Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) M0ng00se


M0ng00se
őstag

Volt sharkoon házam, bár nekem az alsóHÁZBÓL régen (meh szóvicc.). Szeretem a minimal dizájnos dolgokat, ez sem néz ki rosszul. Bár én vásárláskor a maximális hűtési teljesítményt tartottam szem előtt, ezért lett nekem ez a nagy dög.

V6

(#2) N€T0X|N válasza M0ng00se (#1) üzenetére


N€T0X|N
őstag
LOGOUT blog (1)

Ja, hűteni nekem is kell, mert ha beindul a 780ti, gőzölög körülötte minden. :D De már a Focus G Mini is elég volt ahhoz, hogy ne legyen belőle baj.

Sent from my keyBoard

(#3) Zicokuka


Zicokuka
senior tag

Nekem már túl minimális ez a dizájn, de ízlés dolga :) Valamiėrt nekem mėg mindig bejön a plexi mánia. Bitfenix Aegisem van egy ideje, de nem ėreztem kėztetėst a cserėn, igaz csak matx, ami meglepő lehet kívülről.

(#4) Somatom válasza Zicokuka (#3) üzenetére


Somatom
veterán

Nekem már össze volt építve a gépem, amikor az egyik boltban megláttam egy házat, amibe rögtön beleszerettem. Megvettem és átszereltettem a bélést.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#5) DraXoN


DraXoN
addikt
LOGOUT blog

úgy tűnik az írásaidból, hogy a FD felé valamiért pikkelsz :)

Mondjuk 30k körül nem hiszem, hogy megvettem volna ezt a sharkoon házat... Volt anno nekem is sharkoon házam.. nem volt mondjuk bajom vele (igaz, az nagyon belépő kategóriás volt).

Nekem mondjuk define R5ösöm van, szeretem (bár tavaly fogtam ki egyet 20kért használtan az aprón, de kb. mindene megvolt és karc se volt rajta), a zajcsillapítása szerintem hasznos, és ér valamit ... (4db merevlemez van a gépen belül, hallható a különbség ezen gépház és a korábbi zajcsillapítás nélküli ház között... akkor is hallani ha csak az elejét nyitom ki, hogy "hangosabb" lesz tőle)...
Kimondottan kedvelem, hogy nem plexi és más "csili-villi" ... nem is látszana lent van a földön a fal mellett...


Somatom:
de retro ház, vagy 10-15 éve voltak ilyenek sokfelé :) ... kis nokia design :D

[ Szerkesztve ]

The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 7 5700X; RX580 8G; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Samsung Galaxy Z Flip 5

(#6) Somatom válasza DraXoN (#5) üzenetére


Somatom
veterán

Kb. 10 éves lehet. Viszont, fekete, narancs, króm, ami Harley színösszeállítás. Az meg örök. :)

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#7) N€T0X|N válasza DraXoN (#5) üzenetére


N€T0X|N
őstag
LOGOUT blog (1)

Szűk 30-ért (28+szállítás) én se vettem volna meg, ha találtam volna más olyat, ami tetszik ÉS belemennek - relatíve - nagy ventilátorok (uram bocsá' gyárilag benne vannak, mint ebben), amik a csendesség zálogaként szerepelnek az elképzeléseimben. A FD házamat utáltam szerelni és egységnyi árért nem adott többet, mint az azelőtti Sharkoon házam, meg a minőségével is akadtak gondjaim.
A Sharkoont csak azért cseréltem le, mert abba a vinyókat úgy tudtam beszerelni, hogy nem kaptak elég hűtést, amikor nekiállt befűteni a 780ti. Amíg ez utóbbi nem volt meg, nem volt azzal se gond. De 250W nem viccel. :D

[ Szerkesztve ]

Sent from my keyBoard

(#8) N€T0X|N válasza Zicokuka (#3) üzenetére


N€T0X|N
őstag
LOGOUT blog (1)

Alapvetően simán megvettem volna a karácsonyfa változatot belőle, mert jól néz ki és én bírom a csicsát. Csak aludni lehetetlen egy ilyen mellett, ha olyan helyen van. Legalábbis én így vagyok vele.

Sent from my keyBoard

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.