto
csendes tag
Tegnap volt alkalmam jobban letesztelni a telo navigacios kepessegeit. Bukarestben voltam hivatalos ugyet intezni, es a gyalogos navit hasznaltam h eljussak a megadott helyre. Elso bekapcsolaskor kb 2 perc alatt talalt jelet amit nem is veszitett el. A navigacio pontos es folyamatos volt (kb 30 perces ut volt). A GPS ujraaktivalasakor max 30 sec. alatt talat jelet. Ezenfelul az akumulator is nagyon jol tejesitett, szinte folyamatosan hasznaltam a telot a 2x12 oras vonatuton plusz a varosban (zenehalgatas, navigacio, jatekok, mobilinternet) es tobb mint 30 orat birt ki!!
Sajnos egy kis toresteszten is atesett a telo, seta kozben meg akartam nezni a telot h hol kell leterjek, de mikozben neztem megcsusztam a havon es kiejtettem a kezembol. Nagyot koppant a havas latyakos aszfalton, gondoltam itt a veg, de szerencsere egy kisebb karcolassal megusztam, a latyakot is letorultem rola, eddig ugy nez ki nem kerult bele viz.
Ma felteszem en is az uj szoftot, de lenne egy kerdesem. Kell reset elotte vagy nem? -
Seto
csendes tag
válasz old rocker #8276 üzenetére
A helyzet h eleg sok program van telepitve, mindegyik jol mukodik es mindent a kartyara telepitettem ezert ha nem muszaly nem reszetelnek. De ha azt ajanljak h csinaljam meg mert ugy a biztos, akkor inkabb resetelek, hogy kesobb ne legyen problemam.
Reset soran a kartyan megmaradnak a dolgaim vagy azok is elvesznek? Kell-e programokat unistallalni reset elott ha azok a kartyara voltak telepitve? Ovi vagy Pc Suittal erdemes-e frissiteni?[ Szerkesztve ]
-
Seto
csendes tag
válasz Analfabéla #8289 üzenetére
Le kell hogy toltsed az Ovi Maps legujabb verziojat ( 3.03 ) a Nokia oldalarol, es azt kell telepitsd a telora. Igy mar ingyenesen hasznalhatod. Es ne felejts el terkepeket felmasolni a telora a Map Loader-rel, valamint hangot a navigaciohoz.
-
Seto
csendes tag
Frissitettem az uj fw-re. Nagy valtozasokat nem vettem eszre, igaz eddig sem volt problemam a teloval. A regi softtal nem akartam e-mail fiokot beallitani, mert nem akartam bajlodni a nokia messagingel, de az uj softnal olvastam h valtoztattak az e-mail fiok letrehozasanak a meneten, ezert gondoltam kiprobalom. Fel is ajanlotta a legelterjedtebb servereket, majd miutan kivalasztottam az enyemet megkerdezte, hogy elfogadom-e a nokia felteteleit, h kezelje o az e-mailjeimet, vagy hasznalom manualisan, mire en egy megsemet nyomtam. Es lass csodat, bealitotta a nokia messaging nelkul a fiokot!
-
Seto
csendes tag
Leirok egy problemat amit egy masik forumon tapasztaltam es a megoldast, mert lehet h itt is van valaki aki hasonlo problemaval kuzd.
Tehat a problema a gyari email kliens es az uj emailfiok letrehozasa valamint beallitasa.
Elso lepesben gyozodjunk meg rola h a csatlakozasi pontoknal helyes a mobilnetes beallitasunk (nem a wap), mivel szuksegunk lesz ra.
Majd Menu->Email->uj postafiok->Kivalasztod a te serveredet(vagy az utolso ponttal manualisan allitod be)->beirod cimed es jelszavad->Elkezd ellenőrizni, feltételeket alkalmazni, majd bejön a Nokia Messaging szövege, ahol ha automatikusan akarod letölteni a messagingel, akkor Elfogadást kell, a szolgáltatás elutasításához és az emailek kézzel történő letöltéséhez pedig az Elutasítot kell választanod->Ezután az emailfiókot ellenörzi, majd menübe lép vissza, és rögtön utána letölti az új emaileket
Az utolso a legfontosabb pont ugyanis ha nincs mobilnetes kapcsolat akkor egyszeruen visszadob a menube es nem csinal semmit. Sajnos ezt nem lehet kikerulni, vagyis mobilnetes kapcsolat nelkul nem lehet uj emailfiokot letrehozni. Ez kb. 200kb adatforgalommal jar amit szerintem mobilnetes elofizetes nelkul is ki lehet birni.
Ha sikerult letrehozni az uj fiokot, akkor ott mar be lehet allitani hogy hogyan csatlakozzon, tehat beallitod h mindig kerdezzen ra, es akkor kivalasztod a wlan-t, tehat nem kell tobbet a mobilnetet hasznald.
Leirom az en peldamat (angolul irom a menupontokat mert nincs magyar nyelv a telomon) tehat: e-mail->settings->hotmail(vagy ahogy a te email fiokodat hivjak) ->mailbox settings->advanced mailbox settings(az utolso menupont)->incoming email settings->access point in use, itt allitsd ask alwaysra, igy mindig megkerdi h hogy akarsz csatlakozni.
-> outgoing email settings, ugyanaz mint fent.Remelem segitettem!!!
[ Szerkesztve ]
-
Seto
csendes tag
válasz old rocker #8448 üzenetére
Orulok h hasznos info volt, igy vegre megszabadulhat az ember az NM-tol is
En is csak ma jottem ra a dologra, mivel nekem van mobilnet elofizetesem tehat nem volt gondom a maillel, csak amikor a forumokat olvasva lattam a problemat akkor kezdtem el alaposabban megvizsgalni a dolgot. -
Seto
csendes tag
válasz old rocker #8459 üzenetére
Pont ezert nem probalkoztam eddig az emailfiokomat beallitani, mert nem akartam az NM-mel bajlodni. De mikor olvastam h az uj fw-ben megvaltoztattak az e-mail letrehozasi rendszert, akkor gondoltam kiprobalom en is. Szerintem jobb lett.
-
Seto
csendes tag
válasz fater52 #8495 üzenetére
Email beallitassal kapcsolatban nezd meg hogy a legujabb firmware van-e a telodon (31.012) es olvasd el a #8439-es hozzaszolasomat abban reszletesen leirtam hogy kell az emailfiokot beallitani.
Navigaciora kiprobalhatod az ingyenes OVI mapsot is (3.03) (ex- Nokia Maps) amit letolthetsz a nokia oldalarol. Szerintem jol navigal, es nem is fagy mint a garmin.[ Szerkesztve ]
-
Seto
csendes tag
válasz fater52 #8527 üzenetére
Ha az OVI Mapsban levo terkepekre gondolsz, akkor a romaniai szinte hasznalhatatlan, csak a fobb utakat jeleniti meg, varosokon belul is, egyedul Bukarest terkepe van meg reszletesen. A Garmin vagy Sygic terkepeit nem ismerem, bar ugy hallottam h azok is hasonlo reszletesseggel birnak mint az Ovi mapse. A Google maps viszont nagyon jo hasznalhato, reszletes terkepei vannak Romaniarol is, ingyenes, egyetlen hatranya h csak online mukodik, mivel folyamatosan tolti a terkepreszleteket.
-
Seto
csendes tag
válasz GAgyiXyXy #11152 üzenetére
En rendszeresen hasznalom a szamitogeppel mint modem, es kivaloan megy a HSDPA. Legegyszerubben ugy tudod ellenorizni hogy megnezed mit ir a tererot jelzo alatt, ha 3,5G-t a kkor megy a HSDPA.
Esetleg kibrobalhatod a www.speedtest.net oldalon lemerni a sebesseged, ha 1 Mbps korul vagy felett van akkor nincs gond.900 kbps mar HSPDA. A sebesseget nagyban befolyasolja a terero es h hanyan vannak meg arra a toronyra racsatlakozva amin keresztul te is hasznalod a netet uh a nevleges 10,2 Mbps-ot csak akkor eri el az ember ha szinte kozvetlenul az ado mellett all es csak o hasznalja azt az adot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest