Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
old rocker
veterán
beállítások/általános/testreszabás
/egyérint.gombok
Márkérdezted. Az is válaszoltam rá, hogy azért jobb az üzenetekbe lépni vele,mert rögtön ott vigyorog alatta: új üzenetek, két okéval máris ott vagy az új esemes írásban. Viszont alatta ott az egész üzenetek+ e-mail menü. Nekemkell,hogy ahangrögzítőt gyorsan el tudjam érni,ezért ugyanitt a hosszú nyomás a hangrögzítő.
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #2403 üzenetére
Na igen, csak ott az egyérintéses gomboknál nincs olyan beállítás, hogy rögtön sms-t akarjon írni. Mindegy, nem érdekes.
Bocs, hogy 2x kérdeztem megIf you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
old rocker
veterán
Csak új üzenet.
De én a levél gomb + a navi kétszeri megnyomásával kb. 2-3 sec alatt ott vagyok,hogy írhatom az új esemest...
Ezért nem értelek: ha az új sms írása úgy menne, menü/üzenetek/új üzenet, az már legalább 10 13 sec ...[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #2405 üzenetére
Mindegy, nem fontos. Igazad van, meg nyomom 2x a navit és kész. Nem olyan nagy strapa
Viszont lenne itt még valami, ami tudom, hogy már volt, de nem találom. Ez a bizonyos "zseblámpa" funkció. Azon az oldalon, amit ajánlottál van egy ingyenes "best torch" című progi, ami azt tudja, hogy egy általad beállított gomb hosszas megnyomására világít a kijelző. Na most nekem ugyan ez kéne, csak azzal a különbséggel, hogy a vaku világítson, lehetőleg ugyan így, egy általam kijelölt gomb hosszas megnyomására. Ilyenből létezik bevált verzió? (amitől nem felejti el a telefonom azt a jól bevált szokását, hogy nem fagy )[ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Ankhiszesz
tag
Lehet, hogy pénteken v. szombaton én is benevezek egy E52-re, csak ne paráznék tőlle ennyire. Multkor már majdnem megvettem, szinte már a kezermben volt, de a bolt kapujában visszafordultam, hogy még mindig nem merem... lehet lassan keresnem kéne egy pszichiátert....
Már otthon teljesen kiakasztottam a családot a mostanra állandósult fórum olvasással és problémázgatással. Lehet várnom kéne még egy kicsit és inkább megveszik nekem, csak hagyjam már abba...Új sw szept. vége / okt. eleje, de lehethogy 2010-re gondoltak?
Látta már valaki az előlapi kamerának az értelmét (nem csak az e52-n)?
Nokia 3330>Nokia 6610>Nokia 6230>Nokia 6233>Nokia E52>(Samsung s5230 és Galaxy S5 koncertfon)>Alcatel ot995>Huawei P6>Huawei P9>Xiaomi MI9T Pro>ZTE Axon 40 Ultra
-
zzola
titán
válasz Ankhiszesz #2409 üzenetére
Nyugi, Én is nézegettem a MM-ban az E71-et, végül is E52 lett belőle. 3 napos cseregarancia van rá, ez idő alatt a főbb problémák kijönnek, pl.: elhalkulás, lefagyás, illesztési problémák....mi is várjuk az új fw-t, a fórum előtt ülik Én is, mikor van rá időm...
Néhányszor próbáltam videotelefonálni, de még 1x sem jött össze, szerintem semmi értelme...
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Igen, Zolar-nak igaza van! Ott a 3 nap! Ha elfogadsz egy jó tanácsot tűzd ki határidőnek okt. 22-t! Akkor 6 napod van tesztelni és ha nem jó, következő hét szerdáig vissza viheted! Ha most pénteken veszed meg, akkor ugye 5 napod van!
Egyébként én nagyon megértelek, én is sokat hezitáltam. Csomót idegesítettem magam rajta, aztán a végén már csak ezen járt az eszem. Úgy voltam vele, hogy mindenképp megvárom az új sw.-t és akkor veszem meg, de annyira megkavart, hogy szemen köptem magam és megvettem. Inkább, minthogy idegeljem magam rajta.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
zzola
titán
Sőt, az Extreme Digital-nal mai napig 69900- a független, viszont az nem tudom hogy milyen garanciával adják...
-
Ankhiszesz
tag
Most pénteken szerintem csak 4, mert szombaton is nyitva vannak és akkor az is munkanapnak számít.
Egyébként lehet, hogy tényleg neked van igazad és nem kéne ennyit hezitálnom, az új sw-t pedig késöbb is rá lehet tenni... és a tiéd hibátlannak tűnik, gondolom az is (ennyi idő után csak elő jött volna valami hiba, ha lenne) ezzel is próbálom magam győzködni
Viszont okt. 22.e jó ötlet, ugyanis 23.-án biztos zárva lesznek. (csak legyen raktáron) köszi a tanácsot
Zolar: Ugye nem akarunk ide reklámot igy csak igen vagy nem választ fogadok el , MM alatt a lövőházutca és a fény utca sarkánál lévő kereskedésre gondolsz? esetleg ott vetted?Nokia 3330>Nokia 6610>Nokia 6230>Nokia 6233>Nokia E52>(Samsung s5230 és Galaxy S5 koncertfon)>Alcatel ot995>Huawei P6>Huawei P9>Xiaomi MI9T Pro>ZTE Axon 40 Ultra
-
-Maci-
addikt
válasz Ankhiszesz #2413 üzenetére
Attól, hogy ők dolgoznak szombaton is, attól az még nem munka nap, tehát nem számít bele a 3 napba! (Gondolj bele, van olyan bolt, ami vasárnap is nyitva van! Akkor annak az üzletnek a vásárlói szopnak, aki meg ugyan annak a cégnek olyan boltjában veszi, ami hétvégén zárva van, az meg örül?! Nem! )
Egyébként az enyém trés.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
zzola
titán
válasz Ankhiszesz #2413 üzenetére
Határozottan nem! Pécs mellett lakom, Én mindegyiket itt vettem...
-
sonkamiki
tag
Sziasztok!
Úgy olvasom, hogy többen hezitálnak a telefon megvételével. Aki bír várni / nem úgy mint Én / az várjon amíg ki nem jön az új sw, DE Én TELJESEN MEG VAGYOK ELÉGEDVE A TELEFONNAL!
Én a magenta színű szolgáltatónál vettem előfizetésre és SEMMI, nulla, zéró hibajelenségem volt eddig! Már 11 napja van nálam .
Szóval szerintem ha valamelyik szolgáltatónál veszitek meg akkor nagyobb az esély, hogy stabil, jó és hibamentes készüléket vesztek.
Nekem nem sikerült fagyásra vagy újraindulásra bírnom, pedig buzeráltam eleget !
Szerintem ISZONYAT JÓ TELEFON és NEM BÁNTAM MEG , hogy MEGVETTEM az új sw előtt! Nekem mondom semmi bajom nem volt vele!
Bátran vegyétek és HASZNÁLJÁTOK! -
sonkamiki
tag
Sziasztok!
Úgy olvasom, hogy többen hezitálnak a telefon megvételével. Aki bír várni / nem úgy mint Én / az várjon amíg ki nem jön az új sw, DE Én TELJESEN MEG VAGYOK ELÉGEDVE A TELEFONNAL!
Én a magenta színű szolgáltatónál vettem előfizetésre és SEMMI, nulla, zéró hibajelenségem volt eddig! Már 11 napja van nálam .
Szóval szerintem ha valamelyik szolgáltatónál veszitek meg akkor nagyobb az esély, hogy stabil, jó és hibamentes készüléket vesztek.
Nekem nem sikerült fagyásra vagy újraindulásra bírnom, pedig buzeráltam eleget !
Szerintem ISZONYAT JÓ TELEFON és NEM BÁNTAM MEG , hogy MEGVETTEM az új sw előtt! Nekem mondom semmi bajom nem volt vele!
Bátran vegyétek és HASZNÁLJÁTOK! -
Sztbeni
őstag
Az MM-ben mennyibe kerül?
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
old rocker
veterán
Persze, hogy láttam.
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
Persze, hogy láttam. Egyszer a hátlapi kamera után valahogy átváltottam előlapi kamerára és ahogy visszafordítottam a telefon és megláttam a kijelzőn a fejemet, úgy megijedtem,majd összesz@rtam magam,pedig előtte kanizsai bútorbetegségem volt,az a székrepedés.
Komolyabbra fordítva: én nem sok értelmét látom,de ettől még van, aki használja, videótelefonálás alkalmával. Tételezzük fel, ismeretlen dealertől akarsz spanglit venni, nem kell magyarázkodni, én szürke micisapkában lesze és van egy randa pattanás az orromon; én meg fejbőrrel vagyok borítva az államig,mert kopasz vagyok és aszemfogaimat kiverték 2006. szept.23-án. Egy videótelefon és kész. De inkább hab a tortán, mint valódi haszon,bár,fiatal házasoknak is jól jöhet két heti kiküldetésnél egy közös maszturbáláshoz.A telefonnal kapcsolatos hezitálások:vegyétek már meg azt a qrva telefont,ne fo...tok állandóan.Csak vigyázzatok,mert nagyon jó.
Dr. Veinemöinnen s.k. ,PR manager, NOKIA Corporation
-
bb78
csendes tag
Segítséget kérnék: a wifi jel néha megjelenik a telefonon, pedig nem jelölök ki csatlakozást. Mintha önálló lenne, mikor viszont ránézek a programokra, hogy mi is használja(természetesen semmi) meg eltűnik a jel. Mi lehet ez?
-
-Maci-
addikt
-
zzola
titán
Ha a frissítés intervallumát beállítod kézire, akkor nem érhet meglepetés, nem generál feleslegesen adatforgalmat...
-
old rocker
veterán
Egyébként sem,ha úgy állítod be:mindig kérdezzen rá,hova csatlakozzon. Ha 5 perce állítodbe az automata letöltés, akkor 5 percenként kérdezi meg,mielőtt csatlakozna. Ha wifit adsz megcsatl. pontnak,akkor nem generál egy centiadat forgalmat sem. És ha kézire állítjátokbe, akkor nem ugrikfel, csak amikor manuálisan csekkoljátok,megjött-e az üzike.
-
Fryskitt
addikt
Ha nagyon bele akarok kötni, akkor azt mondanám, a giroszkóp kissé lassú. De ez már szőrszálhasogatás.....
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Gyuresz
tag
Sziasztok!
Csak hogy ne lógjak ki a sorból én is hezitálok a telcsivel kapcsiban és tervezgetem a vásárlást már 1 ideje, viszont ebből a szempontból könnyebb a helyzetem mert a Vodánál(augusztusi prospektus óta "hamarosan megjelenik") még meg se jelent sajna...
(Családom már kikiáltott valamiféle internet függőnek bár nem értem miért, mikor én csak nem akarok lemaradni a legújjabb fejleményekről.)A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #2426 üzenetére
Én úgy csináltam, hogy az otthoni wifi az alap és x időnként lecopkodja a méleket.
A kérdés, hogy azt nem lehet megcsinálni, hogy bárhol járok, mikor frissítené a méleket és van elérhető wifi (de nem az enyém, hanem idegen), ami ingyenes, arról is némán letőccse?
Mégegy: Van teljesen legálisan ingyenes divx player erre a telóra? (Egy linknek nagyon örülnék )
Köszönöm!
Ja és akartam már nektek írni, hogy a szoftver verzióra nekem is a 021.013-at írja ki és 2009 Juli 03-at, egyedi verziónak viszont: 021.013.251.02
Nem tudom számít-e valamit...If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
old rocker
veterán
Azon gondolkoztam,hogy nem az új Ovi Suite miatt késhet az E52 új sw? Most azzal vannak a finnek elfoglalva...
-
zzola
titán
válasz old rocker #2431 üzenetére
Csak nem mindenki azzal foglalkozik...
Megmondom őszintén, amióta formáztam a memóriakártyát, meg frissítettem az aktuálist fw-t, azóta semmi instabilitás nem volt. BT megy hibátlanul a BH-101-el, wlan működik hiba nélkül, nem halkul a beszélgetés stb...mintha most nagyon egyben lenne a telefon.
Tegnap kipróbáltam a Nimbuzz-t...[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
Hát .... szerintem ez nem megy. Csak ha kérdez és beállítod, hogy azzal töltse le. Nem mellesleg újra megjegyzem, a 100MB-os csomag most havi 990 a témobilnál.Ennyit a biztonság megér,hogy nem szaladsz bele figyelmetlenül egy tökös kis letöltésbe, mint én annak idején az internet rádióval,már 45 perce hallgattam nagy örömködve, amikor rájöttem,valamit elcsesztem, mert nem wifivel hallgatom... Akkor is volt az akkori legkisebb csomagom,30 MB 1260-ért, úgy csak 8670 Ft-ba került a móka.Kiszámoltam, hogy a 30 MB-os előfizu nélkül olyan 36 ezerre jött volna ki.
A nokiaprogramok.hu-n szerintem találsz. Amit a szoftververzióval kapcsolatban kérdeztél:az sajnos nagyon rosszat jelent. A telefonod napjai megvannak számlálva, de ha hozol egy sört is, én elcserélem veled a 6220C-ra, mert igen karitativ,humánus, empatikus,jó és szerény ember vagyok.A sör is csak azért kell, hogy könnyebben elviseljem a fájdalmat az előnytelen csere miatt.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
Tudom, olvastam, azért írtam. A többivel kapcsolatban meg ugyanez a tapasztalatom ... egyedül az e-mail kliens változtatását várnám az ú jszoftvertől. Ma egyébként az 5.nap,szombaton este vettem le a töltőről. Igaz,hogy zenéket nemigen hallgattam ,de egyébként használtam rendesen.
-
-Maci-
addikt
Te, nem lehet hogy az volt az alap probléma, hogy nem formáztad meg vele a kártyát:
Rokker:
Köszönöm szépen az önzetlen, nagy lelkű felajánlásodat, de nem vagyok én olyan, hogy visszaéljek egy ilyen keresztényi felajánlással! Úgy érzem nem tehetem meg ezt veled... A sörrel meg nem rombolnám az egészségedet, egészségtelen dolog az!![ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
old rocker
veterán
A sörrel kapcsolatban nemrég jelent meg svéd és angol kutatók munkájának eredménye,pl.sport után is kedvező, izomlazító hatású, véd a csontritkulás ellen, meg még egy rakás kedvező fiziológiai hatása van. Azt is bebizonyították,hogy a "sörhas" csak babona, az genetikai adottság; egyébként a bor pl.kétszer annyi energiát tartalmaz,tehát jobban hizlal.
Nyugodtan megteheted velem,egyszületett lúzervagyok;és inkább te, mint más. Csomagolom a 6220-astA windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
dosaa
csendes tag
Sziasztok!
Exchange problémám van. Valamiért csak a fejlécet tölti le automatikusan, a tartalmat csak ha megnyitom, akkor. Ezen lehet valamit változtatni?
Az E51 szépen leszedett mindent...
Ezt és a néha fellépő hanganomáliát leszámítva tökéletes készülék! -
NGyuri
aktív tag
Próbálta már valaki a desktopos (pl.a PC-n futó Outlookkal) email szinkronizációt?
Sem a telefonon beállítva sem a PCSuiteba beállítva nem szinkronizál, csak a naptárat és a névjegyeket.hm, volt már minden Nokia S40, S60, iPhone, WinMo, na meg android és cégesként BB...
-
-
bazsoo
csendes tag
megcsináltam egy gmail-es címet, minden ok volt, működött faszán.
aztán lett még egy amit megcsináltam másiknak, de az csak addig lógott a neten míg lehívta a leveleket.aztán rögötn szétkapcsolt pedig wifin kapcsolódtam.
aztán töröltem az elsőt és még mindig csak arra a pár pillanatra csatlakozik fel.
ez azért is idegesít mert mikor megnyitok egy levelet és van html tartalma
akkor újra fel kell lépnie hogy azt letöltse.
nektek nem volt ilyen bajotok? -
zzola
titán
Feltelepítettem az új Nokia Ovi Suite-t, ami leváltja PCSuite-ot. Új fw. ezzel sincsen, viszont van Ovi Maps (?) 3.0.1 (17)....szóval semmi extra...
Apropó, ha az Ovi szoftver telepít, hova érdemesebb telepíteni, a telefonra vagy a memóriakártyára? A programban elsődleges memóriának a telefon van megadva...
-
-Maci-
addikt
Megosztok veletek valamit, bár nehéz lesz megfogalmazni, mert magam sem értem...
Tegnap mászkáltam a városban. Vártam fontos ímélt és keresgéltem ingyen wifit, kevés sikerrel. Ravaszak, mert van olyan, ami ingyenes, de mégis be kell jelentkezni egy nyitó lapon. Minegy a lényeg, hogy találtam olyan ingyen wifit is, ahol nem kellett bejelentkezni és ment a böngészés. Az ímélt viszont az ördög **szának se akarta frissíteni, hiába állítottam át, hogy rákérdezzen a kapcsolatra. Egyszerüen kiválasztottam a kapcsolat pontot és nem történt semmi. "Küldés/fogadás most"--- semmi...
Aztán az egyik kocsmában megint lett ingyé wifi. Szinkronzálta a maileket. Megjött, amit vártam. Megnyitni viszont nem tudta. Töltött marha sokáig.... Mondom jó nagy mail lehet... Nem sikerült megnéznem a mailt
, viszont a következö frissítésnél el is tünt. Na itt vesztettem el a fonalat és qrvára nem értettem az egészet! Nem hinném, hogy a telefon sz@rozott volna velem, hiszen az otthoni wifin flottul megy minden. Hátha valami beállítási dolog. Lehet olyasmi, hogy azok a wlanok, annak ellenére, hogy nyíltak, korlátozottabbak, mint nekem az otthoni?Egyébkét az előbb említett ímél nem veszett el (számítógépen megnéztem most) és egy nagyon egyszerü, pár soros szöveg volt. Nem értem miért nem nyitotta meg...
-
FishAir
senior tag
Pont most nézegetek én is ilyen hotspot keresgélő szoftvert és a WeFi nevűről elég jókat olvasok. Asszem tud olyat is, hogy ha talál nyitottat akkor csatlakozik hozzá automatikusan, és ha többet is akkor az erősebbhez. De beállíthatod, hogy ha otthon vagy akkor a sajáthoz csatlakozzon. Még nem próbáltam, de ha hétvégén lesz egy kis időm nekiesek. A levél problémádra én nem tudom a választ, még nem tapasztaltam ilyet.
iDontcare
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Filmvilág
- Projektor topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest