Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csillag5
tag
jóóó reggel Nagybátyó nagyon teccetős volt a versed jajj ma német hát tele van a liberóm az biztos szorítsatok...
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
Estére Loki - Vidi rangadó! De jó is lesz.
Amúgy nem fogom látni.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Wictor
őstag
Apa kezdődik! Nemsoká indul az összecsomózott ujjak 3 órája. Be vagyok tojva...
-
Geri Bátyó
addikt
Kicsit későn ébredtem, de soxikert mindenkinek!
Csillagom köszönöm! Mindig jól esik az elismerés.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Killer01
őstag
válasz Geri Bátyó #5057 üzenetére
Szia Geri Bátyó, te most ki a bánat vagy nekem?
Sosem voltam jó családi kapcsolatok nevesítésében -
Wictor
őstag
No, ich komme nach Hause. Das wahr ein "bisschen" schwer... Aber nur bisschen...
A szövegértéses rész elég szopatós volt, ott mindenki jóformán csak tippelni tudott. A nyelvhelyesség rész első 2 feladata viszonylag könnyű volt, viszont a harmadik az erősen szopatós jellegű feladatok közé tartozott. A magnónál az első kettőn elaludtunk, a harmadiknál pedig olyan gyorsan hadart a csaj, hogy semmit sem lehetett érteni. A rövid levélben a szülinapról kellett írni. A hosszú levélnek a témáját pedig kettő közül kellett kiválasztani: kedvenc számítógépes játékodról kellett írni, vagy arról, hogy mit szeretnél csinálni az érettségi után. Ki lehet találni, hogy melyikről írtam...
[ Szerkesztve ]
-
Csillag5
tag
Sziasztok hazajöttem
a német lett eddig a legrosszabb adjatok egy kötelet....[ Szerkesztve ]
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
Jöttem én is megint egy kicsit nagyobb kihagyás után.
Látom nagyon zajlik itt az élet, még családfa és készült, de miért pont én vagyok az apátok?
Nem mintha zavarna, de jelenlegi beállítottságom alapján lehet jobban illene rám a szerető szerep.
Persze a "családfa" jó úgy, ahogy van."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Bling95
őstag
igen a némettől énis rosszul vagyok, ezért is volt nehéz a továbbtanulásos dolog mert mindenhol a németet akarták 2. nyelvnek erőltetni igy kb a város sulijainak 2/3-da kieesett nálam. mind1 a lényeg hogy sikerült oda bejutnom ahova akartam.
meccs... énse látom sajnos épp edzésen leszek, oszt társam majd írja az sms-t, nagyon szorítok a vidinek de mostanában valamiért nem játszanak túl jól, mtk-tól is kikaptunk
nagyon jó lenne megnyerni a bajnokságot -
Csillag5
tag
köszönöm szépen macikám!
most nézem nem hogy apukát hanem még nagyapát is csináltam belőled te vagy az ikrek nagypapája...[ Szerkesztve ]
-
Geri Bátyó
addikt
válasz Killer01 #5058 üzenetére
Hááát!
A feleséged (mármint művésznő) nagybátyja vagyok, de szerintem erre nincs külön megnevezés.Ha valaki mégis tudna ilyet szóljon!
Csillag: én meg az ikrek déd-nagybátyja vagyok. Ezt a meghatározást kivételesen tudom!
[ Szerkesztve ]
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Geri Bátyó
addikt
válasz Killer01 #5076 üzenetére
Jó is az, ha az ember jóban van az anyósával. Én is szetettem az enyémet, de sajnos meghalt.
A feleségem (még szerdáig az) járt "jól", mert 2 anyósa van. Egyrészt anyukám, másrészt apám második felesége.
Ilyen formán nekem 3 anyukám volt!"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Geri Bátyó
addikt
Hogy kulturálódjatok picit.
Felraktam néhány kedvenc versemet (nem saját).
Érdemes őket elolvasni, ha van hangulatotok hozzá."Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Csillag5
tag
válasz Geri Bátyó #5078 üzenetére
ohoh én saját versedet is szívesen olvasnám néha én is írok ilyen szösszeneteket de az nem komoly kíváncsi vagyok te miket alkotsz...
-
nem_tom
őstag
válasz Geri Bátyó #5082 üzenetére
Jó... Én meg természetesen Anyus gyermekein fogom levezetni. Ez a családi körforgás.
-
Geri Bátyó
addikt
-
nem_tom
őstag
válasz Geri Bátyó #5084 üzenetére
Kösz Fater!
Amúgy hol is van a zsebpénzem? -
nem_tom
őstag
válasz Geri Bátyó #5086 üzenetére
Nincs munka... földönfutó lettem.
-
Csillag5
tag
válasz Geri Bátyó #5084 üzenetére
köszönöm de hol is találom?
nézzék már családi perpatvar...
UI: jéé kvári tag lettem[ Szerkesztve ]
-
-
Csillag5
tag
válasz Geri Bátyó #5090 üzenetére
hát ez gyönyörű...
nagyon szép!! Le a kalappal! -
-
művésznő4
senior tag
válasz nem_tom #5091 üzenetére
nem_tom, megyünk együtt mohácskához dolgozni?
Én már beígértem tegnap a drágámnak, hogy elmegyek segíteni a gyomlálásban. De így mehetnénk akár együtt is.Amúgy üdv a családnak, nem rég értem haza!
Borzasztóan hiányoztatok, egész nap csak rátok gondoltam[ Szerkesztve ]
-
Csillag5
tag
válasz Geri Bátyó #5096 üzenetére
találtam éni is egyet ami az égről szól...
Kicsi Csillag
Ha felnézel egy éjszaka az égre
csillagok sorakoznak kívánságot kérve
te nézed őket azt remélve
általuk lehetsz egyszer igazán megértve
ezernyi apró bolygó keringve jár
szívünk boldogságáért vajon mennyi az ár?
ha hulló csillagot látsz az égbe
olyan mintha könnycsepp folyna a világ peremére. -
nem_tom
őstag
válasz művésznő4 #5097 üzenetére
Téged is megvetett a válság?
(#5098) Csillag5: Szép vers! Gratulálok!
Egy szösszenet, ah már így belendültünk:
A koldus aki folyton kér,
Nála már minden trükk ér,
Kocsidról a pirosban mindent lekefél,
S lecsapod, mint a parkolóórát Elemér.Tudom, tudom! Egy költő veszett el bennem!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest