Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mymelody
aktív tag
T-mobile-nál 64.980.- Lehet ez lesz Omnia helyett
Cheers
-
Mymelody
aktív tag
Tulajok, fóliát tettetek rá? Gondolom erre is érdemes. Lehet rá speckót kapni?
Cheers
-
Mymelody
aktív tag
Sziasztok, úgynéz ki holnap lecserélem az i780-amat erre a telóra. Vissza húz a szívem a symbianhoz + érintő, stylus(fenomenális)
Viszont úgy látom a navi elég beteges. Garmin nem az igazi még érintőn, de a nokia nem ad hozzá 3hónap ingyen navit? Más nokiákhoz ez természetes..
Cheers
-
Mymelody
aktív tag
Sziasztok péntek óta én is birtoklok egy Tube-ot. Kiba@ott jó a kezelése
Nem áll távol tőlem a symbian, de beállítottam egy (általános)hívás képet és nem tudom semmissé tenni.
Vki elárulná hol tudom eztCheers
-
Mymelody
aktív tag
válasz wyctor0328 #2486 üzenetére
Köszönöm! (arra még nem is jártam )
Brando fóliával tökéltetes.
[ Szerkesztve ]
Cheers
-
Mymelody
aktív tag
Nem tudom USB-én Vistára kötni mert illesztő programot akar. CD-n nincs, Nokia.hu-n sem találtam.
Persze sehol nem lelem Lennétek szívesek segíteni?
Másnak is van-volt ilyen problémája?Cheers
-
Mymelody
aktív tag
válasz wyctor0328 #2506 üzenetére
Köszi megpróbálom, biztos ez lehet nálam is!
Akksi idő hogy alakul nálatok? Nekem kicsit több mint egy nap , persze az első napok nem az energia takarékosságról szólnak.
Ja, a szoftver T-s és V10.0.010
Érdemes frissíteni?
Cheers
-
Mymelody
aktív tag
Teljes más a 2 kijelző, kinek ez kinek az jön be.
Én WM után az iphone kézbevételekor nem értettem mit esznek ezen az emberek.
Magyarul túl érzékeny nekem (ez elősegíti a véletlenszerű tárcsázást )Nagyon kényes vok a tapira mert alapvetően gomb párti vok/voltam. 5800-tól féltem, de teljesen alaptalanul. Ez nagyon el van találva
Cheers
-
Mymelody
aktív tag
Emberek, tényleg semmi értelme ennek a szifon vs tubi összehasonlításnak, bár ez megy mindenhol.
Megpróbálom egyszerűen érzékeltetni miért.Iphone-t legtöbbször olyan sznob modell alkatú hölgy kezében látom akit egy estére szívesen hazavinnék
Symbianos telefont meg általában az vesz aki érdeklődik a számítástechnika iránt.
Nem akarok senkit megbántani, de ez a véleményem, ezáltal böszmeségnek tartom ezt a témát.
Cheers
-
Mymelody
aktív tag
Nekem tegnap (elég borult volt az ég) 2-3 perc alatt talált holdat (élete első gps jele)
nem rossz, főleg a gyári maps-szel
Cheers
-
Mymelody
aktív tag
Sziasztok, van egy kis problémám. Mégpedig: egyik hívó kép kicsiben, másik nagyban jelenik meg híváskor. LEhet azzal összefüggésben, hogy amit a telóval csináltam azt jeleníti nagyban amit rádobtam azt kicsiben. Vagy más beállítás? Természetesen nagy képet szeretnék, hamár tudja végre a symbi gyárilag.
tudna vki segíteni?
Cheers
-
Mymelody
aktív tag
Srácok az NSU frissítésnél a névjegyek eltűnnek a telről, a simen pedig rajta maradnak?
Ha csöng a telefon az első pillanatokban megakad a csengőhang, lehet azért mert akkor teszi oda a hívóképet. Úgy emlékszem az N95-8GB-nál ilyen nem volt. Azért ez nem profi, olyan WM-es bug
Nálatok van ilyen?(egyébként most jöttem sörözésből, mutattam zenéket a haveroknak, hát baromi jól teljesített az 5800)
[ Szerkesztve ]
Cheers
-
Mymelody
aktív tag
-
Mymelody
aktív tag
Na én is bementem egy Nokia boltba és rátették a T-s 5800-ámra a 20-as szoftot. De azt mondta az illető, hogy az otthoni frissítés sem gari vesztős történet (persze a nem megfelelő hibásodáshoz vezető próbálkozás az) Ezért ajánlják a márkaszervízes upgrade-et.
Úgyhogy szolgáltatós sorstársaim csak bátran.Hááát nagy dolog nem történt
Nekem 10-es szofttal is gyors volt és nem is fagyott.
Cheers
-
Mymelody
aktív tag
válasz Lucifer1985 #3316 üzenetére
A symbian real playere nagy ßar, jóformán semmit nem játszik le
Ha vki tud jó ingyenes konvertert hozzá nyugodtan adja ki magából.Várjuk szeretettel a coreplayert meg a divx playert
Cheers
-
Mymelody
aktív tag
válasz Yushchenko #3324 üzenetére
Az a baj hogy fos a minősége, tudod az előző telcsieim egy az egyben vitték a divx filmeket. Hozzá szokott a szemem a jóhoz, meg nagy az elvárásom. (ezért veszek majd omnia hd-t )
nem baj, várok
Cheers
-
Mymelody
aktív tag
válasz Magnum_ #3327 üzenetére
Igazad lehet már csak azért is mert az e71 nekem is nagy szíválmom volt.(i780 lett az utolsó pillanatban) Most meg az 5800 az igazi újdonság és jó bemelegítés az omnia hd-re
Srácok köszi a progi javaslatokat, nekem is van egy pár. Egyenlőre az oprendszer miatt(nincs lajátszó) sokat kell kísérletezni. Ugyanígy voltam a 6290-nel mikor megjelent a 9.3 volt az új os. nem volt rá semmi.
[ Szerkesztve ]
Cheers
-
Mymelody
aktív tag
Nektek mi a tapasztalat akku idővel? Meddig bírja szuflával? 20-as szofttal.
Én úgy látom nagy javulás a 10-es után.
Cheers
-
Mymelody
aktív tag
válasz Magnum_ #3569 üzenetére
Persze nyikorog mint a szar az elejétől fogva. Aki azt mondja hogy egy nokia nem nyikorog(hacsak nem fém vagy vmi minőségi) az hazudik. De nem kell senkinek megsértődni tudom én mit jelent birtokolni, szeretni, elvakulni, szépíteni és így tovább
Ez olyan mint amikor az N95 tulajok közt volt olyan akinek makulátlan stabil volt a slide, az se recsegett.
De az is lehet hogy némelyek olyat fogtak ki amit a Sony rakott össze fémből meg magnéziumból
[ Szerkesztve ]
Cheers
-
Mymelody
aktív tag
Na végre tökéletes a garmin verzió. Nem gondoltam volna hogy ilyen hamar itt lesz.
És naggyon szép a kijelzőn
Cheers
-
Mymelody
aktív tag
Érdekes elvileg nekem sincs AGPS bekapcsolva(bár nem is tudom hol kell), de szinte egyből van jel. Nem lehet hogy a progin belűl használ vmim netes segítséget.
Vki találkozott már efféle beállításokkal progin belűl és kívűl?
Cheers
-
Mymelody
aktív tag
Használja vki a windows live messengert? Mert én nem tudok bejelentkezni. Pedig ez jobb mint a fring féle.
Cheers
-
Mymelody
aktív tag
Feltettem ezt az EnergyProfiler nevű programot. Nagyon szép, sok adat meg minden, de mi is ez? Hogy leszek ettől okosabb? Tudom sehogy
Használati utasítás kéne ezekhez a progikhoz. NekemA másik a BestAnswermachine, aminek fel kéne venni a beszélgetést. Ha jól tudom.
Ott mit kell beállítani, hogy hajlandó legyen?[ Szerkesztve ]
Cheers
-
Mymelody
aktív tag
Nem tudtok egy progit a beszélgetések felvételéhez?
Cheers
-
Mymelody
aktív tag
Nem tudom másnál hogy van, valószínű ízlések és pofonok, de nekem semmi bajom a TUBE kezelésével. Ellenben az iPhone tapizásáért nem voltam oda.
[ Szerkesztve ]
Cheers
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest