Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- LOGOUT - ezmiez?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
1. A keresi az alkalmat, hogy "jól megmutassa a kis 1.4-nek" dolgok csak a te fejedben léteznek, senki se figyel rád, amíg nem tűnsz ki azzal, hogy pl. áthágod szabályokat, én is csak akkor figyeltem fel rád, amikor döngetve húztál el mellettem a forgalommal szemben, életveszélyesen előzve.
2. A keresi az alkalmat, hogy "jól megmutassa a kis 1.4-nek" dolgok csak a te fejedben léteznek, senki se figyel rád, amíg messziről nem brummog a brummogód és rí lefele a külalak, hogy te itt most éppen kapható vagy egy kis huncutkodásra. Ha pedig megadják, amiért jöttél, akkor cüccögve fújtatsz, hogy micsoda autósok vannak.
Az ilyen játszmákhoz két fél kell. Nem áldozat vagy, hanem partner, sőt, provokatőr.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Motoros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SQL kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest