Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Nekem a 10 okozta a legtöbb fejtörést eddig. Amikor eszembe jutott egy kulcsszó akkor már hipp-hopp megvolt, de addig kb 15 percet keresgéltem.
Kedvem támadt játszani a TA-al. Régen szerettem. Most miközben a választ kerestem a kérdésre olvasgattam egy kicsit a játékról és meghozta a kedvem. Méltatlanul mellőzött játék.A King's Bounty-t is meg kell szereznem a Pc Guru augusztusi játéka. (Az új verzió)
Ez a játék agymosás. Rá akarnak venni hogy az összes játékot megszerezzem, de én ellenállok.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
Ez a 13-as kérdés eléggé szerencsétlenre sikerült.
A pontos választ még mindig nem találtam meg. Sztem tudom a jó választ, de sehol nem találtam meg leírva, hogy: Igen, ez a játék a folytatása!
De még majd keresgélek.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
válasz TazLeacher #708 üzenetére
Igazad van. Sztem is hülység az egész. Adják nekem a nyereményeket és nem kell ez a játék. Tök felesleges. Lenne két jó gépem és tizenöt munkáspólóm. A matricákkal is kezdenék valamit. Ráadásul, hogy ne menjen veszendőbe mind a 15 pandát feltelepíteném.
Akkor remélem megbeszéltük.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
Ez a kérdés (19) biztos nehéz lett volna számomra ha nem játszottam volna a játékkal éveken keresztül.
-
Huma
addikt
Csúnya vicc volt Panther!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest