Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
többször is benne voltam a kalapban, mégse nyertem, nem elég sokszor átnézni, szerencse is ugyanakkora szerepet kap amiből nekem e téren nincs sok
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
CptMisi
őstag
arra még várhatsz... ez a mélypont a hozzászólásodon is látszik: az első oldalon kidobott oldalon
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Dyingsoul
veterán
Hát arra vágyhatunk együtt! Én még pár hónappal ezelőtt abban reménykedtem, hogy 2009 karácsonyára kijön és megveszem eredetibe egyből és bnet meg együtt meg diablo meg húú.... aztán jön a nagy pofáraesés hogy talán 2011-ben jön csak... talán... Na mindegy, visszatérve a nyereményjátékhoz eddig valóban 5-10sec-es kérdések voltak, lassan nehezedhetnénk, bár tudom még szept 15-ig sok időnk van..
Amúgy van egy játék, amiről annyi kacsa kering az interneten, hogy még a helyes válasz sem lenne biztos, ugyanis meg sem jelent még az a játék... na de több ötletet nem is adok inkább!
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
hát én egy tuti-t találtam de utána megpróbáltam rákeresni másképp és úgy néz ki a legelső általam vélt helyes forrás valóban a helyes választ jelölte meg.
Bár az ilyen kérdéseket nem csípem: konzolos ráadásul távolkeleti... pfúj...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Zolás
addikt
Nem jó tudod. Előtte jól bekajáltatják őket aztán beterelés és pörgetés. Aki van olyan mázlista hogy nem hányja össze magát és más se hányja telibe az nyer Oki-sorsolás ez az új trendi
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
CptMisi
őstag
az volt a lényeg, ha jól emlékszem, hogy a játék legelején kivel kezdesz, aki viszont nem a főhős...és a legtöbb oldal először leírta a főhős nevét, ami benne volt a megoldásokban, de ha tovább olvastad, írta, hogy az elején mégsem vele indítasz....pontosan nem emlékszem a részletekre, mivel én nem estem ki, mégse nyertem semmit
napi egy kérdéssel 20jön ki, szól ez azoknak, akik kérdezték, hány kérdés lesz[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
olvasd el a szabályokat, amiket elfogadtál, mielőtt ilyeneket mondanál...
"A nyereményeket más termékre becserélni, készpénzre beváltani nem lehet."[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
tudod milyen ez a magyar posta... amúgy az előzőnél(4870es nyereményjáték) tök letört az illető, aki el akarta adni, mikor mondtam neki ugyanezt
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Ja, de a legnagyobb para az, amikor megy a sárga és a barna egyszerre, utána meg pont az miatt esel ki, amit "fejből" toltál.
Saját tapasztalat.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
CptMisi
őstag
Csak nem rám gondolsz? érdekesen ajándékozol...karácsonykor is először a számlát adod, ha megkaptad a pénzt, mehet az ajándék?
-
MODERÁTOR
Különben épp azon gondolkodom én is, hogy milyen bizniszt lehetne csinálni
Eladom mondjuk 350k-ért, és akkor a vevő is jól jár, mellé eladom a jelenlegi gépem 50k körül, aztán a 400k-ból meg veszek egy netbook-ot hurcolászni, meg egy ütősebb gépet, és mindenki happyCleinor: viccelsz, én már ott voltam, hogy elmegyek, megveszem egy PS3-al mellékelve, és akkor legalább a választ is tudni fogom
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Politika
- Mobil flották
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest