Hirdetés

2019. október 16., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) oriic


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Live-Die-Respawn

(#2) Dvix válasza oriic (#1) üzenetére


Dvix
(aktív tag)

nincs több kérdésem :DD :R Itt van a bizonyíték megint, hogy mennyire túlárazott platform, ugyanúgy szoftver terén is. Ez a gyenge tablet. óóó ne féljetek ez is 60 dolláros játék lesz Quake 2 graffal. ;]
Még az ős régi játékokat, is csak PS3-nál gyengébb grafikával tudják tolni, a Switch-esek még dokkolt módban is, mi ez ha nem szégyen. De a Switch tulajok imádnak túlárazott játékokat venni ahogy megfigyeltem! :))

[ Szerkesztve ]

(#3) Plazmacucci válasza Dvix (#2) üzenetére


Plazmacucci
(nagyúr)

Szerintem egy rohadt nagy mutatvány, hogy ezt meg tudják csinálni. Respect.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#4) Dvix válasza Plazmacucci (#3) üzenetére


Dvix
(aktív tag)

DOOM 1 -et is tudnak számológépen. :U Most nem beléd akarok kötni, tényleg. De érzed a lényeget, hogy amilyen árakkal dolgozik a Nintendo és amit kínál az csak a "fanboy"-oknak éri meg. Normál konzol vagy PC, normál kinézetű játékokkal. Akik meg nem bírják ki, hogy hazaérjenek normális játékokat játszani délután, azok suliban vannak vagy komplett nem dolgoznak sehol és ráérnek. :C

[ Szerkesztve ]

(#5) pandras83


pandras83
(tag)

Novigradba érve keresik majd a Switchen az AZ-5 vészleállító gombot, de már késő lesz

" Zárlatot csak úgy érdemes okozni, hogy a látvány kárpótoljon a következményekért."

(#6) safiyah válasza Dvix (#4) üzenetére


safiyah
(tag)

Én csak otthon használom Switch-et, de szívesebben játszom handheld-ben. A játékok kicsit drágábbak, használtan 8-12 ezer forint hoszabb idő után is az áruk, de ebbe beletartozik az is, hogy évek múlva is ekörül lesz.

Én nagyon szeretem a Nintendo-t, de látom a hibáikait is. Nem tartom magam fanboy-nak, de nekem megéri. Nintendo nem csökkenti az árait, de ennek az a jó oldala is, hogy a használt játékok nem vesztik el az értéküket. Ráadásul rengeteg régi third party játék van, amit én nem játszottam, de érdekel és kijön Switch-re, az áruk peedig lemegy idővel. Pl. Final Fantasy 7-12ig az összes rész elérhető, és pár másik is.

Én szívesen kiadok 18.000Ft-ot olyan játékokért mint Pokémon Sw/Sh, Zelda BotW, Animal Crossing, mert beleölök 80+ órát, és később is visszatérek rá.

Nem értem az emberek siránkozását, hogy gyenge a grafika és PS4-hez próbálják meg hasonlítani. Ez egy handheld konzol, elsődlegesen a Nintendo játékok adják el, és mellé jön nagyon sok, főleg régebbi AAA cím is, gyengébb grafikával. Szerintem ez király a Nintendo játékok mellé, sok értéket hozzáad a konzolhoz.

[ Szerkesztve ]

(#7) Dvix válasza safiyah (#6) üzenetére


Dvix
(aktív tag)

Végre egy értelmes válasz! :K Én sem ostorozni akarok itt embereket, csak elmondtam, hogy nekem nem fekszik az életmódomhoz és stílusomhoz, a te leírásodban látszik, hogy nem vagy fanatikus és tudsz rendesen véleményt nyilvánítani. Látod ezt az oldalát nem ismertem a dolgoknak. Ha élvezed a Switch-et használd egészséggel a továbbiakban is. :) Respect. ;)

(#8) Plazmacucci válasza Dvix (#4) üzenetére


Plazmacucci
(nagyúr)

Ilyenek miatt csak a pc masterrace sír. Ha már DOOM a példa, akkor DOOM 2016 van Switchre. 90%-ban megegyezik a PC változattal, csak a grafika van lehúzva minimumra. Szerintem ez egy remek dolog, ott van a DOOM a zsebedben, mindenhová veled megy, nem vagy a szobádhoz kötve. Nem csak a hátrányos oldalát kell nézni a Switchre portolásnak.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#9) Dvix válasza Plazmacucci (#8) üzenetére


Dvix
(aktív tag)

Igen, értem a te meglátásodat is. :K De szerintem ezt a kompromisszumot én nem vállalnám be. :U A Nintendo szerintem nem tiszteli eléggé a fogyasztóit és nem szab normális árakat a szoftvereinek sem pedig semmi más cuccának. :( De ez csak az én véleményem tényleg...

[ Szerkesztve ]

(#10) Plazmacucci válasza Dvix (#9) üzenetére


Plazmacucci
(nagyúr)

Én úgy tekintek ezekre a multiplatform játékokra, hogy egy extra, amit a gép mellé kapsz. Szerintem azért a nagy többség a Nintendo játékok miatt vesz Switchet, és azok pedig igen csak jó játékok.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#11) Dvix válasza Plazmacucci (#10) üzenetére


Dvix
(aktív tag)

Mondasz valamit mert Ezért szereztem be a PC mellé PS4-et tavaly Júniusban. :B Az exkluzívok miatt. Be kell valljam.

(#12) Beri78 válasza Plazmacucci (#10) üzenetére


Beri78
(őstag)

+1

Dvix: Továbbá a PS4-et, PC-t nem viheted magaddal vonatra, buszra.....vagy egy nyaralásra is kényelmetlen. Szerintem aki sokat utazik, annak tökéletes választás.

Nálam, mióta megvan a Switch, a PS4-et be se kapcsoltam, csak porosodik. Majd az új exclusive játékokat kijátszom, és ismét nem kapcsolom be egy ideig:) Én már kizárólag switchen - hh módban játszom.

"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."

(#13) Szakiii


Szakiii
(őstag)

Hát nem tudom nekem switch inkább a party játékok miatt tetszik, ps/pc mellett tuti nem nyomnám a witchert pl rajta, de egy mario local partyban pl atom. :)

(#14) marcarc válasza safiyah (#6) üzenetére


marcarc
(senior tag)

Leginkább az a bajuk vele hogy 3-5-8 éves játékokat adnak ki új áron. Nagyon vártam a diablo 3 at switchre, de amikor legláttam, hogy 59.99 lesz annyira felment a pumpa hogy eladtam a switchet. Majd az uj zeldára kivi leszek.

(#15) larryking válasza Dvix (#9) üzenetére


larryking
(senior tag)

Azt se feledd el, hogy a kartya amin van a game, az sem filleres dolog

"We'll meet you where the lights are...."

(#16) Dvix válasza larryking (#15) üzenetére


Dvix
(aktív tag)

Értem :K

(#17) Shepard


Shepard
(tag)

Szerintem egy kisebb technikai csoda, hogy ezt így lehozzák mind a Doom-nál, Wolfinál, vagy most a Witcher esetében. Nem hinném hogy a mai szerezzünkk minél több profitot szemlélet mellett ezt sokan bevállalnák. Úgyhogy le a kalappal.

Én anno a WiiU-nál voltam úgy, hogy Ninti címekért vettem, de kimaradt a Splinter, Mass Effect, AC aktuális részei. Bukott konzol ide, vagy oda, nagyon jól elvoltam, vagyok vele.

[ Szerkesztve ]

(#18) hunluki válasza Dvix (#7) üzenetére


hunluki
(aktív tag)

Én most filózók switch vételén miután két kollégám is beruházott rá és megnyomkodva nagyon szimpi nekem is.

Igaz van erős PC, van ps4, mégis ott a zelda, mario, most a witcher 3, skyrim... napi kétszer vonatozok 30-35 percet, simán benne van hogy meglepem magam egy switch-el, annyi hogy most már kivárok hátha jön valami új revision belőle.

Nem feltétlen kell fannak lenni, simán benne van hogy egyszerűen praktikusabb egy switch mint a konkurencia. Felbontás meg olyan amilyen, handheld konzolról beszélgetünk, így is csoda hogy egyáltalán sikerül megoldaniuk hogy játszható legyen, ekkora kijelzőn nem hiszem hogy komolyan befolyásolná a játékélményt.

(#19) safiyah


safiyah
(tag)

Plusz infó, konzol világnál azt írják magyar felirattal jön.

(#20) cpt_sanya válasza safiyah (#19) üzenetére


cpt_sanya
(kezdő)

Mondjuk mért ne jönne magyar felírattal. Az eredeti játékbnn is volt magyar felírat , talán egy text fájlt nem nehéz átportolni .

[ Szerkesztve ]

(#21) Dvix válasza hunluki (#18) üzenetére


Dvix
(aktív tag)

Értem, de ha csak a vonaton használnád...meg egy picit itt-ott... én meggondolnék ekkora beruházást. :U

(#22) kilua válasza Dvix (#21) üzenetére


kilua
(tag)

30 perc vonat oda-vissza napi egy órával több játékidő, akinek otthon is akad dolga annak megéri.

Az ár érdekes kérdés, 2017ben a "hasonló" gamer tabletek árai sem voltak olcsóbbak sőt többszörösen drágábbak, és amilyen játékok vannak mobilra egy vicc kategória amikor valaki azzal jön hogy azért jobb az iPhone mert jobban futnak azon a játékok -> inkább megtartottam a 40Ks xiaomimat és vettem switchet.

(#23) hszilard666


hszilard666
(addikt)

Ilyen boldog még sosem voltam. Egyik kedvenc címem, ha ezt át tudták portolni a konzolra akkor a többi AAA cím sem lehet probléma! Ide a GTA V tel! :D

Dvix:

Szuper kis konzol a switch. Az első nintendo termékem. Igen az ára egy picivel magasabb mint másnak, de szerintem aki ezzel hadonászik az komolytalan. Egy bizonyos kor felett szerintem eltűnik az ár érzékenység. Anno én is úgy voltam vele hogy számoltam a filléreket, de a mai nap már mindegy. Azért dolgozik az ember hogy magára költse szerintem.

A grafikához:
Igen, csúnyább a játék mint PC-n. Pont mint a DOOM vagy a wolfenstein, vagy akár a skyrim. De ezt az eszközt tudod magaddal vinni, és bárhol használni. Szerintem ez mindenért kárpótol. Konkrétan ha itthon vagyok akkor is a switchen skyrimozok, pontosan nem tudom megmondani hogy miért, de valahogy itt jobban élvezem mint PC-n jelen pillanatban :D

ELADÓ 2017 MACBOOK PRO 13" SILVER MAGYAR APRÓÉRT! tinyurl.com/y3r7wplz

(#24) Dvix válasza hszilard666 (#23) üzenetére


Dvix
(aktív tag)

Érdekes álláspont, de hát látom, hogy mindenkit elsősorban a hordozhatóság érdekel, amit én tisztelek is. És a pénz nyilván relatív és tényleg azért van hogy magunkra költsük. Ámen! :R
Amit leszűrtem tehát az emberek azért vesznek Switch-et mert: kényelmes, hordozható, exkluzívok, a használt játékok jól tartják az árukat. :K
Én sírok ha a játékokat nagyon butítva látok és szerintem ezért nem tudom beilleszteni az összképbe magamnál a Switch-et. :U Én teljesítmény centrikus vagyok egyfelől, ezért napközben amúgy sincs játék, ha van időm akkor meg csakis otthon kényelmesen "nagyvas" előtt, legyen az konzol vagy PC :K Nem vagyunk egyformák :P

(#22) kilua Ez igen valid álláspont :K

[ Szerkesztve ]

(#25) hunluki válasza kilua (#22) üzenetére


hunluki
(aktív tag)

Pontosan, hosszútávon összeadódik, sajnos mostanában nem igazán jut dedikált idő játékra, szóval oda kell beszorítani ahol alapvetően üresjárat lenne. Jelenleg elolvasgatok, zenét/podcasteket hallgatok, átolvasom a híreket, de jó lenne ha megjelenne a játék is mint alternatíva.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.