Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
Hát .... szerintem ez nem megy. Csak ha kérdez és beállítod, hogy azzal töltse le. Nem mellesleg újra megjegyzem, a 100MB-os csomag most havi 990 a témobilnál.Ennyit a biztonság megér,hogy nem szaladsz bele figyelmetlenül egy tökös kis letöltésbe, mint én annak idején az internet rádióval,már 45 perce hallgattam nagy örömködve, amikor rájöttem,valamit elcsesztem, mert nem wifivel hallgatom... Akkor is volt az akkori legkisebb csomagom,30 MB 1260-ért, úgy csak 8670 Ft-ba került a móka.Kiszámoltam, hogy a 30 MB-os előfizu nélkül olyan 36 ezerre jött volna ki.
A nokiaprogramok.hu-n szerintem találsz. Amit a szoftververzióval kapcsolatban kérdeztél:az sajnos nagyon rosszat jelent. A telefonod napjai megvannak számlálva, de ha hozol egy sört is, én elcserélem veled a 6220C-ra, mert igen karitativ,humánus, empatikus,jó és szerény ember vagyok.A sör is csak azért kell, hogy könnyebben elviseljem a fájdalmat az előnytelen csere miatt.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest