Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ipse89
tag
Heh villanymérnök Nekem a sinusosan váltakozó izé ( tudod ) meg a kirchoff I-II is már galibát okoz, nemhogy az amit belinkelnél
(#4197) nem_tom a feladatok már mennek igen jól, már csak az elméleti rész puskáját nemártana megcsinálnom
(#4168) talmida szerveridő szerint 06:30kor írok Zárthelyit az egyetemen, szóval lefekvés előtt gondolj rám De figyelted? csak 1 órát fogtam mellé
(#4202) nem_tom
[ Szerkesztve ]
Lenovo E430C; Xiaomi 13 ; Bianchi campione del mondo 1974
-
moha21
veterán
Amúgy gratulálok, ha jól értettem eddig azért sikerültek a zh-k ebben a félévben is. Pontosan milyen szakon vagy te? Azt tudom matek nálatok is megy.
(#4203) Klemens : Köszi! Nekem egyik kedvenc számom.
talmida: Én veled teljesen el vagyok tévedve az időben. Vagy csak, mert minden ismerősöm össze vissza van. / bár Vlagyivosztokon kevesen. /
(#4202) nem_tom: Kozsóra készülsz már ismét lelkiekben?
(#4206) Klemens : Bakker köszi! Deego respect!
[ Szerkesztve ]
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
Klemens
őstag
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Ipse89
tag
Gépészmérnök SZE-n ( Győr) ~40 éves múltja van a szaknak, szal tudják mi a dörgés
Hát ja megyeget, 1. félév 30 kredit, 2,67es átlag (meglett minden tárgyam) most ebben a félévben max 26 lehet mert 1 tárgyat buktam. De matek II ből megvan az aláírás Amúgy jah ~350 emberből kb 100-nak van aláírása, összevont ZH után bővül a szám max 20szal Ja és nem is említettem hogy vizsgán is buknak páranszerk.: mármint matekból 350...
[ Szerkesztve ]
Lenovo E430C; Xiaomi 13 ; Bianchi campione del mondo 1974
-
Bling95
őstag
na még este picit vagyok
boca: bling edzésen volt ugyhogy nem látta a meccset
-
moha21
veterán
Van sok gépész ismerősöm ( BME ) sőt tankönyvem is ( olcsón adták én meg csak úgy vettem )
Matek II megvan nekem már, most jön a
Matek III majd. Persze ezeket mindet vegyítjük fizikával, villamosságtannal szóval elég lesz.
Nekem a villany az megy ( 1 este bevágtam a féléves anyagot ), de a matekkal szenvedek.Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
talmida
Közösségépítő
válasz Killer01 #4188 üzenetére
Nem, a japán tyúk szeme nem ferde , csak a kis testalkata miatt kapta a japán elnevezést.
A tojásuk is kisebb, de csak a fehérje. A sárgája nem sokkal kisebb, mint a normál méretű tyúkoké.Wictor, nyugodtan tegezhetsz, sőt, az lenne furcsa, ha magáznál. Itt mindenki tegez mindenkit, akárhány éves is az illető. A tiszteletet nem a magázás adja meg. Könnyebb lehülyézni tegezve.
Moha, plusz 7 órát kell nekünk hozzáadni az itteni időhöz, hogy az ottanit megkaphassuk. Magyarországon meg le kell vonni 7-et, hogy az ittenit megtudhassátok.
Klemens, olvastam a blogodat Remélem, hogy a jövőben vidámabb és boldogabb leszel![ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
Wictor
őstag
válasz talmida #4213 üzenetére
Sokk sikert?!
#4215: úgy legyen.
Az tuti, hogy az én szóbeli érettségim során a tanári kar fele végelgyengülésben fog meghalni... Vagy minimum tömeges öngyilkosságot fognak elkövetni... Felvágják az ereiket az irattartó dossziéval, olyan baromságokat fogok összehordani...
[ Szerkesztve ]
-
Csillag5
tag
sziasztok csemeték! mizu itt a clubban?
-
z0d1AK
nagyúr
Nah, milyen fejlemény volt a közkívánatra találkozóval kapcsolatban?
Nem olvasom végig.
Amúgy, miért akarunk nyárig várni?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest