Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
Na ezt most nem igazán értem! Vagyis félig. Vagyis nem
Akkor Te azt mondod most, hogy ha van is fissebb szoftver, a témobilos telefonok még biztosan a régebbivel jönnek ki?!
Egyébként én úgy tudtam, hogy frissíteni bármikor, bármelyiket lehet! Sőt, én frissítettem is a 6300-át, pedig tés.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
NGyuri
aktív tag
Nem. A szolgáltatófüggő és független telefonoknak más a szoftverük (és így általában a szoftververziók számozása is) és emiatt más a product codejuk, hogy frissítésnél az NSU kezelni tudja ezt. Ez a S60-as telókra igaz így, a 6300 viszont nem S60-as.
Példaként az 5800-t tudom megnevezni:
-0577176: 5800 RM-356 T-Mobile Hungary HU BLUE V2
jelenlegi fw: 21.0.025
-0559394: Euro3 BLUE
jelenlegi fw: 30.0.011Fw-check itt.
[ Szerkesztve ]
hm, volt már minden Nokia S40, S60, iPhone, WinMo, na meg android és cégesként BB...
-
-Maci-
addikt
Eddig akkor értem!
Nade akkor ha más a szoftver, akkor lehet, hogy a témobil már eleve tudott az E52 itt feszegetett gyengeségeiről és aNokiától függetlenül, "házilag" belenyúltak a szoftverébe és javították? Előfordulhat ilyen?
Nem meg ha már így írod, hogy S60-asba ennyire bele nyúlnak, akkor meg főleg kíváncsi vagyok milyen lesz!If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
NGyuri
aktív tag
Az fw-t a Nokia csinálja a Tnek is, de tesznek (tehetnek bele) szolgáltató függő dolgokat pl. plussz menü, animáció stb. Mielőtt új fw jön ki, előtte ezt a szolgáltatódnak kell jóváhagynia, emiatt ez késni szokott a függetlenhez képest. Az fw-t mindig a Nokiától frissítesz ha otthon csinálod (NSUval)
Így elképzelhető amit írsz, hogy pl. a T-s fw már tartalmazza azokat a hibajavításokat, amit a függetleneknél csak az első update fog tartalmazni.Ha valakinek lesz szolgáltatós telója, akkor legyen már olyan kedves adja meg a product codeját és az fw számát.
[ Szerkesztve ]
hm, volt már minden Nokia S40, S60, iPhone, WinMo, na meg android és cégesként BB...
-
-Maci-
addikt
Értem.
Egyetlen egy dolog maradt csak nyitva nálam ezzel kapcsolatban. Mennyire túrhat bele a té egy ilyen szoftba? Csak kiegészítésekkel élhet (animációk, hangok, ikonok módosítása), vagy funkcionalitásában is van joga korlátozni a készüléket? (most nem gondolok arra, hogy kártya függő lesz, az rendben van). Szóval durva példával (ilyen biztos nem lesz): meg csinálhatnák akár azt is, hogy ne küldhessen mms-t? Vagy Ne zudjon VoIP hívást kezdeményezni?If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
ma-Zo
tag
Türelmetlenül várom, hogy enddav, mikor írja meg tapasztalatait a szerviz után!
-
Jadro
veterán
Ez igaz, de párszor kiderült hogy nem is olyan jó rögtön felrakni az új sw-t. Nem kell mániákusan feldobni az első nap ahogy megjelenik, pláne ha nincs is miért. Jobb ezzel várni, tapasztalják ki a bugokat mások.
PTS: Eladásnál kicsit könnyíthet ha független.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
enddav
aktív tag
Na hazaértem a telóval a szervízből. Igaz még csak 2 óra telt azóta, hogy elhoztam, de egyszerűen mint ha egy másik telót adtak volna a kezembe. Se fagyás, se újraindulás, sőt még egyetlen egy belassulás sem volt! Pedig folyamatosan nyomkodtam, a giroszkópot is bekapcsoltam és az is tökéletes, ha elfordul a képernyő, akkor sem lassul be, pedig azelőtt a fordulás után elég rendesen lelassult.
A csaj azt mondta, hogy központi panelt cseréltek benne, lényegében a külseje maradt meg, a belseje teljesen új lett.
Úgy hogy, kipp-kopp eddig tökéletesen működik a teló, a legnagyobb megelégedésemre és bevallom meglepetésemre, hisz nem gondoltam volna....
Szerk.: A szoft. verzió maradt ugyanaz: 021.013
Ja és miután beletettem a Sim kártyát azóta villog egy boríték a sarokban, esetleg valaki tudja, hogy miért van ez?[ Szerkesztve ]
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
enddav
aktív tag
Egy hibát észrevettem azért, mégpedig hogy nem működik a fényérzékelő! Nem tudom állítani a fényerőt sem és állandóan világít a billentyűzet is. Áhh ma már nem viszem vissza ezért, majd vmikor ha ráérek.
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
enddav
aktív tag
Azt kellene csinálnia, hogy szabályozza a fényerőt, világosban lekapcsolja a bill. világítást és erősebb lesz a kijelző fényerő, sötétben pedig a bill. világít, a kijelző fényessége pedig gyengébb. Én az E51-ben már megszoktam és éjszaka is le szoktam venni minimumra a fényességet, úgy h tuti elviszem majd szervízbe.
-
old rocker
veterán
Nem csak arról van szó,hogy elég lassan reagál? Ha letakarom a bal felső kis lyukat, a fényérzékelőt,eltelik néhány sec,mire kivilágítja a billentyűzetet is és az elsötétülés is néhány másodpercután. "Tornáztasd" egy kicsit, hátha észhez tér....
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
balyiwick
csendes tag
Üdv! Ezzel a telefonnal le lehet játszani Avi filmet úgy, hogy nem konvertálom át?
-
old rocker
veterán
Én azt is próbáltam,de nekem ez a szimpatikusabb, a handy, a már említett gyors és egyszerű programkeresés miatt. Nekem az a lényeg, mi fut, azt mutatja, a memória állapotot ajobb oldalon, de opciókban is meglehet nézni, és jobbra navivalkedvencek. Én ide általában a klf. beállítással, időzítéssel kapcsolatos progikat rakom fel.(Mármint a gyorsindításukat.) Apropó, nekem is best reminder van...
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
balyiwick
csendes tag
válasz old rocker #824 üzenetére
Oké, de én is úgy gondoltam, hogy felteszek egy ilyen programot és akkor akadás mentesen letudja játszani a filmeket?
-
old rocker
veterán
válasz balyiwick #825 üzenetére
Le, teljesen jól lejátsza, de nekem legalábbis a bekapcsolt szenzor bekavart. Akkor szaggatott. Kikapcsoltam: ment a film, mint a golyó.
Viszont nagyon eszelek azon, ha még lesz készletben a trénél E51, akkor másodkészüléknek,tartaléknak veszek egyet.
....vagy inkább 5630-ast??? olyan határozatlan vagyok ...vagy nem?
[ Szerkesztve ]
-
balyiwick
csendes tag
válasz old rocker #826 üzenetére
Még olyat szeretnék kérdezni tőled, hogy zeneileg a telefon milyen? Nagyon halk kihangosítva? Rosszul szól? Neked ilyen részről milyen tapasztalatod van?
[ Szerkesztve ]
-
ppress
csendes tag
Ma 10-kor elhoztam és délben vittem vissza!! Cseréltek benne valamit az írás szerint, de ezek szerint nem használt semmit. A korábbi problémákat nem orvosolták. Felhívtam a NOKIA ügyfélszolgálatot ahol finoman elhajtottak azzal, hogy várjam meg a harmadik szervizelést. Kösz!!
-
enddav
aktív tag
válasz old rocker #821 üzenetére
Neem, mert vezérlőpult-beállítások-általános-testreszabás-kijelző-fényérzékelő menüben sem reagál az állítgatásokra. Szóval tuti, h nem jó...
-
ma-Zo
tag
Nem tudom, hogy vagytok vele, de egy olyan kolléga véleményére kíváncsi lennék a tré-s E52-ről, akinek már van független.
Lassabb-e, gyorsabb-e, megvannak-e a gyerekbetegségek, vannak-e korlátozások....A jelenlegi tulajok közül nincs valakinek egy kis ideje/kedve beugrani egy telekom üzletbe, hogy kipróbálja pár percben ?
Szerintem sokan hálásak lennénk akik a e cégnél tervezik a vásárlást! -
NGyuri
aktív tag
Garmin: az 5.00.50-es verzió esetén navigáláskor "lefagyott" a képernyő, de a csaj a háttérbe mondta rendesen a dolgokat. Sajnos innentől kilépni se lehetett a programból rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
Challanger
tag
Sziasztok!
Én Pannonos voltam mindig is, ezért most pont kapóra jött, hogy náluk is meg lehet venni részletre. A kérdésem az lenne, hogy ők bele szoktak-e piszkálni a készülékbe (kívül-belül)? Esetleg ha valaki megvette a pannonnál, írhatna 1-2 mondatot. Köszi
-
ma-Zo
tag
Jaj, de leült a topic!
Senki nem rohant még el a telekomhoz telefonért?
-
old rocker
veterán
De, én elrohantam. Természetesen ellenálltam a kísértésnek és nem még egy E52-est vettem... Letelt az előző a törzs előfizumra, így aláírtam még 24 hónapot. E51-et akartam venni, de nincs, kifutó széria, mondták. Előzőleg mobilosok dícsérték a 6220C-ot, hát azt vettem. 7 rugó meg durván 2 rugó havonta részletre. Viszont kaptam egy dominókártyát, havi 10 perc lebeszélhetőséggel egy évre. Azt leszámítva, hogy nem vifis,a 6220 C nagyon korrekt kis készülék. Az 5 megás kamera, a tartozék tévé kábel kicsit az N95 multimédiás részéhez teszi hasonlóvá. Még nagyon keveset nyomkodtam, felraktam tölteni. Nincs tehát igazán összehasonlítási alapom,de ... a két készülék nem egy súlycsoport. Lehetnek gyerekbetegségei az E52-nek, 1-1 darab selejtesislehet - fogyasztói társadalom, ehhh - de az E52 magasan vezeti a tetszési indexemet.
Ja, és nem burzsuj vagyok, csak még egy SIM rohad a fiókomban, pont a tavalyi E51 vásárlás miatt. ECO díjcsomag, ha a lebeszélhetőt elintézem a 6220C-ről,már majdnem kilőtte a havi törlesztést.
[ Szerkesztve ]
-
shevy
tag
esetleg valakinek info, hogy feketében mikor jön?
-
Joe bácsi
őstag
válasz old rocker #841 üzenetére
Feketesas utcában vetted a telót?
Biztos ingyé volt az upgrde sim?Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
ma-Zo
tag
válasz old rocker #841 üzenetére
Aham, de ha már ott voltál nem próbáltad ki, hogy miben más vagy más-e egyáltalán a tré-s E52?
-
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Pár nap használat után jöttem rá,hogy hogyan tudtam eddig elleni symbianos telefon nélkül,mivel ez az első ilyen készülékem és mondhatom még eltart egy darabig mire kiismerem és megszokom.
A mai napon sikerült feltelepítenem a Garmint és még egy kisebb próbaút is belefért mondhatom jól muzsikált a telefon.
Köszönöm mindenkinek azt a sok segítséget amit a fórum olvasása adott.
Igaz itt nincs warezz téma de a google a barátom nekem is. -
old rocker
veterán
így is 52 percet szórakoztam el az életemből. Gondolod, hogy amikor szm.ig,lakcímkártya, MUOSZ igazolvány, itt tessék 85 példányban aláírni és kétszázan vannak, akkormegkérem a szivart, ja, meg hozzon már ki egy E52-t is, kipróbálnám. Bemutató darab meg nem volt kirakva.
-
Joe bácsi
őstag
válasz old rocker #847 üzenetére
És hányas pult?
A számlát a kedvemért megnéznéd, hogy milyen összegek állnak rajta?Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest