Hirdetés

2024. július 7., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3201) ludus válasza Qru (#3200) üzenetére


ludus
aktív tag

Kössz! Én is inkább a Nokijára szavazok!

(#3202) enddav válasza danaudio (#3193) üzenetére


enddav
aktív tag

Jah oké, most már sikerült, csak akkor a telórol próbáltam letölteni és biztos azért nem volt jó!

Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.

(#3203) rothadt


rothadt
aktív tag

ezt tudom, hogy nem csak itt kérdezhetem meg, de itt is vannak okos emberek, akik meg fogják tudni válaszolni, amit tudni szeretnék.
tehát ha vkinek a netjére becsatlakozok a wlannal az utcáról, mi az esélye annak, hogy orrbavág dübűl :((( , vagy esetleg vmit esetleg eljuttat a telefonomra? mit lát rólam? e51, vagy telefonszám, vagy mi alapján látja az azonosításnál, ha nem védi le szegény jelszóval a routerét? kicsit ehhez már hülye vagyok, meg nincs is routerem, tehát nem tudom kipróbálni.

borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...

(#3204) pinkypinky válasza rothadt (#3203) üzenetére


pinkypinky
tag

Erre én is kíváncsi lennék. :)

(#3205) Qru válasza pinkypinky (#3204) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

csatlakozom... :)

#nincsbennetarcsi

(#3206) pengemetal válasza rothadt (#3203) üzenetére


pengemetal
aktív tag

Ha bemegy az illető a router webes setupjába, akkor a telefonod MAC címét tuti látja! Mást nem tudok, de javítsatok ki, ha tévedek!

"Nem a berúgás a cél, de útba esik"

(#3207) pinkypinky válasza pengemetal (#3206) üzenetére


pinkypinky
tag

Az tuti, de én (és szerintem az előttem szólók is) leginkább arra lennék kíváncsi, hogy vat dö fakk a személyes adatainkkal, ha pl. a mailjeinket nézzük meg... :)

(#3208) asadasad22 válasza pinkypinky (#3207) üzenetére


asadasad22
őstag

sztem csak egy mac címet lát (ha akar, de aki még levédeni sem tudja a hálózatát, az 0%, hogy figyelné a mac címeket, ha meg véletlenül figyelné, azzal sem érne semmit, max letilthat de miért tenné ha le sem kódolja a hálózatát), és kizártnak tartom, hogy "be tudna jutni" a telódba a személyes adataidhoz, filejaidhoz.
szerncsére akadnak lámák (vagy naívok), akik nem nagyon kódolják le a wlan-jukat. múltkor is sétálok az utcánkban hazafele, próbaképp rákerestem, hogy van-e WLAN, talált egyből és pár másodperc múlva már szörföltem a neten. illetve tehettem volna, de csak kipróbáltam.
szerk.: sztem ha pedig a személyes dolgainkat nézzük meg (email stb) WLAN-on keresztül, csak nagyon profi hack cuccal (de nem hallottam, és nem hiszem hogy ilyen létezne) tudna galibát okozni, sztem alapból elég jól le van védve a dolog.

[ Szerkesztve ]

(#3209) asadasad22 válasza danaudio (#3195) üzenetére


asadasad22
őstag

nemtom megpróbáljam-e.. van még 5 nap a trial-ból, ha az lejár, utána nem megyek vele semmire, szignózott változat pedig nincsen :(

(#3210) pinkypinky válasza asadasad22 (#3208) üzenetére


pinkypinky
tag

Jaja, bár személyes adatokon inkább csak azt értettem, ahogy a mail kliens kommunikálgat a szerverrel, ugye bőszen küldözgeti a login/pass párosunkat, és hogy ezt nem-e lehet valahogy meglesni...? :)

Hát nem tudom, én ilyen téren renitensebb vagyok úgy tűnik, mert a gyakoribb útvonalaimon mindig tudom, merre van szabad wlan, és mi a hozz.fér.pont neve. :)

Meg nem mondom pontosan, de ha jól emlékszem, a Blaha metróállomáson is van valami internet lehetőség, bár csak ilyen szűkített... :)

(#3211) asadasad22 válasza pinkypinky (#3210) üzenetére


asadasad22
őstag

jah közben rájöttem és tudtam még szerkeszteni a hsz-t :)
szóval lehet, hogy küldözgeti ide-oda a login/pass adatokat, de sztem legalább hatvan extrabonyolult algoritmus alakítja ár olyan kódolásba, hogy ne lehessen ezeket az adatokat csak úgy látni :)

(#3212) pinkypinky válasza asadasad22 (#3211) üzenetére


pinkypinky
tag

Köszi, erre lettem volna kíváncsi csak. :) Sügér vagyok hozzá, mert akkor tudtam meg mi is az a wifi, amikor megvettem ezt a telót. :D

(Mellesleg annyira nem bízok a szuperkódolt algoritmusokban, mert windows mobile alá pl. wlan pass feltörő progi is van, és percek alatt elvégzi a munkáját.) :))

(#3213) ronaldo


ronaldo
őstag

A symtorrent nevű magyar (!!) fejlesztők által készített programot szeretném kiprószálni ->>
A probléma ott van, hogy a beépített böngészővel (ami web'n'walk néven fut, de ugyebár az a Nokia Minimap) hiába kattintok a torrent kiterjesztésű fájlra, elküld a program, hogy "nem támogatott". Csak olyat tölt le/nyit meg, amit támogat: sis, sisx, zip, képek, videók stb. De én igazából nem is megnyitni, csak letölteni akarom a torrent fájlt.

Szóval egy megoldást keresek... hogyan tudok "mentés másként"? Van fent Opera Mini, de a letöltésnél az is a Minimapra akar vinni. Rendes Operát meg raktam fel régebben, de az jött be eddig a legkevésbé, mivel ott nem tudom az egérkurzort előhozni, anélkül meg nehéz a böngölődés.

Igazából egy letöltés managelő programot keresek, mint pc-n a flashget. Smartgetet találtam, de az pythont használna, azt meg most az én rendszerem nem igazán szereti. (nem indul). Alternatíva? Guglizok erősen, de hátha ti tudjátok a jót. :)

Leírom pár programom amit használok, hátha valamelyik hasznotokra válik (mert láttam, most megy a nagy programozgatás :) )

Nokia Internet Radio -> audio stream, wifin frankón megy, magyarok közül a slágert szoktam hallgatni, 96kbps-el jön. A Mellesleg Rock Alternative meg 196kbps-el.
Fring -> Skype kliensként használom, bár mostanság elég lomhán lép fel, pontosan azóta mióta feltettem az új verziót, amivel fájlt is lehet küldeni. Nem tudom a verzió hibája-e, de aki régebbit használ, ne cserélje le!
Windows Live Messenger -> nem ecsetelem, tetszik a windows - nokia együttműködés.
Profimail -> egy nagyon jó levelezőprogram, csak sajnos nem sikerül feltörnöm.
Opera Mini -> böngésző, előnye, hogy kevés helyet foglal
vTap Launcher -> metacafe, google video, youtube meg mindenféle videómegosztóról lehet videót letölteni vele
Gmail -> a Google hivatalos java alkalmazása a szerver használatára
SIC!FTP -> ahogy látom, ezt használjátok ti is
CellSpin -> érdekes program. Regisztrálni kell, ezután egy kezelőpanel négy képe közül a megfelelőre kattintva a telefonon vagy videót tölthetünk fel youtubera, stb. vagy képet pl. Picasa webalbumba (ami ugye Google), vagy doksit a megfelelő megosztó oldalra, vagy audióanyagot. A Cellspin honlapján hozzá kell rendelnünk az accountunk a megfelelő megosztóoldalhoz, ezután már hipp-hopp megy a megosztás. Szerintem jó cucc
Nokia Web Server -> ha futtatjuk a telefonon a programot, akkor user.mymobilesite.net címen elérhető a telefon és memóriakártya tartalma (képek, videók, cuccosok). Tehát BT és kábel nélkül böngölődhetünk a telefonban. Egyetlen hátránya, hogy kicsit lassú (vagy lehet nekem lassú az itthoni feltöltésem)
CorePlayer -> legjobbabb videólejátszó
PhoNetInfo -> alapvető infók kiolvasására alkalmas program (IMEI, IMSI, akksi töltöttség, OS verzió, SW verzió stb...)
SlovoEd -> magyar-angol, angol-magyar szótár
PanoMan -> panorámakép készítő program, szerintem egész jól használható
Factbook -> föld majdnem minden országa részletes adatokkal (elég megdöbenntő pl, hogy Tanzániában majd 40 millióan laknak és 17.9 év az átlag életkor...) és térképpel
Handy Profiles -> be lehet állítani, hogy a hét melyik napján melyik óráiban melyik profil legyen aktív, és a profil maga hogy nézzen ki (csengés, hangereje, rezgés, stb.) Például iskolába járóknak jó, nem kell a némítással foglalkozni, magától csinál mindent. Ja és teljesen automatikus, nem kell elindítani telefon újraindításkor.
Handy Taskman -> feladatkezelő, szerintem messze a legjobb. A Nokia E90-re alapból ez van telepítve.
Advanced Device Locks -> kiválasztott programokat 4 jegyű számkombinációval zárolhatunk. Pikánsabb képek kitudódásának ill. illetéktelen kezel által okozott súlyos gprs számlák megakadályozásának egyik alapja.
SkyCaller Pro -> hívóhoz, sms küldőhöz lehet teljesképernyős képet, videót, hangot meg minden mocskot rendelni. Ennek futnia kell a háttérben mindig. De nem eszik, csak pár száz kb memóriát
Booter -> ezzel lehet menedzselni, hogy induláskor melyik programokat lőjje be autómatikusan (nálam ugye a SkyCaller Pro van beállítva.)
Handy Calendar -> Jó kis naptárprogi, én a telefonon a házikó alatti dedikált gomb hosszú megnyomásához rendeltem hozzá (ez jó, mert rövidnyomás a beépített, hosszú a Handys, ami picit többet tud, ellenben idő kell, hogy elinduljon). Plusz jó a készenléti képernyője, amit a Témák menüpontban lehet kiválasztani.
Google Search -> nem kell részletezni gondolom...
X-plore -> ezt használom fájlkezelésre, remekül lehet a fájl ill. kiterjesztéseket társítani adott programokhoz. Gyors, bár nem túl szép program.
Handy Weather -> időjárásjelentő, szerintem messze a legjobb, egy hetes előrejelzéssel, éjjeli hőmérsékletekkel, műhöldképekkel. Szélirány, nyomás, stb. stb.
Resco Photo Viewer -> képnézegető, kicsit jobb, mint a beépített Galéria
Nokia Conversation -> a PH-n is volt hír anno, beépül a névjegyzékbe egy Conversation füllel és összegyűjti nevek szerint, hogy kivel mennyi sms-t váltottam, és melyikeket.
Google Maps -> a pc-s verzió teljes mása, GPS-szel használható, a "2"-s gomb megnyomásával 2d-s utcatérkép. Wifin keresztül tudja tölteni az anyagot. (ez fontos :) ). Még GSM cella alapú helymeghatározást is tud, de nekem egyelőre Angliába teszi a székhelyem, szóval kérdéses a pontossága
Restart -> nem kell magyarázni, gyorsabb mint a ki-bekapcs
Handy Clock -> világóra, stopper, ráfordítási idő mérő, nyilvántartó
SkyeSpy -> elindítjuk, majd ha hangot hall (mondjuk belemondjuk a mikrofonba, hogy béla) akkor különbözőképp viselkedhet: felhív egy adott telefonszámot, smst küld valahova, mms-t küld valahova, csatlakozik az internetre, vagy ilyesmi. Tehát afféle "babafigyelő"-nek is lehetne aposztrofálni. Nem a szövegre figyel (tehát nem hangtárcsázó) csak a hang erejére. Érzékenység beállítható.

Ezen kívül felraktam még a Handy Zipet, mint rar és zip kezelőt, Flash Lite 3-at, az Adobe Reader 2.5-ös verziót és a Quickoffice programot. Ezek most állnak tesztelés alatt.

Remélem használni tudjátok valamelyiket :)

(#3214) danaudio válasza ronaldo (#3213) üzenetére


danaudio
aktív tag

ugyan ilyen okból leírtam hogy kell korábban ;)
smartgetet használd, más alternatíváról nem tudok, és az rendesen működik...fel kell hozzá rakni pythont igen, de az a lényeg, hogy ugyan arra a meghajtóra telepítsd pythont mint smartgetet és akkor menni fog.
leírtam azt is, hogyan szedd ki a címet opera mini segítségével...használd a keresőt.

én is ezeket használom többnyire, mondjuk amikről a végén beszélsz, az mind felesleges...pdf+ 1000* jobb mint adobe, flashlite 3 dev. edition-höz még nincs semmi, zipre meg docra meg a legjobb X-plore.
azt a magyar-angol, angol magyar szótárat el tudnád küldeni mailben? :B

[ Szerkesztve ]

(#3215) danaudio válasza pinkypinky (#3212) üzenetére


danaudio
aktív tag

nem kell félni wlantól:)
nagyobb az eséje hogy fejbelőnek az utcán, minthogy valaki észreveszi hogy húzod a netét.
mivel pesti vagyok, itt kegyetlen sok szabad wlan van, többet lógok azokon, mint a sajátomon:D.
ha messzebb megyek a buszravárások alatt, csomó mindent meg tudok beszélni msn-en.
arra meg végképp rászoktam, hogy ha megyek pl vmilyen boltba ahol még nem voltam, menet közben nézem meg, hol is van pontosan. minden sűrűbben lakoot helyen van szabad wlan.

erről még lenne is egy nagyon csúnya, gonosz kérdésem, nagyon halkan mondom + minden:), tehát mobilra nincs olyan program, ami a gyengén védett wlan hálózatokat fel tudja törni? gépre van....

(#3216) danaudio


danaudio
aktív tag

TV stream-el próbálkozott valaki?
tud valaki valamit?

(#3217) ddddd4 válasza rothadt (#3203) üzenetére


ddddd4
tag

Szerintem nem lesz semmi. Szerintem is kizárt, hogy nézegetné kapcsolatokat. A haverom mesélte, hogy multkor a laptoppal ráment a szomszéd wifi hálózatára. Csak olyan lassú volt, hogy az nem igaz.

Vodafone

(#3218) pinkypinky válasza ronaldo (#3213) üzenetére


pinkypinky
tag

Ronaldo, látom neked nem büdös a gépelés...

Utoljára akkor írtam ennyit, amikor visszakönyörögtem magam exhez, de meg is bántam utána, úgyhogy le a kalappal.

Írtál egy-két progit, amihez még nem volt szerencsém, ki is próbálom őket, kösz a tippeket.

(#3219) Rez_Grof


Rez_Grof
őstag

Tojt a nyuszi egy szép fekete E51-et, nagyon tetszik, DE
egy nagy bajom van vele ha *31#-van a telszám elé irva a telefonkönyvbe akkor
invalid contact detail üzenetet kapok, és nem adja fel még szerkesztésre se a számot.
Találkozott már valaki ezzel a "hibával"? Software a legújabb.

A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....

(#3220) enddav


enddav
aktív tag

Most néztem meg, a router beállításaiban csak a telo MAC címe látszik, ha rákapcsolódsz még a teló neve sem látszik.

Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.

(#3221) ronaldo válasza danaudio (#3214) üzenetére


ronaldo
őstag

Rar-t kezel az X-plore? A Flasht tényleg nem használom, de elfér a Multimédia mappában az eredeti mellett... :) A Pdf+ pedig épp tervben van, hogy kipróbálom.

Erről viszont, hogy a pythont és Smartgetet ugyan oda kell telepíteni, még nem hallottam. Lehet ezért nem mennek (többnyire) a pythonos jóságok? Hm. Megpróbálom akkor azt is.

Ha leírtad korábban, akkor egy-két kulcsszót tudsz adni hogy melyik szavakra keressek? :) Úgy egyszerűbb lenne.

pinkypinky: Reméltem is, hogy tudok jó tippeket adni. Persze ezen kívül még kismillió program létezik, azokat még majd elővezetem pár ráérősebb pillanatomban.

(#3222) tuzpenge válasza ronaldo (#3213) üzenetére


tuzpenge
őstag

Advanced device locks programot honnan szedted? Nekem is szükségem lenne rá de csak szignózatlan verziót találtam. Neked van tört?

ˣ

(#3223) enddav válasza ronaldo (#3213) üzenetére


enddav
aktív tag

Van már Flash Lite 3? :O Tehát ha felrakom, akkor már le tudom játszani a weboldalakon található videókat? Egyébként kösz, hogy ilyen sok progit leírtál, számomra sok használható van. :)

Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.

(#3224) danaudio válasza enddav (#3223) üzenetére


danaudio
aktív tag

még nincs, ez semmire nem jó. akkor lesz értelme, és akkor látod a weboldalakon levő videókat, ha az új szoftvert kiadják, és abba bele van integrálva. a flashlite3 ugyanis nem egy különálló programként fog működni...

ronaldo keress rá a smartgetre, nem lesz olyan sok találat

x-plore rart és jart is ki tud tömöríteni

[ Szerkesztve ]

(#3225) ronaldo válasza danaudio (#3224) üzenetére


ronaldo
őstag

Az alapböngésző hova menti a fájlokat?

(#3226) danaudio válasza ronaldo (#3225) üzenetére


danaudio
aktív tag

sehova, rögtön megnyitja őket. illetve persze letölti a cache-be(bár nagyobb file-oknál nemtudom mi van), de ahogy letöltötte, rögtön megnyitja, majd törli onnan. cache-ből meg csak a weblapok képeit tudod előbányászni maximum...

szal valahogy úgy működhet, mint amikor pl egy mailhez csatolt file-ra azt mondod hogy megtekintés.

[ Szerkesztve ]

(#3227) asadasad22 válasza danaudio (#3224) üzenetére


asadasad22
őstag

egyébként a Flash Lite 3 developer edition-ről beszéltek? mert én arról, ha van még végleges, szóljatok.
sajnos nem ágyazódik be a böngészőbe így onnan továbbra sem lehet mondjuk youtube-ot nézni, csak külön elindítva játszik le swf-eket. vagy kapunk majd később egy szoftverfrissítést amivel beágyazzák a Flash Lite 3-at (mint az N95 kapott- az E51 persze sajnos nem kap akkora figyelmet, semmiből nem állna nekik kiadni, csak gondolom azt aakrják, hogy azt jobban vegyék) vagy kapunk egy Opera Mobile 9.5-t amiben lesz Flash Lite 3. vagy egyiket sem kapjuk és emTube-al nézünk továbbra is youtube-ot :) persze a többi weboldalra is jól jöne az a Flash Lite 3.

(#3228) danaudio válasza asadasad22 (#3227) üzenetére


danaudio
aktív tag

vagy nézünk TV-t ha valaki be tudná lőni :))
előbb azthittem találtam egy jót, tökre örültem a fejemnek, hogy ez működni fog, kiderült, kellene hozzá venni egy router méretű közvetítődobozt...namondom....

jah ez a angol-magyar szótár nagyon lol!!!:D
ajánlom figyelmedbe ronaldo a 'fuck off' és a 'fuck off!' közti igen nagy különbségeket:D
szerintem nagyon élvezhette aki a fordítást csinálja. sose gondoltam volna hogy egy felkiáltójel ennyit számít:D

(#3229) ronaldo válasza danaudio (#3228) üzenetére


ronaldo
őstag

Aham, érdekes felfogás :) Főleg az "eridj...".

(#3230) danaudio válasza ronaldo (#3229) üzenetére


danaudio
aktív tag

jah:D, meg a "turbékoló hangon elénekel egy dalt" :D:D:D:D

(#3231) pinkypinky válasza ronaldo (#3229) üzenetére


pinkypinky
tag

Ez a Resco Viewer valami oltári jó. 10-szer gyorsabb kb. mint a gyári. :)

(#3232) ronaldo válasza pinkypinky (#3231) üzenetére


ronaldo
őstag

Utaltam is rá a leírásánál. :)

Közben megtaláltam a Smartgetes leírást, most már működik. Okos fejjel a kártyára telepítettem a pythont, ezért nem szerette a jót... Na mindegy, most már megy. Csak az a bajom az Opera Minivel, hogy ha úgy hagyom egy pár percre (jó, 15-re) amikor visszamegyek és böngölődnék tovább, akkor csak azt írja, hogy "Kapcsolódás..." és setovább. Pedig a kapcsolat él :(

(#3233) danaudio válasza ronaldo (#3232) üzenetére


danaudio
aktív tag

default böngészőnél nincs jobb ;), operát csak smartgethez használom...default mindennél jobb, és csomó oldalt csak az hoz be rendesen....meg kell tanulni a gyorsgombjait, és utána baromijó browser...

(#3234) ronaldo válasza danaudio (#3233) üzenetére


ronaldo
őstag

Igen, én is azt használom. Kár, hogy a T-nél átírták webnwalkra a nevét meg elcsúfították az ikonját. :( Bár elvileg van egy program amivel rendszerikonokat is át lehet nevezni, meg kicserélni az ikonját. Azt hiszem nokiaprogramokon láttam, de már elfelejtettem a nevét.

(#3235) asadasad22


asadasad22
őstag

ez a resco viewer nem akar összejönni... a keygen nem indul el, 3 gépemen próbáltam..

(#3236) tuzpenge válasza ronaldo (#3234) üzenetére


tuzpenge
őstag

#3222 -re tudod a választ?

Szerk.: Bocs de most láttam meg a privit.

[ Szerkesztve ]

ˣ

(#3237) Pajoz válasza asadasad22 (#3235) üzenetére


Pajoz
őstag

Az sajna nem is fog összejönni.Használtam a 6600án,nagyon jó progi,de V3 telón időkorlátos marad.Próbáltam én is több gépen,több keygennel,de nem megy.
De,ha találsz valami megoldást ne tartsd magadban!:)

[ Szerkesztve ]

(#3238) Pajoz válasza ronaldo (#3225) üzenetére


Pajoz
őstag

A C/system/dmgr/10008d39/downloads mappaba.De volt már,hogy elindult a telepítés és a C/data/install-ban találtam meg.

(#3239) pengemetal válasza ronaldo (#3213) üzenetére


pengemetal
aktív tag

Hi!

A Handy Clock és Weather-bol neked milyen verzio van fent? Én csak 14 napos demo-kat találtam, jo kis progiknak tunnek, esetleg át tudnád kuldeni mailben? (pengemetal(kukac)gmail.com)
köszi:
B.

"Nem a berúgás a cél, de útba esik"

(#3240) user01 válasza asadasad22 (#3235) üzenetére


user01
aktív tag

A keygent futtasd Windows 2000 kompatibilis módban!
Jobb klikk az exe-n > Tulajdonságok > Kompatibilitás fül > Kompatibilis üzemmód...

(#3241) Bukk900 válasza asadasad22 (#3235) üzenetére


Bukk900
őstag

Total Commanderben a keygen.exe-n nyomsz egy jobb egergombot, tulajdonsagok, kompatibilitas, tegyel pipat a Win95 uzemmodhoz es menni fog.

(#3242) Pompi


Pompi
MODERÁTOR

Ezt a keygen témán nagyon gyorsan be kellene fejezni ha jót akartok!

Feel Good Inc.

(#3243) Barnee1981


Barnee1981
csendes tag

Láttam TIM logóval ellátott telefont is, plusz még rajtva van valami Speed szöveg is.
Ezt akkor gondolom a TIM szolgáltatónak tervezték, csak itthon kifüggetlenítették?
GSM boltokban lehet kapni, 1 év garival.

MSI E600X-076HU -> N51, K550i.

(#3244) asadasad22 válasza user01 (#3240) üzenetére


asadasad22
őstag

:R
Pompi: ok, vettük.

(#3245) enddav válasza Barnee1981 (#3243) üzenetére


enddav
aktív tag

Én is láttam Olaszba, hogy a telókra rá van írva a TIM logó, meg az hogy high speed. Gondolom az ottani szolgáltató is rárakatja a jelét a telóra, úgy mint nálunk a T vagy a Voda.

Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.

(#3246) joc-cod


joc-cod
tag

ronaldo: Látom te használod a Windows Live Messenger-t, melyik verzióját? Mert én egy csomót kiprobáltam és egyik se akart müködni w-lan-nal. :(

(#3247) danaudio válasza joc-cod (#3246) üzenetére


danaudio
aktív tag

windows live for nokia s60
v. 1.0.6141
ez tökéletesen működik

(#3248) joc-cod válasza danaudio (#3247) üzenetére


joc-cod
tag

Okok, köszi, este kipróbálom!

(#3249) enddav válasza joc-cod (#3246) üzenetére


enddav
aktív tag

Windows Live for Nokia S60 1.1.8161 vagy ezt is megnézheted, ez kicsit újabb és nekem működik!

Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.

(#3250) Bile Demon válasza Barnee1981 (#3243) üzenetére


Bile Demon
őstag

Sikerült belefutnom egy ilyenbe. Az alsó HISPEED UMTS felirat nem tűnik valami tartósnak, igaz még nem kopott meg de látszik hogy a lakkrétegre kívülről van rászitázva.

Legalább a billentyűzete nem arab és nem a t-mobilos "webenwalk" menü van rajta, hanem gyári, szóval no problem. A Pannon beállításait alapból kezeli nem kellett bepötyögni központokat meg IP címeket (GPRS és internet profilokra gondolok) ezeket nem is tudom honnan veszi? SIM kártya kizárt mert olyan öreg hogy akkor még GPRS se volt, a hálózatról kérdezi le ?

Bruhe

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.