Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
válasz naattila #16609 üzenetére
Ha nincs élő hűségszerződésed a telefonra, a hálózati korlátozásfeloldása a Telenor ügyfélszolgálatain 6000 Ft + ÁFA (7500 Ft). Minden egyéb esetben ebbe a telefonba O2 kártyát csak törvénysértés után tehetsz (kivéve ha kifizeted a szerződésed felbontása miatti kötbért, amiből viszont vehetsz kint elég jó telefont ahhoz az O2 kártyához).
-
sonkamiki
tag
válasz naattila #16620 üzenetére
Szerintem vegyél E52! Már nem drága,kinőtte a gyerekbetegségeket,szoftverek is vannak rá,bővíthető is és az üzemideje az egyik legjobb....ha nem A LEGJOBB!
Ja és ez egy E52 topik! Kicsit "bugyuta" volt a ilyen kérdésed. Ez olyan mintha a Ferrari-hoz bemennél érdeklődni,hogy melyik autót ajánlják a Mercit vagy az Audit . Na kb elképzelheted milyen reakció lenne -
-
Ricardo
titán
válasz naattila #16935 üzenetére
Azért írtam hogy mindenképpen ki kellene próbálni mert gyanús, hogy megigazították az érintkezőt, és a dobozban elmozdult/elhajlott. Itt más gondnak is lennie kell. vagy az akku vacakol (tönkrement), vagy a telefon nem akarja felvenni az akku energiáját. Ez esetben hiába veszel másik akkut.
Másik megoldás lehet az után gyártott akku, ami ugyan nem az igazi, de 1-2 ezresért megvan. ha működik vele akkor nincs a telefonnal probléma. -
Szabolcs90
csendes tag
válasz naattila #17046 üzenetére
Valószínű már nem csak telenoros vagy.
Napokban kaptam vissza a telefont a szervizből, bluetooth és gps nem működött benne.
Főpanelt cseréltek és meglepetésemre már független a készülék.Viszont úgy vettem észre főpanellel együtt kijelzőt is cseréltek aminek nem örülök. Van egy kis sárgás árnyalat a jobb szélen. Igaz csak fehéren látszik, de ott van.
Beállítások - Célok - Opciók - Alapértelmezett kapcsolat - Mindig rákérdez
Email fiók nálam gmail esetén értelemszerűen. Emailcím, jelszó és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Külpolitika
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest